پس اینجوری دستگاه ها بر چه اساسی سوییچ می کنن بین فرکانس ها ؟نقل قول:
Printable View
پس اینجوری دستگاه ها بر چه اساسی سوییچ می کنن بین فرکانس ها ؟نقل قول:
بیشتر دستگاها با توجه به میزان سیگنال دریافتی انتخاب میکنند که به چه نسلی از شبکه و کدام فرکانس متصل شوند. البته با توجه به اینکه فرکانس های بالاتر پهنای باند بیشتری دارند تمایل دارند که به فرکانس بالاتر وصل شوند. ولی اولویت با میزان سیگنال است.نقل قول:
این تمایلاتی که گفتم هم برنامه ریزی شده است. در برخی مودم ها امکان انتخاب فرکانس وجود دارد. در اسمارت فون های اندرویدی هم من تا به حال به نرم افزار که بتوان فرکانس را انتخاب کرد برنخوردم.
طبق اطلاعات زیر من روی فرکانس ۲۶۰۰ متصل میشم اما سرعتم پایینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6s+
آقا بهترین گوشی برا 4g چیه؟
سلام آقایون یک سوال:
چرا من با اسپید تست،تست میگیرم آپلودم بالاتر از دانلود هست؟کسی میدونه؟
Sent from My HUAWEI G7
چون ملت چیزی ندارن که بفرستن فقط دریافت می کنن دوست عزیزنقل قول:
Sent from my NX403A using Tapatalk
این برای بار چندم هستش که وقتی ساعت 2 میشه و میخوام از طریق برنامه مای ایرانسل یک طرح انتخاب کنم به طور مثال طرح سه ساعته 2 تا 8 رو
ولی برنامه مای ایرانسل باز نمیشه و پیغام خطا میده
اینها هم خوب زرنگن ... به نظرم از دستی این کارو میکنن از فرصت رایگان { ای بابا رایگان هم که نیست داریم بابت همین طرح پول میدیم سه تومن } مـــَردُم دیگه استفاده نکنن
خب تو روز بسته شبانه رو بگیرنقل قول:
خودش ساعت 2 شب فعال میشه
دو تا 3 ساعته بگیر از 2 تا 8 فیکس داری
آها بهش فکر نکرده بودم :n09:نقل قول:
حالا اگر دوتا بگیرم ... بعد که تموم بشه یکی اولی .... مستقیم میره رو دومی ؟
تداخل پیدا نمیکنه با بسته بلند مدتم ؟
حیف هستش هااااا .... طرح یک ساله دارم با 11 گیگ...
میترسم یهو بره روی طرح بلند مدت بزنه بترکونه طرحم رو :|
دوستان اگه دوتا طرح شبانه وردارم تا ۸ صبح بعد من طرح ۶ تا ۱۲ رو هم دارم در اونموقع این دو تا تلاقی پیدا نمیکنند منظورم اینه که از طره ۶ تا ۱۲ کم نمیکنه؟
- - - Updated - - -
دوستان اگه دوتا طرح شبانه وردارم تا ۸ صبح بعد من طرح ۶ تا ۱۲ رو هم دارم در اونموقع این دو تا تلاقی پیدا نمیکنند منظورم اینه که از طره ۶ تا ۱۲ کم نمیکنه؟
من که چند شب خریدم و مشکلی نداشته. (از ساعت 2 شب خودکار سوئیچ میکنه)نقل قول:
من چند بار تست کردم و مشکلی نداشته. اول طرح نامحدود تموم میشه بعد میره روی طرح 6 تا 12 ، یعنی اولویت با شبانه هست.نقل قول:
اینم یه اپلود خوب با فرکانس 2600
البته نمی تونم با کابل لن وصل شم چون دانگل رو بردم روی شیشه با فاصله زیاد وصل کردم و الا به نظرم دانلود بهتری میداد ( همچنان دسکتاپیم و از لپ تاپ خوشم نمیاد )
ضمنا فکر می کنم سل ای دی هایی که اخرش 16 هست فرکانس 2600 هستن
cell id 2600 برای من اخرش 16 نیست و این فرضیه شما که cell id اخرش 16 باشه برای 2600 شاید باشه درست نمیتونه باشه.نقل قول:
منظورم این نبود که آخر همه 2600 ها 16 هست بلکه منظورم این بود اونایی که آخرشون 16 هست احتمال زیاد 2600 هستنقل قول:
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
يه چيز جالب اينه كه وقتي كه من سيم كارت رو ميندازم تو گوشي و هات اسپات ميگيرم به هيچ وجه قطع و وصل نميشه اما با مودم دائما وسط دانلود ريست ميشه، مودمم e8372
Sent from my iPhone using Tapatalk
تهران ساعت 5 صبح شب گذشته
مثل اینکه بالاخره اصفهان داره یه تکونی میخوره!نقل قول:
Sent from my iPhone 6s+
مودم شما مدلش چي هست؟!نقل قول:
باند 2600 یا 1800؟نقل قول:
D-100 ایرانسلنقل قول:
قتوشاپه؟نقل قول:
واقعااا اینجوریه؟
از شانس بد درست محله ما تحت پوشش 4g نیست
ندش بزنن
من دقیق نمیدونم چقدر فرمایش دوستمون Ak313 در مورد 16 بودن انتهای Cell ID در باند 2600 میتونه درست باشه اما
شاخص Cell ID به دو صورت decimal و hexadecimal نمایش داده میشه، که در مودم شما به صورت اول و در مودم 3372 به صورت دوم نمایش داده میشه
اتفاقا با تبدیل سل آی دی 36178454 به 2280a16 میرسیم که دقیقا عبارت 16، عبارا انتهایی اش هست
برای من (همدان) هم این موضوع صدق میکنه تا جایی که دیدم
برای تبدیل میتونین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
نقل قول:
من دقیق نمیدونم چقدر فرمایش دوستمون Ak313 در مورد 16 بودن انتهای Cell ID در باند 2600 میتونه درست باشه اما
شاخص Cell ID به دو صورت decimal و hexadecimal نمایش داده میشه، که در مودم شما به صورت اول و در مودم 3372 به صورت دوم نمایش داده میشه
اتفاقا با تبدیل سل آی دی 36178454 به 2280a16 میرسیم که دقیقا عبارت 16، عبارا انتهایی اش هست
برای من (همدان) هم این موضوع صدق میکنه تا جایی که دیدم
برای تبدیل میتونین از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
سلام
دوستان من وقتی میخوام توی برنامه ایرانسل من یه کاربر جدید بسازم،شماره رو که وارد میکنم و ارسال میزنم بعدش یه Error میاد مینویسه
محتوایی معتبری برای نمایش یافت نشد.
باید چیکارکنم؟چرا این جوری میشه؟؟
در ضمن سیم کارتمم فعال هستش....
ویرایش:نقل قول:
پس معلومه با فرکانس 2600 اپلودهای بالاتر هم میشه گرفت
با فرکانس 1800 بالاترین اپلود ها حدود 23 مگ بود
سایت جالبیه. تا حالا تونستی با مشخصاتی که می خواد جای دکلی رو پیدا کنید؟نقل قول:
من نتونستم
mcc برای ایران 432 { کد کشور موبایل mobile country code)
و mnc برای ایرانسل 35 هست ( کد شبکه موبایل mobile network code )
آره اینطور شده. قبلا 4g برا منم 10-12 مگ سرعت میداد ولی الان 40 مگ دانلود میکنم. ایرانسل پیشرفتش واقعا خوبهنقل قول:
این هم تست 4جی اصفهان ..
سرور داخلی هم بیشتر از 6 مگابیت نداد
دانشگاه اصفهان
دو تا دکل ما هم اونی که 1800 هست C هست آخر cell id و اون یکی که 2600 هست 16 هستنقل قول:
درود.
دوستان من در بندرامام خمینی (خوزستان) ساکن هستم.
ایرانسل تقریبا 40 درصد شهر رو تحت پوشش 4g قرار داده.
منزل ما در محدوده ی پوشش داخلی هست.
سرعت دانلودم با IDM بین 1.5 تا 3.5 م/ث هستش.
ولی جدیدا گاهی سرعت در حد 700ک/ث کاهش پیدا میکنه.
سؤالم اینه که این طبیعیه و ممکنه در اثر کثرت کاربرا باشه؟
سؤال بعدیم اینه که دوستان در خصوص TDD توضیح مبسوطی ارائه بدن بهم.
ممنون میشم.
Check out my Ookla Speedtest result. What's your speed? [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چجوری ؟؟نقل قول:
مثلا برای چند ثانیه ؟
یا ساعات خاص؟
داداش کجای بندر امام هستی؟ مال من زیر 200kB هستش با 4Gنقل قول:
قطعا مال افزایش تعداد کاربرهاست ، باتوجه به این که پهنای باند اینجا خیلی محدوده سرعت به شدت پایین میاد
اون اوایل که 3G اومد سرعتش 1.5MB بود الان به زور به 50 برسه
اين مودم ايرانسل انتخاب هم ميشه كرد كه به چه باندي وصل شه؟!نقل قول:
و اينكه آنتنش نسبت به مودمهايي مثل dwr-953 يا mr200 به چه صورت هست؟!
کسایی که از برنامه lte watch استفاده میکنن توی این برنامه میشه فرکانس دستی انتخاب کرد با مودم 3372 تست کردم فقط به فرکانس های 1800،900،2100 وصل شد احتمالا اینجا 2600 فعال نیست
sent from Huawei mate 8
آپلود چی میگه :n13:نقل قول:
کدوم شهر؟ داخلیه؟
در اینجا توضیح دادم:نقل قول:
انتن دهیش نسبت به M7350 که دارم کمی بهتره.