عجیبه من پینگم 550 بود زنگ زدم یارو گفت اگه بالا 600 باشه ما برسی می کنیمنقل قول:
حالا سرعتم از 200 امده 90 :n03:
راستی من شبانه دانلود می کنم ولی نصفش از تراقیکم کم می شه چرا؟؟ (از ساعت 2:30 میزارم تا 6:45)
Printable View
عجیبه من پینگم 550 بود زنگ زدم یارو گفت اگه بالا 600 باشه ما برسی می کنیمنقل قول:
حالا سرعتم از 200 امده 90 :n03:
راستی من شبانه دانلود می کنم ولی نصفش از تراقیکم کم می شه چرا؟؟ (از ساعت 2:30 میزارم تا 6:45)
من هستم فقط پارس آنلاین و شاتل مشکل دارننقل قول:
بقیه خوبن
اوضاع برای من ظاهرا یه مقدار بهتر شده. سرویس 512 محدود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ا مگ رو همین امروز خریدم
وقع دانلود با IDM تا 450 میره بعد یهو میاد پایین،بعضی وقتا که از 450 این طورا میاد رو صفر بعد دوباره میره بالا،ولی قطعی از مودم ندارم
دلیلش چی میتونه باشه؟
SNR:
Down:16
Up:20
بسته به نوع سرور دانلودتون هم داره. افت و تلورانس زیاد سرعت در این چند روز اخیر برای اکثر کاربرا وجود داشته.نقل قول:
آره عجیبه من با اینکه 128 پارس آنلاین رو دارم از دیروز تا حالا هر چی فایل دانلود میکنم سرعتم بین 350 تا 400 متغیره برای خودم باور کردنی نبود با این سرعت دانلود کنه.
پینگ چی برات 550 بود؟ googole?نقل قول:
سایتای دیگه مثل yahoo چنده؟
نمیدونم وضع شرکتهای دیگه چجوریه و اونا هم افت سرعت و قطعی مکرر دارن یا نه اما چند روزیه که یاد و خاطره دیال آپ برا من زنده شده و با این قطعی های مکرر و پینگ افتضاح یاد اون قدیما افتادم که میرفتم از مغازه کتاب فروشی محلمون یه کارت اینترنت 7 ساعته به قیمت 2000 تومن میخریدم و مینشستم پای اینترنت.بازم صد رحمت به اون روزا.حداقل با همون سرعت 4 کیلوبایت وصل میشد و قطعی هاش کمتر بود.این به اصطلاح ADSL که یه بار به کلی قطعه یه بار پینگش بده یه بار با گوگل مشکل داره.
نقل قول:
دقیقا منم همین مشکل رو دارم به پشتیبانی هم هر وقت رنگ زدم 20دقیقه معطل کرده و هیج کاری انجام نمی دن
ping 4.2.2.4 بود 550
گوگل 450
یاهو 380
همش هم قطعی داره پشتیبانی هم هیج کاری نمی کنه
پینگ 401. سرعت دانلود 350.
کثافتا زنگ زدم به پشتیبانی اصلی تو تهران می گه ما رو سرعت شما تضمین ارائه سرعت 1.6 کیلو بایت در ثانیه رو دارم !
از ماه دیگه که خودم و 7 - 8 تا از بچه ها رفتیم از مبین نت گرفتیم حالیشون می شه بی شرف ها !
50 هزار تومن دادم 250 نامحدود واسه 1 ماه اونوقت با سرعت 1.6 کیلو بایت ؟!
توف تو روت پار آنلاین
مبین نت وضعش فرقی نداره بضعی وقتا تایم اوت فضای میشه بهتره بری یه شرکت دیگه adsl بگیری مودم مبین نتم الان 220 تومن شده 512 رو هم دارم می بینم سرعتش 64 پینگم 400 300
سرعت دانلود خیلی پائین اومده!
512 4گیگ
گور به گور شده های کثافت...
میگم پینگ از 350 پایین تر نمیاد میگه تا 500 اوکی هست !!!
آخه یکی نیست بهش بگه فلان فلان شده من با 3g 500 نمیگیرم دوما با 500 برم چیکار کنم ؟؟ ایمیلامو چک کنم ؟
بعد من اگه با پروفایل گیم همچین پینگی دارم واویلا به معمولی...
بهش میگم تو قسمت ضریب دسترسی تعرفه سایتتون نوشته 300 20 دقیقه منو پشت خط نگه داشت برگشته میگه از نشر ما 500 اوکی هست اون هم حداقل رو نوشته..
یعنی اینه میگن پارس آنلاین !
برخلاف چند روز گذشته ، امروز من به شخصه سرعتم خوب بوده. سرویس 512 محدود :
واسه ما که داغونه....وقتی 4.2.2.4 رو پینگ میکنم تایم اوت میده!!نقل قول:
دوستان تورنت من از امروز فطع شده برای شما وصل هستش ؟؟
------------------------------------------
منم طرفای عصر تایم اوت میره بالا پینگ هم نزدیک 500 میشه کانکشن متصله اما اینترنت قطعه باید دیستکانکت کنم بعد دوباره وصل کنم
سلام
من مشترک شاتل هستم.
128 دارم
روزانه شاتل 256 کیلو هست و شبانه هم سه به بعد 64 میشه.
با 128 شاتل میانگین شبی 1000 مگ میگیرم.
می خوام بیام پارس به نظرتون اصلا بیام پارس؟
بعدم با 128 یا 256 حجمی پارس میتونم شبانه بیشتر از 1000 مگ که گفتم دانلود کنم؟
ممنون میشم از جوابتون
تجربه نشون داده که نمیشه کلی گفت ، بلکه منطقه به منطقه فرق میکنه و بستگی عوامل مختلفی داره.نقل قول:
اوه اوه خدا صبر بده به مانقل قول:
اقایون به ایملش شکایاتتون رو بگین از هیچی بهتره
سلامنقل قول:
کسی جواب نمی ده؟
داداش 4.2.2.x ها ( از 4.2.2.1 تا 4.2.2.6 مخصوصا 4.2.2.4 ) که بیش از 5 ماهه برای پارس مشکل دارند و گاهی لینک ندارند !!نقل قول:
و میگند هم از ما نیست از خارجه.. :n04:
من همه نوع سرعتی از پارس داشتمنقل قول:
256 و 512 دقیقا مثل هم ان هیج فرقی ندارن یعنی سرعت دانلود با 256 _120kb
512 هم 120
( ولی در حال حاظر 70کیلو بیشتر نیست)
من اصلا توصیه نمی کنم بهتر از آسیاتک بگیری
از خارجه؟!نقل قول:
از کی تا حالا dns google مشکل داره :n08:
:n08:
مزخرفترین سرویس دهنده !
بعد 6-7 سال اشتراک داشتن از شرکتهای مختلف حالا که اومدم از پارس سرویس بگیرم میگه برو کد ملی صاحب خط رو بیار (آپارتمانی که 15 سال پیش ساخته شده!) گفتم چشم میگردم پیداش میکنم میگم کد ملی تو بده
پارس آنلاین نیاز داره چون میخواد ماهیانه 500 هزار بریزه به حساب باید حتما کد ملی صاحب خط باشه (البته این صحبتها رو برای 5-6 نفری انجام دادم )
از شرکت قبلی درخواست جمع آوری دادم حالا اینا دست ما رو گذاشتن تو پوست گردو!
خنده رو هستم باهات اما این ها دی ان اس گوگل نیستند :)نقل قول:
لول dns google مگه 4.2.2.4 نبود یکیش؟نقل قول:
در هر صورت مشکل از خارج نیست از هر جا باشه دوسته من ایتالیا با این dns پینگ 12 داره
عجب غلطی کردم پیشگامان رو جمع کردم
الان بچه ها با پیشگامان پینگ 200 برای google دارن
ما هم dota باز
منم پشیمون شدمنقل قول:
انصافا پیشگامان خوب بود پینگ سرور اروپا برا من 200 تا 170 بود :n04:
آلان 400تا 500:n03:
اره ولی از 2 یه بعد سرعتش برا من خیلی کم می شد.نقل قول:
نامحدودشم سرعتش کم بود
این چند روزه افتضاح شده همش تایم اوت داریم
سرعتا کلا مشکل پیدا کرده ربطی به شرکتا نداره...بخاطر نزدیک شدن به اون چیزس:n02: پاشون رو فیبراس:n02:
آقا من با IDM دو تا کانکشن بیشتر نمیتونم بگیرم،به نظرتون چرا؟:n13:
مثلا اگه کانکشن ها رو 4 تا بزنم هی دانلود میکنه،هی قطع میشه!
تایم اوت شدید تایید میشه.
دوستان من دو تا سوال برام پیش اومده...
وقتی مشکل پینگ پیدا میکنید و پینگ با اروپا 400 تا 500 میشه , با سرورهای داخلی هم پینگتون بالا میره؟ یعنی مثلا
تو شرایط تایم اوت و پینگ خرابی , پینگ های ایرانتون هم بالای 100 میره؟
یکی دیگه هم اینکه پینگهای 128 محدود با 512 محدود فرق دارن؟ ممکنه به جای 128 , 512 بگیرم پینگم بهتر بشه؟!
خیر ربطی نداره.نقل قول:
دوستان دو تا 1 گیگ ترافیک خریدم هر گیگ 4500 الان از دو گیگ 1گیگ و نیمش مونده و 5 روز دیگه سرویس 6 ماهمم تموم میشه آیا این 1 گیگ و نیم می پره یا به دوره بعد منتقل میشه؟
خواهشا جواب بدید