مخابرات خط نوری شاتل رو قطع کرده و دارن کابل رو عوض می کنند ، فعلا کل کرج قطعه ، من هم با ایرانسل وصلم
Printable View
مخابرات خط نوری شاتل رو قطع کرده و دارن کابل رو عوض می کنند ، فعلا کل کرج قطعه ، من هم با ایرانسل وصلم
این شبانه شاتل فقط بدرد تبلیغ میخوره, برای من کاربر که فایده ای نداشته جز اعصاب خوردی!
همچنان شبا سرورای خوب محدود میشن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکای مدیافایری که ساعت یک میذارم برای دانلود بعد از 10 دقیقه expire میشن...حتی نمیشه از خود مدیافایر لینک جدید گرفت!
میگن اشکال از سروره ( :eh: )...الان همون لینک رو resume بزنم با سرعت بالا میگیره.
ظاهرا کلاهبرداری یه واقعیت روزمره و ساده شده برای هممون!!...چون هیچکدوم پیگیر حقمون نیستیم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره واسه منم دیشب چراغ قرمز بود بعد درست شد. واقعا معلوم نیست چه میکنن اینا...
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
ای وای الان هم هر2 دقیقه 1بار قطع میشه :41:
سلام
لطفا راهنمائی کنید در مورد اکانت رایگان سه گیگ که در سایت شاتل نوشته هدیه میدهد
مثلا کسی که 20 روز دیگه باید هزینه ماه جدید را بدهید برای سرویس اکو دیگه نمیخواهد پول بدهد میشود راهنمائی کنید یعنی این ماه نباید پول بدهیم یا باید کمتر بدهیم یا مثلا پول هر ماه را میدهیم ولی سه گیگ هم اضافه میدهند ؟
ممنون
خداحافظ
سلامنقل قول:
پول هر ماه را میدهیم و سه گیگ هم اضافه میدن
دوستان یه سوال داشتم ...نقل قول:
در سرویس های ART میزان ترافیک مصرف شده ، در اول هر ماه ریست می شود.
بنده سرویسم رو ( آرت 1 ) دیروز یعنی 19/5 شارژ کردم و طبق متن بالا یعنی اگر من تا اول ماه 12 گیگم رو مصرف کنم اول ماه ترافیکم ریست میشه و دوباره بهم 12 گیگ میده ؟! که دوباره میتونم تا 19/6 همش رو مصرف کنم ؟
کسی منو روشن میکنه ؟
بنده سرویسم رو ( آرت 1 ) دیروز یعنی 19/5 شارژ کردم و طبق متن بالا یعنی اگر من تا اول ماه 12 گیگم رو مصرف کنم اول ماه ترافیکم ریست میشه و دوباره بهم 12 گیگ میده ؟ آره چه مصرف کنی چه نکنی 12گیگ بت میده باقی مونده سرویس قبلی میپرهنقل قول:
که دوباره میتونم تا 19/6 همش رو مصرف کنم ؟اون 12گیگ جدیدو میتونی تا آخر همون ماه مصرف کنی
شما هم با نرم افزار یور فریدام مشکل دارید؟
چند روزه من به مشکل خوردم
سلام
سرعت دانلود سرویس اقتصادی 128، 256 و 512 الان چقدره؟
وضعیت تو شب چطوره؟ افت سرعت داره یا نه؟
من دقیقا اطلاع ندارم ولی میدونم هر چقدر که باشه کمتر از اکو هست
ببینید واقعا این شرکت مستحق شاشتل گفتن هست یا نه . حتی نمی تونند یک خبر رو هم درست تایپ کنند:نقل قول:
اصلا منبع خبر کیه؟کد:http://s2.kimag.es/share/66718607.jpg
آقا چشم نخورده بنا گوش خورده. دی:نقل قول:
دقیقا همون حرفی که من میزدم منتها کو گوش شنوا. تازه این دست و دلوازی بعید نیست واسه این باشه کاربر رو به مصرف بالا تو روز عادت بدن. فکر درست انتخاب یک شرکت خوب تو شهرتون هست . به امید درست شدن شرکتها نبایذ بود چون انقدر طرفدار نخاله دارن که هیچ وقت به خودشون زحمتنقل قول:
نقل قول:
اشتباه نکن فقط 2 ماه اول اینجوریه همون سرویس 2 مگ رو هم ببینه شما زیاد دانلود می کنید سرویستون رو ماه بعد میاره پایین.
دقیقا همینجور بود تا زمانی که من ازش سرویس میگرفتم حتی سرویس 512 هم گرقتم بهونه آوردن مرکز شما پهنای باندش پر شده خلاصه به جز سرویس نگرفتن راه حلی نداره. امیدوار یک شرکت بهتر بتونی پیدا بکنی.نقل قول:
آقا چرا از اون رفیقت کمک نمیگیری؟نقل قول:
به زودی پس شما هم خارج میشید؟
عزیز همون عوضی این بلا رو سر من آورد !نقل قول:
آره بمحضی که پارس انلاین کارش رو شروع کنه برای همیشه با شاتل خداحافظی میکنم !
برادرا اگه این سرویس رو دارید جواب بدید ما تصمیم بگیریم.نقل قول:
سلامنقل قول:
من اکو 256 دارم سرعت تو روز و شب بین 60-55 هست ولی خب بعضی از شبها هم افت سرعت داره ولی در کل خوبه
نقل قول:
دوستان عزیز
جدیدا وضع شاتل خیلی خوب شده ولی هنوز مشکل پینگ بالا وجود داره .
من میخوام برم برای ماه بعدی ، اینترنت 2 مگابیت بگیرم ببینم چطوریه .
اگر خوب بود میام اینجا به همه میگم که بگیرید . ( آخه بعضی از دوستان رو دیدم که دروغ هایی درباره سرعت 2 مگابیتی شاتل میگن . البته دور از جون بچه های
نه اتفاقا من از اون کسانی هستم که با سرعت 2 مگابیت دانلود می کنم اکثر مواقع سرعتم خوبه و حالا موندم که چی دانلود کنم
بطور میانگین من هرشب 2 گیگ تا 3 گیک هم دانلود می کنم
دوستان میشه یکی دستور Ping رو که توی Run میزنی تا وضعیت اینترنت رو هر لحظه نشون بده رو برام بزاره؟
البته دستوری که صفحه اش بسته نشه و مداوم باشه!
اخر دستور یه فاصله دش تی اضاف کن(t- )نقل قول:
مثلا:
ping 4.2.2.4 -t
هر وقت هم خواستی متوقفش کنی Ctrl+C
3 تا سرویس روی 512 هست حدود60نقل قول:
بستگی به مرکزت + شانست داره
امان از رفیق خراب . پس مثل خودم پارس آنلاینی میشی به سلامتی.نقل قول:
---------- Post added at 09:41 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
تو تهران که میگن اول باید شماره سریال رو بخوانید بعد هم باید کارت رو بیارید دیگه اهواز حتما فرق داره. ولی اگر اینجوری باشه شاید کارت تهران رو هم اهواز قبول کنه شماره سریالشو.نقل قول:
احیانا شما از همون دست کسانی نبودین که می گفتین من آرت 1 دارم و ماهی 90 گیگ دانلود می کنم ولی حالا که سرعتها رو آوردن پایین هیچ صحبتی نمی کنید؟نقل قول:
کسی دروغی نداره بگه چون به کسی سودی نمیرسه البته شاید به کسانی که برای پخش کردن کارت طلایی دروغ بگن یک درصدی سود برسه.
شما 2 مگ رو بگیر اگر بعد از 3 ماه سرعتت رو نیاوردن پایین و تونستی با سرعت بالا دانلود کنی از همه سرورها نه اینکه از روش توی امضائ من استفاده کنی بیا و تعریف کن. میدونم که همچین چیزی نمیشع چون تا حالا 3 نفر قبل از اینکه تو تاپیک چیزی بگن تو PM به من وضعیتشون رو گفتن.
من ADSL 256 گرفتم با محدوديت 3 گيگابايت، الان با IDM كه ميخوام دانلود كنم، سرعت دانلودم روي 20-15 ميچرخه ! در صورتي كه ADSL 128 بايد سرعتش روي 15 بچرخه ! براي من بايد روي 30 kb/s بچرخه ! درسته ؟
شكايت كنم يا فقط زنگ بزنم كافيه ؟
آقامن دوستم میخواد یه مودم وایرلس بگیره من بهش ASUS 604g رو پیشنهاد دادم. بنظرتون خوبه، الان شاتل رو چی بیشتر را میده ؟
ممنونم .
قبلا که 60 بود شاید جدیدا سرعت ها رو کم کردن:41:نقل قول:
نه این مدل ها قدیمی شده. من که فقط Linksys رو پیشنهاد میکنم.1خورده پول بیشتر میدی ولی میدونی چیچی گرفتی. با شاتل و .... هم 101% سازگاره. بپا مودم پوکیده هاشونو نندازن به دوستتون.نقل قول:
------------
در مورد سرعت 2مگ هم آقایون اعلام کنم که 1ماه اول فقط حال میکنید بعدش دیگه بدبختی ها شروع میشه!
من تا7گیگ هم دان داشتم ولی الان از4 بیشتر نمیشه :41:
256 رو اگه تقسيم بر هشت بكنيم حاصل ميشه 32 ، پس سرعت دانلود بايد حداقل 32 kb/s باشه، 60 كه براي ADSL 512 بايد باشه !نقل قول:
قبلا که 60 بود شاید جدیدا سرعت ها رو کم کردن
ميشه بهتر توضيح بدين ؟ كم كم دارم گيج ميشم !
تو تنظیمات مودم ببینید داون استریم چنده؟نقل قول:
از چه سروری دانلود میکنید؟ از دانلود منیجر استفاده میکنین؟
بله از IDM استفاده ميكنم و ظاهرا همين الان ( فكر كنم به خاطر افت كاربران آنلاين باشه ) سرعت دانلودم رسيده به 30 kb/sنقل قول:
معمولا هم از سرور هايي كه فيلم هاي روز دنيا رو ميزارن دانلود ميكنم، سرور ها عالي هستند، مطمئن باشين :46:
داون استریم هم نميدونم چيه ! :31:
و يك سوال ديگه : من وقتي با اپرا ميخوام دانلود كنم، سرعت دانلودم همش روي 10 kb/s هست !! اين ديگه چرا ؟! اونم با ADSL 256 !! :41:
منم قبلا از مسئول فروش نمایندگی اهواز شاتل پرسیدم همینو گفته بود ولی بچه ها بهم گفتن که قبلا فقط شماره سریال و کد کاربری رو میدادیم و اصل کارت رو نمیخواستن منم زنگ زدم ازشون پرسیدم گفتن فقط شماره سریال رو بدی کافیه.نقل قول:
به هر حال ممنون از پاسخت:11:
البته فکر نکنم که اهواز کارت شهر دیگه رو قبول کنه چون که شماره سریال کارت به اسم کاربر ثبت میشه و کد کاربری برای کاربرای اهوازی همه با 611 شروع میشه.
خب حداکثر سرعت عموماً با اپرا قابل دسترس نیست باید از همون IDM استفاده کنی ترجیحا با 16 کانکشن:46:نقل قول:
داون استریم هم چیز خوبیه:دی باید وارد صفحه تنظیمات مودم بشی (برای اینکار داخل آدرس بار مرورگر 192.168.1.1 را وارد کن) بعد 1 جا نوشته داون استریم که جلوش 1 عدده...اون عدد میشه داون استریم شما:46:
حالا سرور را هم معرفی میکردی طوری نبود ما خودی هستیم:31:
من يه جا خوندم كه از 1 كانكشن استفاده كني براي دانلود بهتره :31:نقل قول:
خب حداکثر سرعت عموماً با اپرا قابل دسترس نیست باید از همون IDM استفاده کنی ترجیحا با 16 کانکشن:46:
بعدش هم يكي ديگه پشت سرش گفته بود كه نه 16 تايي بهتره ! آخرش ما هم تصميم گرفتيم كه 8 بزاريم، نه 16 باشه نه 1 :31: حالا جدا 16 تا با يكي چه فرقي ميكنه ؟
به چه دردي ميخوره ؟نقل قول:
داون استریم هم چیز خوبیه:دی باید وارد صفحه تنظیمات مودم بشی (برای اینکار داخل آدرس بار مرورگر 192.168.1.1 را وارد کن) بعد 1 جا نوشته داون استریم که جلوش 1 عدده...اون عدد میشه داون استریم شما:46:
دارم سريال Flash Forward رو دانلود ميكنم ... شما هم از اين سوسول بازيا مگه انجام ميدين كه سرور رو معرفي كنم ؟ :31:نقل قول:
حالا سرور را هم معرفی میکردی طوری نبود ما خودی هستیم:31:
مرسی میلاد جان، فقط مدل خاصی ازش مد نظر داری ؟نقل قول:
نه این مدل ها قدیمی شده. من که فقط Linksys رو پیشنهاد میکنم.
دوستانم اگه مدل یا مارکی میشناسن ممنون میشم لطف کنن .
تجربه ی شخصیم میگه با 16 کانکشن سرعت بیشتره مثلا از ریپد شر هر شب با 16 کاناکشن دانلود کردم دانلود رایگانم بیشتر از وقتی بوده که با 1 کانکشن دانلود میکردمنقل قول:
یا مدیا فایر اگه با کمتر 16 کانکشن ازش دانلود کنم سرعتم کم میشه:46:
خب سرعت دریافت را نشون میدهنقل قول:
آپ استریم را هم از همونجا میتونی ببینی که سرعت ارسال را نشون میده:46:
حالا شما سرور را معرفی کن ببینیم توفیقش را داریم یا نه:دینقل قول:
من يادم رفته ... از كجا ميشد تعداد كانكشن هارو به 16 تا تغيير داد ؟ :11:نقل قول:
تجربه ی شخصیم میگه با 16 کانکشن سرعت بیشتره مثلا از ریپد شر هر شب با 16 کاناکشن دانلود کردم دانلود رایگانم بیشتر از وقتی بوده که با 1 کانکشن دانلود میکردم
یا مدیا فایر اگه با کمتر 16 کانکشن ازش دانلود کنم سرعتم کم میشه
و : شاتل شب ها دانلود رايگان داره ؟
اين آواتارت الكس ماهونه ؟ :31:نقل قول:
حالا شما سرور را معرفی کن ببینیم توفیقش را داریم یا نه
بيا اينم لينك :31:
و : آقا من رفتم چي چي استريم رو در بيارم كه ببينم چنده ! يه بار قبلا ازين غلط كاريا كرده بودم و باعث شد اينترنتم براي يك هفته ( 5 روز تعطيل پشت هم ) قطع بشه :31:کد:https://www.magicp30.tv/series/دانلود-سریال-flashforward.html#more-3551
اين چي چي استريم رو بايد از منو هاي سمت چپ صفحه بيارم ؟
شاتل سرویس های اکو:128-256-512 رو هر3تا رو 512 میبست یعنی سرعت هر3 سرویس 512/8=60 میشد.نقل قول:
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:55 PM ----------
خواهش، من خودم 120N رو دارم و 320N رو هم واسه یکی دیگه گرفتیم عالی جواب میده. واسه خونه همین 120N جواب میدهنقل قول:
البته سعی کن از نمایندگی بگیری چون تقلبیش هم هست.
idm>options>connections>Default max. conn. numberنقل قول:
بله..سرویس های اکو شب ها 1 تا 7صبح و سرویس های ارت علاوه بر شب ها ، 5شنبه و جمعه هم رایگانه:46:
نه کلینت ایستووده :46:نقل قول:
بابت لینک ممنون:20:
لازم نیست چیزی را تغییر بدی ، تو همون صفحه ی اصلی نوشته شده(یعنی برای من که اینطوریه )نقل قول:
دوستان من الان تو config مودمم دیدم downastream ام که تو این 10 ماه بود 605 شده 572
upstream ام همونه
برا شماها هم تغیری کرده ؟
اینطور که شماها میگید کیفیت سرویس های شاتل دیگه مثل قبل نیست و رضایت ندارید
من میخواستم تو این یکی د هفته اقدام کنم برای گرفتن سرویس از شاتل ولی با توجه به نظرات شما فکر کنم برم رو پارس انلاین بهتر باشه درسته؟
آقا من از اصفهانمنقل قول:
من 128 شاتل رو گرفتم
دان استريم اينطوريه ميگم خوبه؟
زمان عكس گرفت:6 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
speedtest
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 گرفتم با اين اوصاف خوبه ؟
اره خوبه روی 540 بستن
این شاشتل دزد دیشب موقع دانلود رایگان 70 مگ از ترافیکمو هاپولی کرد:2:
نقل قول:
این کار همیشه گی شاتبل هست بارها برای من همین جور کم کرده