دوستان آسیاتک بوشهر(خورموج) هم سرویس میده ؟!
دانلود شبانش ( سرویس 10مگ ) سرعتش چنده حدودا ؟!
دوستان آسیاتک بوشهر(خورموج) هم سرویس میده ؟!
دانلود شبانش ( سرویس 10مگ ) سرعتش چنده حدودا ؟!
با توجه به اخباری که منشتر شده بود هر گیگ ضبدر ۷۰میشه و ۷۰ برابر گرونتر دست ما میرسه حالا فرض هر گیگ رو ۳۸۸۰ تومن حساب کنید تقسیم بر ۷۰ کنید میشه هر گیگ ۵۵ تومن اگه درست حساب کرده باشم فوقش تحریم برداشتن در بیاد هر گیگ ۴۰ تومن میان هر گیگ ۳۸۸۰ تومن رو ارزون کنن خب مسلما خیر سود خودشون بیشتر میشه در حقیقت نبود تحریم بیشتر بجای ماها به خودشون سود داره که میتونن با شرکت هایی که رقیب هستن و با قیمت کمتر بهشون سرویس میدن ازشون سرویس بگیرننقل قول:
شما تا حالا تو ایران چی دیدی ارزون بشه وقتی سود خوبی به خودشون داره مسلما هیچی ....
فقط زمانی میتونه تاثیر داره که ISP های خارجی هم بیان ایران و قیمت ها رقابتی بشه نه رفاقتینقل قول:
بن رایگان اگه کسی داره بزاره استفاده کنیمنقل قول:
سپاس دوستان
سلام
من الآن داشتم تعرفههای این شرکت رو نگاه میکردم،
2048، 60 گیگ در ماه، 2 تا 8 رایگان ----> 130900 تومان
2048، نامحدود برنزی، با امکان تبادل حداقل 81 گیگ در ماه ---> 105900 تومان
این چرا قیمت نامحدودش از محدودش کمتره؟
سرعت نامحدودش مگه کمتر از سرعتیه که باید بدن؟ چون اگه 256 دانلود بدن، روزی چهار ساعت که سیستم روشن باشه حدود 3.5 گیگ دانلود میکنه، در ماهش هم حدوداً 105 گیگ میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خطمو رو 2 مگ بستن راهی برای افزایشش
بجز تماس با 1544 وجود داره؟
زنگ بزن پشتیبانی شهرتون.نقل قول:
من خطم روی 6 مگ بسته شده بود
ولی دیشب فهمیدم رفته روی 10 مگ
برا همه زیاد شده یا فقط برای من؟
میگم چند روزه حجمم تند تند تموم میشه :n27:
خطت خوب بوده برات بردن بالا چیزی نیست.درباره مصرف حجم هم اینکه می گن هر چی سرعت بره بالا حجم هم زودتر تمام میشه.شاید سیاست شرکت ها باشه تا کاربر زودتر حجمش تموم بشه و حجم بخره.نقل قول:
سلام دوستان. من الان اینترنت مخابرات مشهد طرح 2 مگ شبانه رایگان دارم و خیلی هم ازش راضیم ولی چند روز دیگه تموم میشه و متاسفانه این طرح و بقیه طرح های شبانه رایگان برداشته شده برای همین میخوام از اسیا تک سرویس بگیرم. الان که طرح ها را دیدم طرح شهاب منو شگفت زده کرد به خصوص اینکه شبانه رایگان هم داره . دوستان اگه میشه لطف کنید به این سوالاتی که در زیر پرسیدم جواب بدید و یک مشورت خوب بهم بدید
1- من خودم که اینترنت 2 مگ مخابرات دارم سرعت دانلود شبانه و روزانش برابر 256 کیلو بایت بر ثانیه هست یعنی حدودا هر 4 ثانیه یک مگ دانلود میشه کرد. سرعت روزانه و شبانه طرح 10 مگ یا همون طرح شهاب چطوری هست؟
2-ایا اسیاتک مثل شاتل محدودیت دانلود شبانه رایگان داره؟
3-ایا قطع شدن اینترنت و کند شدن سرعت وجود داره؟
4-بین این دو سرویس کدوم را پیشنهاد میدید؟
سرويس DSLBOX قرمز با سرعت تا10مگ و 12گيگ حجم+ 4 تا 10 صبح 200 گيگ = 12 ماه 190 هزار تومان
سرویس شهاب 0.5 گيگ در ماه 4 تا 10 صبح رايگان= 12 ماه 180 هزار تومان
سرويس DSLBOX با سرعت تا 10 مگ و 16 گيگ حجم و 4 تا 10 صبح 940 گيگ را در نمايشگاه بين المللي مشهد بدون مودم 89000 تومان خريدم تا چند ماه قبل سرعت دانلودش خوب بود ولي جديدا سرعت دانلودش در ساعت 4 تا 10 صبح بسيار كم شده است به پشتيباني زنگ مي زنم ميگويند چون بقيه از ساعت رايگان استفاده مي كنند سرعت كم مي شود و ما دخالتي در كم كردن سرعت نداريم. نو كه آمد به بازار كهنه شود دل ازارنقل قول:
توصيه :
1- سرويس DSLBOX را از نمايشگاه بين المللي بخر
2- تا كهنه نشدي بيشتر حجمت را استفاده كن
آقا به خدا کلافه شدم !
دوباره خطم از امروز رفته روی 1.5 مگابایت !نقل قول:
بعد از حدود 2-3 هفته که خطم روی 1 مگ بود دیروز خود به خود خط اومد روی 5 مگ !
برام ثابت شد این مشکل من هیچ ربطی به سیم کشی ساختمون نداره و هر چی هست زیر سر مخابرات ح روم زاده و مرکز مخابراتی هست !
تو این مدل حتی یه دونه سیم هم تو ساختمون ما تکون نخورده ! ولی اینا با کمال پررویی فقط میگن مشکل از سیم کشی ساختمان هست !
دیروز چراغ مودم برای حدود 5 دقیقه خاموش بود بعد دوباره روشن شد ولی تلفن تو این مدت وصل بود ، برام ثابت شد دارن تو مرکز مخابراتی یه غلطی میکنن !
البته پایدار نیست و دوباره از دیروز بعضی وقتا خطم میره رو 3 مگ !
نمیدونم چی کار کنم ! اینا که هر چی میگم مشکل از مخابرات هست زیر بار نمیرن !
چی کار کنم ؟
به خدا مشکل ربطی به سیم کشی خونه نداره هر چی زیر سر خودشونه ولی اینا زیر بار نمیرن
کلافم کردن
سلام
بهترین را اینه که از راه منطقی پیش بری و مسالتو حل کنی
مسئولیت مخابرات تحویل خط با کیفیت مناسب تا کنتور میباشد و من بعدش با شما
برای مشخص شدن مشکل و بسیت دهن مخابرات شما در کنتور اتصال خط به منزل را قطع کن
بعد مودم را همانجا در کنتور متصل کن و ببین خطط روی چند مگ میاسته و snr دریافت و ارسالت چقدره اگر همچنان پایین بود زنگ بزن بگو از دم کنتور با قطع سیم کشی داخلی همچنان پایینه اما اگه رفت بالا معلومه از سیمکشی داخلی
من برای چندیدن و چند شرکت خدمات شبکه ارایه میدم و همه را از همین طریق مشکلون را حل کردم.
موفق باشید
Sent from my iPhone 6
دوست عزیز شما مثل اینکه متوجه نیستی ! اصلا مشکل ثابت که نیست من بخوام این کارو کنم !نقل قول:
میگم 3 هفته خطم رفته بود روی 1.5 مگ نویزم هم شده بود 12 !
پریروز بعد اینکه چراغ مودم 5 دقیقه خاموش شد ( اما تلفن تو این 5 دقیقه وصل بود ) خطم رفت روی 5 مگابایت با نویز 15 !!!!
دوبراه از امروز برگشت به همون حالت قبل رفته روی 1.5 مگ با نویز 12 !
توی اون 3 هفته حتی 1 باز هم خطم بهتر از 1.5 مگ نشد !
نمیشه که دو روز عالی بشه سیم کشی خونه ، دوباره خراب بشه !
وقتی شما قبول نمیکنی مشکل از اونا هست دیگه وای به حال خودشون !
اگه کسی میتونه کمکی کنه بگه چی کار کنم
شما برو تو سایت بازرسی مخابرات شکایت کن و بگو وضعیت خطم اینطورهنقل قول:
معمولا پیگیری میکنند
bazresi.telecom.ir
کدوم مشکل رو انتخاب کنم ؟ چون قسمت های مختلف رو نگاه کردم گزینه ای نبود که بیان کننده مشکل من باشهنقل قول:
خیلی مهم نیست یکی بزن همه میرسه یک جا:n02:نقل قول:
اما مشکلت رو یک خورده با آب و تاب بنویس تا سریعتر پیگیری کنند
معمولا یک کارشناس میفرستند تا خطت رو چک کنه
سلام
دوستانی که سرعت شبانشون از سرور داخلی بالا و بدون محدودیت هست و میخوان محدودیت سرعتشون از سرور خارجی هم برداشته بشه یه سر به تاپیک زیر بزنید::n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
دوستانی هم که قبلا اعلام کرده بودن اینترانت اسیاتک رو دیگه نمیشه به اینترنت تبدیل کرد پیشنهاد میکنم از تاپیک دیدن فرمایید.
نقل قول:
در سرویس های نامحدودشون پس از این که شما حداقل حجمی که در خود تعرفه گفته شده رو دانلود کردید سرعت دانلود شما به شدت زیادی افت میکنهتا جاییکه میبینی شد Dial Up .... بطور مثال عرض کنم خدمت شما در همین تعرفه های که شما فرمودید : 2048، نامحدود برنزی، با امکان تبادل حداقل 81 گیگ در ماه ---> 105900 تومان ----- پس از این که شما 81 گیگ دانلود کردید دیگه باید با دانلود کردن خداحافظی کنید...چون سرعت شما به شدت افت کینه شاید 1/10 پهنای باند قبلی هم به شما ندن....
اما در تعرفه اولی که شما مد نظر دارید که بنظر من 100 درصد بهتر از دومی است : 2048، 60 گیگ در ماه، 2 تا 8 رایگان ----> 130900 تومان ----- شما به علاوه بر 60 گیگ دانلود میتوانید به صورت نامحدود از دانلود شبانه استفاده کنید بطور مثال در یک ماه شبانه شاید بتونید 400 گیگ دانلود کنید...پس میشه حدودا 400 گیگ + 60 گیگ که از قبلی خیلی به صرفه تره..
دوستان عزیز این طرح شهاب 0.5 گیگ
با 4-10 دانلود رایگان سرعتش واسه دانلود چقدره ؟؟؟
حجم اضافه تعرفش چنده ؟؟؟
خط من این وضعیتشه
Downstream Upstream SNR Margin :28.7 13.0 db Line Attenuation :32.1 21.1 db Data Rate :4096 1021 kbps Max Rate :12028 1245 kbps POWER :19.5 11.3 dbm CRC :0 0
میکشه 10 مگ رو ؟؟
طرح منصفانه نداره تو ساعات رایگان ؟؟؟
خط شما برای 10مگ مشکلی نداره.نقل قول:
همونطور که دوست عزیزمون گفتن خط شما 10 مگ رومیکشه...نقل قول:
تعرفه هر گیگ حدود 3600 تومان میباشد که هرچه گیگ بیشتری بخری تخفیف بیشتر میدن...این تعرفه رو من چند ماه پیش داشتم بد نبود ولی نیم گیگ خیلی کمه سریع تموم میشه...باید گیگ اضافه بخری و دانلود های حجیمت رو بزاری شبانه...
یادم رفت بگم که سرعت شبانش هم بین 200 کیلو بایت بر ثانیه تا 1.2 مگ برثانیه متغیره
ببخشید با نیم گیگ می خوای یک ماه سر کنی.من ۱۰ گیگ می گیرم در کمتر از دو هفته تمامه بعد تو با نیم گیگ می خوای چه کنی؟ قیدش رو بزن.طرح منصفانه نمی دونم چی هست ولی فکر کنم اسیاتک نداره.نقل قول:
این طرح تازه اضافه شده من زدم...نقل قول:
0.5 گیگ مهم نیست کم بیاره حجم اضافه میخره....
تا الان 3 گیگ اضافه زدم......
ببین من وقتی حجم کم می یارم تغییر سرویس می دم بعد مابه التفاوتش به من حجم می ده.البته خودت باید سرویس هایی رو انتخاب کنی که کمتر باهات در بیاد.نقل قول:
ممنون از راهنماییتون اما به علت سیستم داغونشون اعتمادی بهشون نیست!!!! از طرفی 10 گیگ بعضی وقت ها زیاده...نقل قول:
من تقریبا 3 ماه همین 10 گیگ و گرفتم بعضی وقت ها آخر ماه کم میومد 2 3گیگ اضافه میکردم اما بعضی ماه ها هم واسه خبر خوندن چلچله 3 گیگ میگرفتم بس میشد...
ولی این باهوشا نه به 10 گیگ نه به نیم گیگ!!! وسطشو هم بایستی اضافه کنن....
راجب تغییر سرویس هم حوصله سر و کله زدن با سیستم داغونشون ندارم بطور مثال عید نوروز که 4 گیگ هدیه میداد من چلچله داشتم 8 گیگم اضافه گرفته بودم که جمعا 17 18 گیگ داشتم بعد اومدم تغییر سرویس بدم به شهاب 10 گیگ میخواست هزینه 10 گیگ و حساب کنه!!!!
یعنی ما به و التفاوتش پوکید یه صحنه!!!!!:n02:
دوست عزیز واسه اون پرسیدم شارژ اضافه چندهنقل قول:
من 10 گیگ واسم اضافه میاد میخوام مثلا 3 گیگ بخرم کم اومدم یک گیگ هم آبعدا اضافه کنم
قسمت اصلی سوال من موند
در ساعات رایگان با این شهاب 10 مگ میشه چند گیگ دان کرد تا آخر ماه
خط شما تا 4 مگابیت بسته شده دوست عزیزنقل قول:
Data Rate
:4096 1021 kbps
امام درصورت تمایل با پشتیبانی تماس بگیرید با عنوان مناسب بودن SNR درخواست افزایش RATE خططون تا 10 مگابیت رو بدید
خط من چطور؟
من ار سرویس 10 مگ دارم استفاده میکنمدوتا سوال دیگه
آیا با این خط میتونم درخواست بدمRATE م رو افزایش بدن ؟ چطوری ؟ پولی؟
آیا میتونم درخواست بدم سرعت آپلودم رو هم زیاد کنند؟ پول اضافه می گیرن؟ الان سرعت آپلود 40 - 50 کلیوبایت هست
دانلودت به زور g.dmt شاید 4 بکشه باید ببینی تو چه snr ای مودمت مشکل نداره معمولا 12 به پایین مشکل ساز میشهنقل قول:
آپلودت مشکلی نداره میتونی بگی بالا ببندن پول هم اضافه نمی خواد بدی
اخه الان زنگ زدم میگن سرعت آپلود ذوب 512 هست بیشترم نمیشه
بعد میگه خطم بیشتر از سرویس کولاک یا همون 4 مگ رو جواب نمیده. راهی داره من DATA RATE را زیاد کنم؟:n36:
SNR Down 15.0 dB SNR Up 19.0 dB Line Attenuation Down 47.0 dB Line Attenuation Up 31.5 dB Path Mode Interleaved Data Rate Down 2208 kbps Data Rate Up 512 kbps MAX Rate Down 4768 kbps MAX Rate Up 1100 kbps POWER Down 18.0 dbm POWER Up 12.0 dbm
دوستان رو این خط میشه سرویس 10مگ رو گرفت ؟
الان مخابرات هستم و رو 2مگ بستن و تا 250کیلو راحت میده ...
سرویس 10 که اصلا همون 2 مگ بگیری روی 3 یا 4 ببندن برات شاید بدون مشکل استفاده کنینقل قول:
یعنی مشکل داره برا بالاتر ؟
کیفیت خط شما یا هموم SNR پایین هستنقل قول:
و هم اکنون خط شما روی 5 مگابیت بسته شده و اگر بیشتر باز بشه دچار قطعی بسیار خواهید شد
هم اکنون هم به احتمال زیاد قطعی دارید
بله.نویز اجازه نمیده ریت خط بالاتر بره...البته تا 3مگ یا 4مگ شاید بدون قطعی بتونید استفاده کنید.نقل قول:
این کیفیت خط به چی بستگی داره دقیقا؟
تا دیروز نزدیک 7 گیگ حجم داشتم که امشب یهو دیدم صفحه اتمام حجم اومد بالا .
رفتم تو ریز مصرف دیدم که در یک اقدام خودجوش برداشته نزدیک 7 گیگ رو تو مصرف غیر رایگان امروزم اورده و تا مگ اخر رو خالی کرده .
زنگ زدم پشتیبانی گفتش از ریزمصرف پنل اسیاتک و لاگ du meter عکس بگیر ایمیل کن .
منم اسکرینشات گرفتم و به ادرسی که داد ایمیل کردم .
امیدوارم فقط محض اینکه منو از سر باز کرده باشه نبوده باشه و پیگیری کنن و حجمم رو برگردونن .
الکی مجبور شدم پول بدم پای حجم اضافه تا دوباره بیام نت .
کیفیت خط شما خوبه ولی کیفیت DSLAM های مخابرات خوب نیست و اکثر از نوع FIBERHOME هستننقل قول:
به اسیاتک منتقل کنید خطون رو تا 8 فکر میکنم بتونید دریافت کنید با اسیاتک چون تجهیزاتش با کیفیت تر و قوی تر هستن
اکثرا با تغییر سیمکشی داخلی درست میشهنقل قول:
چک کنید سیم تلفن نزدیک برق نباشه
اگر هم میخواین مطمئن بشید که با تعویض کابل تلفن مشکل حل میشه یا نه مودم رو ببرید اولین جایی که خط رو تحویل میگیرید و SNR و RATE رو چک کنید هر که اعدادش بزرگتر باشه کیفیت خط بهتره
موفق باشید
درصورت داشتن سوال دیگر از سیستم تیکت در سایت استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]