Dadashmohammad22 اینم همون سرور بعد ساعت 1
تست ساعت 1.24 شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
Dadashmohammad22 اینم همون سرور بعد ساعت 1
تست ساعت 1.24 شب
سلام دوستان یک سوال داشتم یوزرنیم و پسورد برای اکانتینگ اندیشه کدوم یوزرنیم و پسوردمونه ؟هر یوزر و پسی رو که دارم میزنم لاگین نمیشه
با عرض سلام و خسته نباشید. دوستان بدبخت شدم. بعد از ۳ سال سرویس گرفتن از البرز٬ مخابرات @%$ اومد کابل برگردان کرد نمیدونم چه گندی زده که رفتم البرز گفتن فقط از مخابرات می تونی سرویس بگیری.
سوال من اینه که وضعیت سرویس اشنای اول الان چجوریاست و چه کلاه گشادی قراره سرم بره. من ماهی ۳۰-۴۰ گیگ مصرف داشتم با همون ۱۲۸ نامحدود ۲۵ تومنی. حالا اشنای اول که میدونم نه نامحدود داره نه شبانه رایگان. حداقل شبانه نیم بها داره؟ ماهی ۳۰۰ تومن حداقل میره تو پاچم؟
با این که سرعتش برام مهم نیست میخوام بدونم که سرعتی که میده برابر همون سرعت اسمیه یا سرعتش بیشتره؟ اپلودش رایگانه؟ گیگ اضافه بخریم منتقل میشه به ماه بعد؟ میخوام مثلا ۲۰۰ گیگ بخرم که ارزون بیوفته تو ۲ ۳ ماه استفاده کنم٬ میشه همچین چیزی؟
خلاصه یه گزارش کامل میخوام. بسیار متشکر :n02:
امروز برا یه مشکل کوچیک زنگ زدم پشتیبانی صبانت.برخورد بسیار عالی بود و در همون لحظه بستر ADSL من رو تغییر داد و مشکل حل شد.نه مثل اندیشه گفت خطت نویز داره نه هی مودم ریست کن و ا ز این بهانه ها.تازه گفت هر وقت مشکل پیش اومد بلافاصله بهم زنگ بزن.گفتم معمولا شبا اینجوری میشه گفت من تا 12 تو بخش فنی هستم.عالی بود!راضیم ازش!
خیر نیم بها نداره. یه وضعیتی داره که تو پیام توضیح میدم. سرعتش برای من که 2 مگ دارم واقعیه. یعنی حدود 200-240 کیلوبایت.. ولی برای پهنای باندهای کمتر به گمونم سرعت تشویقی داره.. آپلود رایگان نیست در عوض 25% حجمی که میخرید رو تشویقی اضافه بهتون میدن. مثلا 4 گیگ بخرید 5 گیگ اضافه میشه.در مورد حجم اگه سرویس چند ماهه بگیرید منتقل میشه. مثلا 3 ماهه بگیرید فقط بین این 3 ماه منتقل میشه. ولی بعد از این 3 ماه حجم میسوزه.نقل قول:
چیزی که تو تعرفه های سایت در مورد حجم اضافه نوشته کاملا چرت و پرته.. یعنی مثلا اگه 1 گیگ 1000 تومن باشه 10 گیگ میشه 10،000 تومن. تخفیف اینا نداره که مثلا بشه 8000 تومن. اگه شاتل سرویس میده خیلی به صرفه تره برای دانلود. (سرویس 128 نامحدودش)
مخابرات درست شده یا همون سرعت 2مگ ، سرعت دانلود 60 هستش ؟
بهترین سرویس نامحدود برا دانلود چیه؟ برا کدوم شرکت؟
من شرایط اندیشه رو میگم. برای "حداقل تبادل ترافیک" سرعتت چند برابر حالت معمولی هست و بعد از اون سرعت واقعی میشه. میتونی سرویس "انتخابی" برداری تا زمان فعال کردن "حداقل تبادل ترافیک" با خودت باشه. لینک زیر هم قیمت سرویس ها هستنقل قول:
اینا صرفآ اطلاعات بودند و ربطی به بهتر / بدتر بودن, نداره
چرا هیچ isp معلم پورت آزاد نداره؟! شاتل گفت تا آخر ماه ممکنه اضافه کنه. من قبلا شاتل داشتم از پینگش راضی نبودم بعد مخابرات گرفتم همه چیزش عالی تا اینکه شبانه رایگانو برداشت... تا الان تحمل کردم ولی تابستون شبانه رایگان نیاز دارم. حالا کسی خبر داره وضعیت شاتل منطقه 5 چجوریه الان؟ پینگ سرعت قطعی ایناش چجوریه؟
من سرویس اندیشه رو دارم...تا 6 گیگ سرعت حدود 150 دارم...128 نامحدود...
بعد اون حتی یه صفحه رو هم نمیتونه باز کنه! سرعت زیره 10 میره!!
نقل قول:
اون منطقه (5) شلوغ ترین منطقه رشت هست
7 تا پیش شماره داره ، مناطق دیگه 2 (مطهری) مثلا 5 تا داره ، بقیه زیر 4 تا
واسه همین از هر سرویس دهنده ای که پورت هم داره بگیری زیاد انتطار نداشته باش ، کلا شلوغه ، خیلی ها هم هنوز اونجا سرویس نمیدن مثل های وب ، آسیاتک و... ، اینقدر هم شلوغه ام دی اف جا نداره حتی شرکت هایی که هستن پورت اضافه کنن
این که اصلا بدرد نمیخوره. همش کلاهبرداریه.. حتی اپلود هم مجانی نکردننقل قول:
چرا مردم حاضرن برای همچین اشغالی پول بدن که اینا بتونن با همین وضعیت ادامه بدن؟
ایرانسل تعرفش خیلی بهتره. قعلا یه بسته ی ۲۰ گیگ ۵۰ هزار تومنی زدم ببینم چطوره.. قیمتش میشه گیگی ۲۵۰۰. بدیش اینه که خیلی پایدار نیست متاسفانه٬ تو خونه ما خیلی خوب خط نمیده. مودم لپتاپم هم قابلیت تنظیم تکنولوژی رو نداره و بعضی وقتا میوفته روی edge ولی بازم از مخابرات بهتره
بسته ی ۱۰۰ گیگش ۱۷۵ هزار تومنه که میشه گیگی ۱۷۵۰ تومن. بسته ی شبانه ی گیگی ۴۰۰ تومنی هم که داره
خوب هرکس یه دلیلی داره. مثلا من به خاطر پینگ نسبتا پایینش مجبورم ازش سرویس بگیرم. هرچند که صبانت هم گویا وضعیتش خوبه ولی از لحاظ قیمتی فرق چندانی نداره و نمیصرفه اینهمه دوره نقاهت (زمان بین جمع آوری و نصب دوباره) رو تحمل کرد. به اضافه اینکه اگه تو رشت فقط یه سرویس دهنده مونده باشه اونم اندیشه باشه من به این شرکت بر نمیگردم.نقل قول:
بقیه هم یه بهونه ای دارن دیگه. یکی امروز فردا میکنه بیاد بیرون. یکی یه ساله گرفته گیر کرده و غیره
یه 40 روز اوضاع خوب بود دوباره شروع کردن به کرم ریختن:n21: هر نوع فیل شکنی رو شخم زدن. همه از کار افتادن.
دزد آشنا:n02::n21:
معمولا این ساعت بیدار نیستم...
تست سرعت ۲ مگ حجمی اندیشه
دوستان این مرکز مخابرات اول گلسار ساعت کاریش تا کی هست ؟
واسه جمع آوری شهرهای دیگه هم باید اومد اینجا ؟
یکی از دوستام میخواد جمع کنه گفتن باید بری اونجا خودش نمیتونه من میخوام برم واسه جمع آوری کسی میدونه بعد از ظهر ها هم هستن
خیلی سرویس هاشون خوبه اینقدر هم ملت رو اذیت میکنن
تلفن هم که از دسترس خارج کردن ، احتمالا مثل همیشه سرویس مشکل داره کلا گذاشتن رو پیغام که جواب ندن
آقایون بنظرتون شاتل برم؟
الان اندیشه دارم و وقتی 6 گیگ تموم میشه دیگه قابل استفاده نیست
آیا شاتل هم همینطوره؟
3383 شماره ما هست.بنظرتون خالی داره؟
سرعت دانلود 2 مگ سالیانه دزد اول که از ابتدای امسال به حالت عرفی و عادی برگشته بود بار دیگر محدود شد به نصف :n21:یعنی 120 کیلوبایت و با این همه افزایش باند و ... باز دزدی در استان گیلان ادامه دارد:n21:
داداش نمیدونی ساعت رایگان سالیانه تغییر کرده یا نه؟ 1 تا 6 بودنقل قول:
این اطلاعیه تو سایتش زده واسه سالیانه که نیست؟ نوشته 3 تا 8 صبح برای بقیه سرویس ها هست دیگه؟
منم بعد این 8 روز میخوام جمع کنم بیام صبانت قیمتای نامحدودش خیلی خوبهنقل قول:
دیروزم رفتم پیش دوستم صبانت داشت پینگ 8.8.8.8 رو 50 ثابت بود که من تا حالا تجربشو نداشتم
این یعنی چی من الان دیدم؟ یکی به من توضیح بده!!!
یعنی ساعت رایگان بجای 1 تا 7 (6ساعت) شده 3 تا 8 (5ساعت) ؟
برای همه یا اونایی که سالانه دارن؟ برای جدیدا یا شامل یوزر های قبلی هم می شه؟ یعنی ساعت رایگان رو یه ساعت کم کردن؟
اگه اینطوره من شکایت می کنم، بقیه اونایی که سالانه هستند هم لطفا شکایت کنن
من تماس گرفتم میگه کمپین پاییزی و پزشکی و تابستانه و این تشکیلات همون 1 تا 7 هست .
واسه باقی مشترکین 3 تا 8 فعلا :
تقریبا جوش آورده بودم ، فک کردم تو این چند مدت همش ازم ترافیک کم کرده !:n34::n35:نقل قول:
به اطلاع کلیه مشترکین گرامی می رساند فقط سرویسهای کمپین های دانشجویی ،علوم پزشکی ،پاییزه، تابستانه ، نوروزی و بهار تا بهار با مشخصات یک مگ 5 گیگ.یک مگ 8 گیگ.2 مگ 3 گیگ.2مگ 5 گیگ و 2مگ 8 گیگ شامل دانلود رایگان شبانه می باشند (5-12-93)وضمناً جهت رفاه و رضایتمندی بقیه مشترکین از نیمه دوم فروردین 94 فعلاً از ساعت 3 صبح تا 8 صبح دانلود شبانه رایگان فعال شد.
دوستان isp پیشگامان تو رشت هست؟
یکی از دوستام تو خوزستان نت 256 نامحدودشو داره
سرعتش از 130 تا 150 هست
محدودیت هم نداره
تو رشت همچین نتی باشه من 2 ثانیه هم وقت تلف نمیکنم و میرم میگیرمش
پیشگامان رو اندیشه سبز ساپورت می کنهنقل قول:
سرعت 256 نامحدود اندیشه همینقدر هست
امروز رفتم صبا نت
خداییش اندیشه از نظر آپشن و انتخاب تغییر سرویس فکر نکنم هیچ آی اس پی به پاش برسه
اصلا همچین خبرایی تو صبا نت نبود کیفیت خطشم نمیدونم چطوریه یا چقد تو بازی فرق داره
تنها چیزی که داره قلقلکم میده برم امتحانش کتنم 512 برنزی هستش
خانومه مسئول فروشش همش میگفت برنزیو بیخیال کیفیتش کمتر از طلایی هست !!
من گفتم مگه میشه منظورتون اینه تایم اوت لتنسی پینگش فرق داره ؟همینجوری واستاد نیگام کرد
گفتم منظور از کیفیت چیه ؟
کاشف یه عمل اومد همون حجمه که حجم بیشترو برابر کیفیت بالاتر میدونست !!
کلا تو شرکتم فقط همین یه خانوم بود هیشکی نبود تعجب کردم
همونی که تو لاکانی بقل بانک تجارته
آخرشم گفت اندیشه جمع کرد حدود 4 روز طول میکشه وصلتون کنم
وقتی وصل شد, یک آمار بدی, ممنون میشم (خصوصآ سرعت بعد از اتمام حجم تضمین شده)نقل قول:
سلام
دوستان اگه بخوایم از رفتار پرسنل شکایت کنیم باید دقیقا چیکار کنیم؟
توی تنظیم مقررات گزینش هست ولی اسم شرکت مخابرات گیلان نیست.
کسی میدونه چیکار باید کرد؟
شما فکر میکنین اروپا زندگی میکنین؟نقل قول:
دوست من تنظیم مقررات چندین بار شکایت کردم ولی واقعا دروغگو و بد قول هستن.در آخر هم سمت مخابراتو میگیرن.
شما ببین تماس با ریاست میتونی داشته باشی که البته اونم بعید میدونم تاثیری داشته باشه.
اروپا که نه ولی قبرستونم باشه ، یکی باید باشه که حداقل یکاری بکنهنقل قول:
شما شماره چیزی از ریاست دارید؟یا جایی مث حراست و یا ....
خلاصه راه حلی؟
سلامنقل قول:
من چند بار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کردم، راضی بودم
من که خیلی راضیم ازش.اصلا اندیشه باهاش قابل مقابسه نیست.پشتیبانی فنیش هم عالی بوده یک باری که زنگ زدم.تا 12 شب هم پشتیبانیش هست.فقط سر ظهر تا 3 4 اینا نیست.پینگش که عالیه لاست هم اصلا ندارم.البته سرویسم 2 مگ محدودهنقل قول:
دوباره تایم اوتای اندیشه شروع شدهنقل قول:
کاش شما بینهایت داشتی اونوقت خیال منم راحتتر میشد برا اومدن
راستی چه بازیایی آنلاین میزنی ؟ چقد غرق معاملش با اندیشست ؟
نه متاسفانه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
نقل قول:
من قبلا counter بازی میکردم و داداشم WoW و DoTA اما الان دیگه world of tanks بازی میکنم.فعلا بازی دیگه ای باهاش قابل مقایسه نیست
داداش یه پینگ از این میذاری ؟ مرسی .
88.198.12.98
نقل قول:
سلامنقل قول:
بله میدونم ، ولی نوع شکایت باید باشه رفتار پرسنل نه اینترنت پرسرعت ، وقتی اینو میذارید دیگه مخابرات تو لیست اپراتور ها نیست
ممنوننقل قول:
پینگتون رو این بازی چقد با اندیشه فرق داره ؟نقل قول:
پینگ خیلی فرقی نداره مثل همونه.سرور بازی تو آمریکا هست و پینگ بین 200 تا 240 نوسان داره اما نکته اینه که اصلا لاست نداره و خیلی روون میتونم بازی کنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
128 اندیشه 17:22 دقیقه
سلام
صفحه ورود به هدیا ارور میده برای من ... میخوام یکی از پین ها رو فعال کنم ولی باز نمیشه صفحه اش