این سایت پکیدهنقل قول:
الان سایتش شده:
shop.xboxworld.ir
این سایت پکیدهنقل قول:
الان سایتش شده:
shop.xboxworld.ir
وقت منو از کیسه ی خلیفه حراج میزاری !؟؟ :31:نقل قول:
خب میلاد جان شما یه لینک بده حداقل !! ممکن شما درست موضوع رو متوجه نشده باشی ما هم بریم بگردیم یه چیز دیگه رو گی بیاریم و بخونیم .نقل قول:
ویروس ها مقصد دارن و مقصدشون هم سیستم عامل Xbox نیست . حتی اگه روی حافظه ی دستگاه یا Cache هم برن مثل فایل های Temp میمونن و پاک میشن.نقل قول:
البته اگه فایلی که میخواین بریزین رو دستگاه ویروسی باشه , با کپی کردن اون از روی دستگاه روی PC یا Share کردن اطلاعات رو PC امکان انتقال داره که یکی از بچه های اینجا هم مدتی سره این قضیه اذیت شد. ولی خب در کل خیلی نادر هست این اتفاق.
اویل 1.2.3 رو هم قرار بود انحصاری PS با کیفیت HD بدن بیرون ولی هنوز خبری نیست.نقل قول:
نقل قول:علیرضا این تبدیل ها همه driver میخواد !! چطوری تونستی به Xbox وصل کنی ؟!نقل قول:
ولی همون اویل ها نیست ، یک مقداری داستان بازی رو دستکاری میکنند و Remake اش میکنند .نقل قول:
Remake نسخه 1 رو روی Wii بازی کردید ؟
خیلی باحال تره :31:
کسی خبر داره این اسلیم کی می خواد ه-ک بشه ؟
:31:نقل قول:
وقت منو از کیسه ی خلیفه حراج میزاری !؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو خدا دیگه حرف انحصار ps رو نزنید که حالم بهم میخوره !! :2:نقل قول:
اویل 1.2.3 رو هم قرار بود انحصاری PS با کیفیت HD بدن بیرون ولی هنوز خبری نیست.
ه-ک-ش اومده !!نقل قول:
کسی خبر داره این اسلیم کی می خواد ه-ک بشه ؟
ه-ک شده رفیقنقل قول:
البته برای درایوهای 9504
دوستان من دیروز بیکار بودم نشستم از ساعت 1 بعد از ظهر تا 8 شب گاز کوب بازی کردم.بعد یه دفعه ای ایکس باکس خودش خاموش شد اولش ترسیدم فکر کردم سه چراغه شده اما بعد روشن کردم دیدم هیچ مشکلی نداره البته اینم بگم به خاطر قطع یا ضعیف شدن برق هم نبود.
به نظر شما مال چی میتونه باشه؟
ایراد نداره ، اگه بردت جاسپر باشه برای گرما هست !! ( فکر کنم :31:)
-------
خارج از گود : من یه بار از ساعت 11 شب الی 4 صبح داشتم بازی می کردم ، عجب حالی هم میداد !!
---------
ه-ک نرم افزاری اومده یا باید سخت افزار عوض کنیم ؟!
دوستان جواب من رو ندادید:20:نقل قول:
من به ایکس باکس وصل نکردم تاحالانقل قول:
علیرضا این تبدیل ها همه driver میخواد !! چطوری تونستی به Xbox وصل کنی ؟!
به pc وصل کردم
---------- Post added at 09:03 PM ---------- Previous post was at 09:01 PM ----------
چقدر سوال میکنی تو! خوشت اومده ها!:31:نقل قول:
اگه کنسول pal باشه این ریجن ها رو میخونه : pal ntsc free
برادران عزیز بازی اورجینال کینکت کسی می فروشه ؟
ولی میلاد جان اینطوری که خب یکم ضایع میشه !! آخه ملت عاشق همون روند بازی هستن ومیخوان گذشته رو تداعی کنن اینطوری که خب میشه یه تجربه ی جدید !نقل قول:
نه هنوز قسمت نشده دسته ی Wii رو تو دستم بگیرم :31:
منم 2 سال پیش یهو بیکار شدم و از 9:30 صبح نشستم پای Xbox 360 تا 5:00 صبح فرداش !!! تازه مادربورد من Falcon هست !!نقل قول:
مشکلی نیست !! اگه تکرار شده به سیستم برق رسانی کنسول میتونی شک کنی. یا اینکه ممکنه Adaptore کنسول خوب خنک نمیشه.
برو بابا !! :16: من که یبار 18 ساعت بازی کردم !! :31:نقل قول:
آهان !!! تعجب کردم آخه !! :31:نقل قول:
علیرضا این تیکه رو خیلی باحال اومدی !! :31:نقل قول:
چقدر سوال میکنی تو! خوشت اومده ها! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------
یادش بخیر من خودم اینجا چقدر سوال می کردم !! ( البته الان دیگه بر خودم استاد شدم :31:)
--------
سوال کنید تا بتونید جواب بدید !! :20:
دوست عزیز پرسیدن عیب نیست نپرسیدن عیب هستنقل قول:
اینی که شما گفتید که خودم هم می دونم منظور من این هست که از کجا می شه فهمید
اینی که شما می گین که همه می فهمن:20:
فعلا که از ه*ک نرم افزاری خبری نیست و شما باید سخت افزارتون رو عوض کنید که البت هزینش سرسام آوره پیشنهاد میکنم اگه قصد همچین کاری دارید فعلا دست نگه دارید و تا چند وقت دیگه صبر کنید شاید یه خبرهایی شدنقل قول:
موفق باشید:40:
آقا کسی دیسک NTSC رو توی کنسول PAl گذاشته؟
امکانش هست که دیسک رو دستگاه بخونه؟؟
من دیشب این برنامه رو پیدا کردم فکر کنم برای ه-ک بازی ها NTSC و PAl رو به صورت فری می کنه نسخه 6 رو هم پیدا کردم لینک دانلودش داخل تاپیکی هست که در امضام هست مستقیمش کردم:31:نقل قول:
نه دادا شما برو درسته پس من چه جوری رفتم ؟نقل قول:
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
ما که ندیدیم PAL باشه NTSC بخونه !نقل قول:
چقدر سوال میکنی تو! خوشت اومده ها! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه کنسول pal باشه این ریجن ها رو میخونه : pal ntsc free
نقل قول:
منم دوستم دستگاهش پال هستش یه بازی NTSC خرید تعجب کردم گفت میخونه :دی رفتیم گزاشتیم توش دیدم خوند :دی عجیبه!
قضیه مشکل آپدیت چیه :18: 2.0.12625.0
سلامنقل قول:
اینطور که بوش میاد آپدیت جدید ایکس باکس بازی های کپی رو اجرا نمیکنه البته فعلا در حد شایعه است و باید ببینیم حقیقت داره یا نه!
موفق باشید:40:
مگه آپدیت جدید داره میاد ؟
-----------
نگران ه-ک و کپی و این حرفا نباشید ، مایکروسافت از نظر امنیت بوقه !!
به نقل از میلاد : ویستا در شکم مادرش ه-ک شد
اگر بوقه این اسلیم هارو -- کنید ( نرم افزاری ) تا به کارمون برسیم :31: :8:نقل قول:
چقدر کم حوصله ای اگر می خوای دستگات نابود بشه حول حولی بازی در بیاری خدایی نکرده ممکنه داغونش کنینقل قول:
این ماجرا که بهت می گم ربطی به ایکس باکس نداره ولی :
یادش به خیر پی اس پی یه سایت نامرد خبر -- شدن فریمور 5.50 رو برای نیمه کپی ها داد من هم حول حولی دانلود کردم اومد اجرا کنم شانی که اوردم یه سری رفتم انجمن قدیمی که الان پوکیده (مای پی اس پی) گفتم بچه های انجمن گفتن این خبر دروغ اگر فریمور رو نصب می کردم پی اس پیم نابود می شد :31:
سعی کن صبر کنی تا کاملا ه-ک بشه حالا نرم افزاری یا سخت افزاری
برنامه 90 پست:
(یه روانشناسی همیشه می گفت داخل کار هات پنج یا ده دقیقه صبر کن این صبر کردن باعث می شه به کاری که می خوای بکنی به طور نا خود آگاه (از زور بی کاری:31:) فکر کنی )
یا علی گفتیم دست به قلم شدیم:31:
دوستان من هر کاری می کنم بخش آنلاین دستگاه وصل نمی شه همش پیغام می ده باید به بخشی از سایت فلا برید باید چی کار کنم بخش راه نمایی کجا هست.
(از این سه پیغام ناراحت نشین آخه انجمن ساعت 2 شروع به قاطی کردن می کنه هی قطع می شد هی وصل)
دوستان من الان فلش 8 گیگ به دستگاه وصل کردم ولی فقط شش گیگ و نهصد مگابایتش وصل شد چرا؟:13:
دوستان بازی رو باید کجای فلش کپی کنی؟
چرا عزیز من میخونه pal و ntcs خالی یکی هستن:31:کد:ما که ندیدیم PAL باشه NTSC بخونه !
ولی ntsc j قضیش فرق میکنه
یه چیزیو نمیدونید اول مطمعن شید بعد بگید که نمیشه(با احترام)
نقل قول:شما فلشو یه بار فرمت کن احتمالا یه چند صد مگی بیشتر شه (fat32)نقل قول:
بازی رو نباید جایی کپی کنی
دیسک رو که میزاری روی عکس بازی Y رو بزن بعد گزینه INSTALL GAME رو میبینی
به دل نگیر BAW :31:نقل قول:
دوست عزیز پرسیدن عیب نیست نپرسیدن عیب هست
با سلام.
به نظر شما برای گیمینگ یه pc با مشخصات گرافیکی بالا بهتره یا یه x360 ؟
به نظرتون کدوم ایکس360 را بخرم بهتره؟
الان قیمت های روزشون چنده؟
نمیخام عین ps ها همش cd رام یا dvd رامش خراب بشه.ایکس360 که اینطور نیس؟
نه اینجور نیست!نقل قول:
بازیهایی که قفل یا دراصطلاح region locked در ریجن NTSC شده باشن، رو کنسول های PAL اجرا نمیشن.
1:در حالت کلی قطعا یه PC با مشخصات بالا برای بازی خیلی بهتر از یک کنسوله! مخصوصا با این شرایط قیمت کنونی! اما بعضی وقتها بازی های PC برای درست اجرا شدن روی سیستمتون اینقدر شما رو اذیت میکنه که از هرچی بازیه سیر میشین! ولی کنسول دیگه این دردسر های مسخره از جمله کرک و ... رو نداره.نقل قول:
2:فعلا هیچ کدوم! اون دو مدل قدیمی که به لطف فروشنده های با خدا قیمتش سر به فلک کشیده! اون اسلیم هم که هنوز درست درمون ه ک نشده! بهترین کار صبر کردنه تا حداقل با ه ک به دردبخور اسلیم شرایط و قیمت ها برای خرید بهتر بشن!
3 : به تاپیک مربوطه مراجعه کنید :
4 : کنسولتون اگه هارد داشته باشه بازی هارو میتونین روی هارد نصب کنید و برای اجراشون (به جز هنگام ورود به بازی) درایو کنسول هیچ گونه فعالیتی نمیکنه و بازی کاملا از روی هارد اجرا میشه.کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=333413&page=165
دیلیت شود!:31:
والا ما تا حالا فقط بازیه J نخریدیمنقل قول:
بازیای من یکی درمیون NTSC و PAL هست
میتونین خودتون تست کنین
با عرض سلام خدمت اساتید.واسه ایکس باکس من یه مشکلی پیش اومده میخواستم نظرتونو بدونم.موقع خرید کنسول ام چندبار از فروشنده راجب نسخه هکش پرسیدم اونم تاکید کرد lt+ و بازی AC:BH هم توش گذاشت و بازی اجرا شد.من حتی با کنسول COD:BO هم تموم کردم.بعد به لایو وصل شدم و کنسول تو دو مرحله خودشو اپدیت کرد.درضمن قبل اپدیت قسمت کینکت تو داشبوردم وجود داشت.تمام مدت ام تو لایو فقط medal بازی میکردم که از stealth بودنش 100% مطمئنم.حالا الان که میخوام AC:BH بازی کنم ارور the disk is unreadable میده.این مشکل واسه COD:BO و HALO:REACH هم هست.چنتا سوال
نسخه -- دستگاهم چیه؟برای حل این مشکل چیکار کنم؟الان تو لایو فلگ شدم و دیگه نمیتونم برم؟
من احتمال میدم طرف(فروشنده) با 2 تا آپدیت نرم افزاری کاری کرده که AC:BH و بخونهنقل قول:
و در اصل از LT+ خبری نبوده
سلام دوست عزیزنقل قول:
1- پی سی با مشخصات گرافیکی بالا نسبت به ایکس باکس خیلی بازی رو راحت تر اجرا میکنه اما مشکل اینجاست شما اگه پی سی بگیرید باید قید خیلی از بازی های محبوب دنیا رو بزنید چون هیچ وقت برای پی سی نمیان مثل هیلو و گیرز آف وار و همینطور خدای جنگ
2-ایکس باکس های الایت خیلی خوبه
3-قیمت ایکس باکس الان خیلی بالاست مثلا ایکس باکس الایت 120 گیگابایتی 450 تومن هست.
4-تا حالا همچین موردی رو ندیدم .
موفق باشید
من نگفتم خدایی نکرده شما دروغ میگین!:31:نقل قول:
بله حق با شماست اما ...
در پست قبلی گفتم که اگه بازی region locked به هیچ وجه روی ریجن یا ریجن های دیگه اجرا نمیشه!
به عنوان مثال Burnout: Paradise دارای region locked هست. یعنی نسخه NTSC-U/C بازی روی کنسول های ریجن NTSC-J و PAL اجرا نمیشه!
اون بازی که شما میگید ریجنش NTSC بوده وروی کنسول PAL شما اجرا شده region locked نبوده! ازین دسته بازی ها زیاده.
برای اطلاع از تعدادی از این گونه بازی ها به لینک زیر میتونین مراجعه کنید.
کد:http://www.play-asia.com/paOS-00-3-xbox360_compatibility_guide-49-en-84-5.html
سلام دوستان
میخواستم بدونم فرق Elite با S توی چی هست؟
میخوام بخرم شنیدم که S هنوز بطور کامل هــــــــــک نشده ، Elite کامل هــــــک شده؟
بازی هایی که میاد توی تمامی ورژن های ایکس باکس مشترکه؟ فرقی نداره؟
من علاقه ای به بازی لایو ندارم ، Elite برای من مناسبه؟
میشه بازی ها رو توی هارد ایکس باکس کپی کرد بطوری که نیازی به دیسک بازی نباشه؟
ایکس باکس wi-fi ساپورت میکنه؟
بازی هایی مثل hot pursuit رو میشه با کینکت بازی کرد؟ یا حتما دسته نیاز هست؟
((اگه سوالات زیادی بیسیک بودن میبخشید ، اولین بارمه میام تو انجمن کنسول ها :دی))
سری Slim اواخر سال 2010 اومده و سخت افزار نسبتا جدیدتری نسبت فت یا همون الیت داره...........نقل قول:
بله فعلا فقط یکی از درایو های اسلیم ه.ک شده که اونم دیگه تولید نمیشه...بله تمام بازیها در فت و اسلیم جرا میشن.......
آره الیت خوبه چون یه هارد 120 گیگی هم داره.....
خیر دیسک بازی در زمان ران کردن بازی باید توی دستگاه باشه.......
سری اسلیم وای-فای سر خوده:31:اما برای سری اسلیم باید سخت افزار جدا بخرید.....
خیر hot pursuit رو نمیشه با کینکت بازی کرد.........