آخه عزیزم باید توجه کنی تو 13 سال 1016 شهر اونم با این نکته کور ها و این وضع .نقل قول:
ولی ایرانسل تو 10 ماه 215 شهر .
یه مقایسه انگشتی کن !!! با توجه به این که هرجا که رسمس افتتاح میشه خیلی با کیفیتره :20:
آخه عزیزم باید توجه کنی تو 13 سال 1016 شهر اونم با این نکته کور ها و این وضع .نقل قول:
ولی ایرانسل تو 10 ماه 215 شهر .
یه مقایسه انگشتی کن !!! با توجه به این که هرجا که رسمس افتتاح میشه خیلی با کیفیتره :20:
اگه دائمی می خوای برو سایته 0936.ir و ثبت نام کن.نقل قول:
اعتباریه دسته دوم که تا دلت می خواد هست.
تا گوساله گاو شود دله صاحبش آب شود.نقل قول:
این بهترین جوابی بود که داشتم.
:44:خوب یعنی اون هم که میگم پیغام گیر صوتی موقع اشغالی هم بازم فعال میشه عیبه ؟ یا اینکه این سرویسا بعد از چه مدت بعد از کد زدن فعال میشن؟ :46:نقل قول:
اون سوالم در مورد ایکر هم نگفتی شاهین خان.
آقا... یه سوال.
می گم تو تهران که بودم جام که عوض می شد، اسم خیابون یا اتوبانی که توش بودم رو نشون می داد.
می خوام ببینم این قضیه مال ایرانسله یا کلیه...
دوستانی که 0936 دارن لطفا یه تستی بکنن و جواب بدن امرو من روی هر 2 تا سیم کارتم تست کردم از هیچ صدا خارج نمیشه یعنی برای طرف مقابل صدا نمی فرسته دوستان لطفا جواب بدید.
دیدم که بچه ها سوالاتی در مورد پیامگیر و ذخیره شماره دارن ، تجربه 5 ماهه استفاده خودم رو میگم:
اولا که به نظر من پیامگیر از ذخیره شماره بهتره ، چون اگه پیغام صوتی جدیدتو بهت گزارش نداد لا اقل یه اس ام اس برات میده که فلانی چه ساعتی بهت زنگ زده (این یعنی همون ذخیره شماره)
ولی چند بار که ذخیره شماره فعال بود و خودم هم چند بار امتحانش کردم ، هیچ ندایی نداد
برای فعال کردن پیامگیر دو راه هست:
وارد کردن کد *130*3*1*1# و زدن دکمه call/ok (اعتباریا به جای 130 باید 140 رو وارد کنن)
یه پیغام میده که پیامگیر صوتی شما فعال شد
اگه پیغام داد که شبکه موقتا با مشکل مواجهه ، بعدا یه موقع کم ترافیک شبکه مثل نیمه شب دوباره امتحان کنید
راه دوم و ساده تر اینه که توی E_CARE برید و از خدمات ارزش افزوده موجود ، vms یا voice mail یا یه همچین چیزی رو فعال کنید
بعد از فعالسازی ، توی تنظیمات تماس گوشیتون ، میتونید به موقع خاموش بودن گوشی یا خارج از محدوده پوشش شبکه بودن و یا در حالت های دیگه، تماسها رو روی شماره 0935101 دایورت کنید
این Cell info هست که مال ایرانسله.البته اگه یادت باشه عید نوروز امسال TCI اصفهان هم اینا فعال کرده بود.نقل قول:
آقا ممنون.اما شما هم اون موردا داشتی که وقتی با کسی می حرفی یک دیگه بیاد رو خط میره رو پیغامگیر؟ یه سوال دیگه اینکه بعد از زدن کدها بلافاصله فعال میشه ؟ یا برای غیر فعال سازی بلافاصله غیر فعال میشه؟نقل قول:
شما میگی دایورت کنیم اما مال من بدون نیاز به دایورت فعاله.اگه تماسا ریجکت کنم بازم میره رو پیغامگیر!
برو بهنقل قول:باکد:www.936.ir
اشتباه نگیریا.کد:www.0936.ir
اینکه من گفتم یه سایته برای خرید و فروش هر خطی که بخوای...ایرانسل و تالیا و دولتی.
اعتباری ایرانسل دسته دوم هم توش هست.
شاهين جان سلام ، خسته نباشي:40:
شاهين جان امروز چرا اينجوري بود ، انگار يه سري از Bts ها رو تو تهران خاموش كرده بودن . درسته ؟ :18:
امروز صبح رفتم بيرون سمت خ. استاد معين . از سمت اكباتان كه وارد خ. آزادي شدم ديگه شروع شد ، دور و ور
ميدون آزادي كه اصلا آنتن نداشتم ( حتي ايرانسل هم محو مي شد) رسيدم به خ . استاد معين اونجا هم همينطور
به زور يه خط آنتن ميومد و دوباره محو مي شد . اعصابم ديگه داشت خورد مي شد . تا دوباره اومدم سمت متروي آزادي تقاطع شادمان اونجا آنتن داشتم و بدك نبود . سوار مترو شدم كه بيام صادقيه . تو مترو كه آنتنو بي خيال
رسيديم صادقيه و پياده شدم اومدم سمت ترمينال اتوبوسا كه هميشه آنتن داشتم و اونجا رو جناح نشون ميداد
ولي يهو ديدم آنتنم دوباره خاليه بعد از چند دقيقه به زور يه چيزي اومد و فردوس زد كه اونورتره صادقيه ست ولي خبري از Bts جناح نبود . ماشين راه افتاد رفتيم تو خ.جناح كه دور بزنه بياد تو صادقيه ، تو جناح اصلا آنتن نداشتم ، تو صادقيه هم افتضاح بود ميرفت وميومد بدجور ..... بقيه راهو بماند ديگه . وحيد جان بررسي رو داشتي :31:
شاهين جان چه خبره ، ! عوضي Bts اضافه كنن دارن كم مي كنن :31: :41: چي كار دارن مي كنن ؟
شما خبر داري ؟ :40:
Cell info چی هستش؟نقل قول: