دوستان کف کنید:n04::n03::n10:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
8مگ
Printable View
دوستان کف کنید:n04::n03::n10:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
8مگ
-فکر کنم منطقه ما اوضاش بهم ریخته:n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-سومین روز محدودیت های وبی
سرعت از دیشب ساعت 10 افتضاح شد. برای منم هشت مگه سرعت دانلود حدود 10 کیلوبایته :دی
سرعت بازه رایگان،1 مگ محدود:
برا امروزه.
دوستان کسی سرویس نامحدود های وب داره؟؟؟؟
اگه دارین سرعت دان چنده
128
256
؟؟؟
فک نکنم محدود سرعت دانلود اینقدر پایین باشه!!!!!!من 1مگ محدود دارم سرعت 750 راحت هست و تا 900 میره ولی تایم رایگان 250 بیشتر نمیشه!!!نقل قول:
شبی 2.5گیگ شیرین دان دارم:n01:
دوستان بنظرتون های وب واقعا بهتر از مخابراته؟ آخه من مخابرات 2مگا دارم (از شمال کشور): ماهی 10 گیگ (1 تا 7 صبح هم رایگانه) و سرعت دانلودم در کل شبانه روز (چه ساعات رایگان و چه معمولی) بین 180 تا 250 کیلوست که میانگینش بالای 200 میشه. ماهی 25 تومن. ضمنا قراره مخابرات طرح 5 مگ هم بزودی بیاره. ضمنا طی 20 روز گذشته، حتی 1ثانیه هم قطعی نداشتم.
حال بنظرتون چه برتری ای های وب میتونه نسبت به این داشته باشه؟ طرح دینامیت که رایگان نداره و خب برای وبگردی هم مد نظر باشه، یک صفحه را اگه مخابرات در 0.5 ثانیه باز کنه، طرح دینامیت در 0.3 ثانیه باز میکنه. خب چه فرقی کرد؟؟ میمونه طرح رایگان که فقط طرح 512 یا 1 مگ های وب اینها رو داره که انگار طرح 1 مگش سرعت شبانش خوبه و 512 زیاد دلی به چنگ نمیزنه ولی های وب 3 ساعت رایگان داره، مخابرات 7 ساعت و بدون افت سرعت. در کل بنظرتون کدوم انتخاب مهندسی تره (با فرض اینکه ساعات رایگان هم مدنظره که بالای 90% دوستان به این ساعات رایگان نیاز دارند). تشکرررررررر
حریف می طلبم :n09:
سرعت ها همه واقعیه.نقل قول:
128=16
256=32
و....
روزبه جان سرعتت مگه چقدره که اینقدر داری تعریف میکنی؟ والا الان دانلودت را 8.5mb زده، یعنی حداکثر 1MB در ثانیه دانلود داری. والا بنده در خوابگاه دانشگاه تهران (مقطع دکترا) بودم (چون دیگه درسی نداریم، اومدم شهرستانمون) سرعت دانلودم 5 تا 6MB بود و الان دوستانم صبح تا شب دارند دانلود میکنن (چون محدودیت هم نگذاشتند برا ما) یعنی سرعتی در حدود 40mb !
حتی برادرم که مقطع لیسانسه برق دانشگاه شهید بهشتیه داره با سرعت 3MB دانلود میکنه. (البته برای اونا محدودیت گذاشتند، کلا برا مقاطع لیسانس و ارشد اونجا محدودیت هست). بنابراین اصلا عدد شما برای من جذابیت نداره، ضمن اینکه هم داری پول میدی و هم محدودیت دارید. حال تصور کنید مرکز محاسبات دانشگاه شریف چه سرعتی داره که البته لو ندم بهتره.