واسه من که نوشته 15مهر ولی نگفتن کجانقل قول:
منم رفتم ثبتنام دانشگاه شیراز ساعت 2 رفتم ساعت 3 اومدم بیرون خوب بود تقریبا منظم بود ولی هنوز واحد بهم ندادن باید8صبح فردا برم
واسه من که نوشته 15مهر ولی نگفتن کجانقل قول:
منم رفتم ثبتنام دانشگاه شیراز ساعت 2 رفتم ساعت 3 اومدم بیرون خوب بود تقریبا منظم بود ولی هنوز واحد بهم ندادن باید8صبح فردا برم
خب حالا كه اينجور شد منم با تاخير چند روزه، از طرف بچه هاي اميركبير تو پي سي مينويسم.نقل قول:
نوشته شده توسط milla.online [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بچه ها
من امروز رفتم شیراز واسه ثبت نام و الان برگشتم خونه...
محل ثبت نام که خیابون ساحلی بود...
ساعت 2 مملو از بچه هایی که برای ورود اومدن... وضعیت انتظامات افتضح بود...یه در باز میشد ملت مثل گله گوسفند همدیگه رو حل میدادن... باورم نمی شد اینا قراره دانشجو های دانشگاه شیراز بشن...(من دیروز رفته بودم با یکی ثبت نام آزاد بوشهر جمعیت 3 برابر بود اما همه مثل آدم های با فرهنگ رفتار می کردن)... واقعا اون صحنه ها نظرم رو عوض کرد حالم بهم خورد... اما خب چه باید کرد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه با هزار مدل مکافات بلاخره کارت دانشجوییم رو گرفتم... تمام کارهای ثبت نام اینترنتی هم باز انجام دادم...آخر نفهمیدم این ثبتنام اینترنتیه چه صیغه ای بوده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه خوابگاه هم 83 تومن گرفتن و یه کارت صادر کردن که توش زده خوابگاه مفتح اتاق 607(جام لو رفت از هفته دیگه بچه های پی سی میان پیشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) راسته میگن اتاق های شماره فرد ویو بهتری داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
5 تومن هم بابت ثبت نام داوطلبانه اجباری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در تعاونی دانشگاه شیراز گرفتن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در آخر هم با چند نفر جدید آشنا شدم که ارشد شهرسازی می خوندن و خیلی ازش تعریف میدادن و گفتن شک نکن که بهترین رشتست...
یه کارت نوبت تشکیل پرونده سلامت روان دادن که باید تو 20 مهر به آدرسی که دادن برم
یه اردو ویژه برادران هم تو 15 مهر گذاشتن که ننوشته به کجا!؟!؟!؟کسی نمی دونه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کتاب هم دادن که قوانین و ... دانشگاه شیراز توشه... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا یکی از قوانین خوابگاه ها:دانشجویان موظف اند که لباس های زیر خود را به دور از انظار عمومی نگهداری و خشک کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی گفتن خوابگاه رو باید تا سوم تحویل بگیرید وگرنه واگذار میشه...
من شنیدم که از طبقه 8 به بالا وایرلس داره خوابگاه مفتح..راسته؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من طبقه چندمم؟؟!؟!!؟!
روز 24 شهريور ( پنجشنبه ) صبح ما با كمي تاخير رسيديم و با گرفتن يك شاخ گل كه قرار بود نثار مزار شهدا بشه،ولي به علت تاخيري كه داشتم شاخ گل تو كيفم پژمرده شد.
خلاصه بعد رفتيم تالار اجتماعات برا مراسم معارفه. مراسم معارفه در سه سالن فكر كنم برگزار شد. يك سالن اصلي كه رئيس و معاونين همونجا سخنراني كردن و در دو سالن ديگه ويديو كنفرانس بود كه خب باز هم جا كم اومد!!! ( بقيه سالن ها درهاش بسته بود )
خلاصه سرود ملي پلي تكنيك ( ! ) پخش شد و بقيش هم سخنراني
بعد هر كي رفت دانشكده خودش با والدين و اونجا باز براشون سخنراني كردن و بعد گرايش به گرايش تو هر كلاس خودشون رو به همكلاسي هاشون معرفي ميكردن و ميگفتن انتخاب چندمشون بوده چيزي كه قبول شدن.
بعدش هم در فرايند يك ساعته يا يك ساعت و خورده اي تمام مدارك در كتابخونه مركزي تحويل داده شد ( چون ثبت نام اينترنتي انجام شده بود،فقط هر نفر دو سه ديقه مداركش رو تحويل ميداد و ميرفت خوابگاه ). خوابگاه هم بعد از ناهار اتاق ها مشخص شد، و از روز شنبه ( 26 ام ) كلاسامون شروع شد. همين.
فقط يه سوال. اينترنت وايرلز دانشگاه ما برا دوره هاي كارشناسي هر نفر با يوزر و پسورد خودش از طريق وي پي ان وصل ميشه. حالا چطور ميتونم رو موبايل سامسونگ ويو 2 وي پي ان رو درست كنم؟ ( اميدوارم به عنوان اسپم حذفش نكنن، اينو گفتم كه اينجا بچه هاي دانشجو هستن )
آها يه چيز ديگه هم يادم اومد. بعد از چند روز هم بچه هاي پي سي كه اميركبير قبول شدن رو تو خوابگاه پيدا كرديم. :31: ( البته بايد بگم اونا ما رو پيدا كردن )
واسه من همه چیرو نوشته به جز تاریخ.حالا بازم فردا میپرسم.مکانش رو نوشته مجموعه فرهنگی-هنری دانشگاه شیراز.(تالار فجر) ساعت 7.همین.نقل قول:
راستی این تعاونی چی بود؟من که نه پول دادم نه فرم پر کردم.اخه گفت من که شیرازم لازم نیست.اختیاریه.
ای خدا
سلام بچه های چطورید؟
من بد نیستم .................امروز رفتم دانشگاه شهید بهشتی یه 6-7 ساعتی طول کشید ثبت نامم تموم شد ....خوب تموم شد اخ اما کاش دردامونم تموم میشد ای خدا شکرت.
ایشالا همتون تو زندگیتون راحت و موفق باشید ....اون چشاتونم اشکاشو بی ارزش از دست نده 9کرتونم:46:
تاریخ زده 15 ام واسه من گفتن حتما هم باید بری..نقل قول:
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:23 PM ----------
اوجا چه خبره؟تو فجر رو میگم....من الان برگشتم بوشهر تا شنبه نمام شیراز... برنامه کلاسا رو چطوری میدن؟نقل قول:
من به اجبار مجبور شدم 5 تومن به این دختره تو سالن بسکت 5 تومن بدم بابت تعاونی... جاتونخالی یه دعوایی راه انداختم:دی
بچه ها رشته دامپزشکی دکترای حرفه ای چطوره بازار کارش خوبه یا بمونم ساله دیگه؟
بعد یکم علاقم کمه اگه برم دانشگاه بیشتر میشه؟
نمیدونم چه خبره.برنامه رو باید بری دانشکده بگیری.من فردا میرم بازم بپرسم ببینم این تعاونی چیچیه.نقل قول:
رشته ی خیلی خوبیه به شرطی که به حیوانات علاقه داشته باشی نه اینکه ازشون بترسی که بهشون دست بزنی..:46:نقل قول:
من یه gf دارم:21: که عشق دام پزشکیه اما باباش نمیزاره بره و میگه بره پزشکی..
از نظر در آمدی هم بستگی به موقعیت جغرافیایی داره توی شمال خصوصا گلستان که حیوون خونگی زیاد دارن از نظر درآمد عالیه...شهر های بزرگ و همچنین شهرک های دامپروری بزرگ هم نزدیکتون باشه درآمدش حرف نداره...
من یکی رو میشناسم سال اول دامپزشکی شیراز رفت بعدش با پارتی انتقالی گرفت اومد پزشکی بوشهر... اما شما روش زیاد حساب نکن:10:
اگه انتخاب واحد کردی که میتونی برنامت رو روی سایتش ببینی اگر هم انتخاب واحد نکردی که حتما باید بیای انتخاب واحد کنی (حتما یه زنگی بزن)نقل قول:
این 5تومن که اختیاری بود و نوشته بعدن پس میدننقل قول:
مکان حرکت رو نوشته...نقل قول:
نقل قول:
شما برو سایت زیرنقل قول:
به جای شناسه کاربری بزن s بعدشم شماره دانشجویی رو یزن
به جای کلمه عبور هم همون کلمه عبوری رو یزن که از سایت گرفتی
وارد که بشی همه چیز مشخصه.بعد اگه دوست داشتی بهم بگو استادات کین تا بگم چه جور استاداین
(توی پیام خصوصی بده که اسپم نشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]