سلام
من وقتی دکمه fn رو با دکمه کم وزیاد کردن صدا و بعضی از کلید های دیگه که با ابی روش نوشته میزنم اتفاقی نمیوفته.
فقط دکمه کم و زیاد کردن نور صفحه کار میکنه!!!
لطفا راهنماییم کنین.
Printable View
سلام
من وقتی دکمه fn رو با دکمه کم وزیاد کردن صدا و بعضی از کلید های دیگه که با ابی روش نوشته میزنم اتفاقی نمیوفته.
فقط دکمه کم و زیاد کردن نور صفحه کار میکنه!!!
لطفا راهنماییم کنین.
سلام به همه،من یه dell 5010 دارم که touch pad اون قابلیت scrolling و غیره داره،ولی من هرچی میگردم نمیتونم فعالش کنم و به تنظیمات touch دست پیدا کنم،اعصابم خراب شده،پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
سلام.یه acer aspire6930 خریدم.از همون اول لرزش تصویر داره چیکار کنم؟
سلام
من یه دل 5010 دارم کلیک صفحه لمسی کار نمیکنه
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
شايد درايورهاش درست نصب نشده .
چون براي من اگر درايورشو نصب نكنم كه اصلا كار نميكنه!!!
---------- Post added at 09:55 AM ---------- Previous post was at 09:53 AM ----------
سلامنقل قول:
بايد ببريش گارانتي يا اگه گارانتي نداره بايد ببري تعمير.
اينجا نميشه كاري كرد!!!
سلام خود دکمه ی f11 و f12 کار میکنه!!! فقط 3 دکمه با fn کارمیکنه کم و زیاد کردن نور و خاموش کردن ال سی دی و اسلیپ!!!!ویندوزش ویندوز اورجیناله از همون اول رو لپ تاپ نصب بوده. بعدشم دکمه ها کار میکرد یه دفعه اینجوری شد یعنی ممکنه مشکله سخت افزاری بهم زده باشه؟اگه مشکله درایور باشه مگه نباید تو device management اخطاری چیزی بده؟من یه سری برنامه مثل ویژوال سی پلاس پلاس 2008 نه اونی که با هاش کد مینویسن, رو از تو unistall خود ویندوز پاک کردم یعنی ممکنه که درایور کیبورد هم دست خورده باشه؟؟نقل قول:
بعد یه سوال دیگه:من می خوام ویندوز اکس پی نصب کنم ولی همون اولش که میگه enter بزن صفحه ابی میده باید چکارش کنم؟؟
لطفا راهنمایی کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان گرامی ،دوستان حتما همه میدونین وقتی لپ تاپ میخریم دو تا درایو داره که توی درایو دومش که به اسم Recovery هست یه سری فایل هست حالا : این فایلها به چه دردی میخورن؟ من لپ تاپم ویندوزش عربی و 64 بیت هست الان میخوام انگلیسی بشه تا اونجایی که من میدونم باید یدونه ویندوز دیگه بریزم به نظرتون راهی هست که ویندوزمو انگلیسی بکنم؟ همه ویندوزم عربیه حتی منو ها از سمت چپ اومدن به راست و ضربدر قرمز هم اینور یعنی چپ هست راهی هست که بدون عوض کردنش انگلیسی بشه؟ اگه نه آیا بعد از نصب ویندوز 32 بیتی که خودم دارم درایورهاشو میشه از درایو D نصب کنم یا اون فایلها برای چیز دیگرین؟ و باید آپدیت بکنم؟ مرسی
سلامنقل قول:
1- درایو Recovery برای بازیابی و نصب مجدد ویندوز اصلی هست. چون دیگه CD اوریجینال نمیدن، یه backup از ویندوز روی درایو recovery میریزن. البته شما باید طبق دستورالعمل سازنده، CD های backup درست کنی.
2- شما میتونی بری تو Control Panel -> Regional and Language و در اینجا، زبان سیستم و کلیه تنظیمات مربوط به زبان، صفحه کلید و... رو عوض کنی.
3- برای ویندوز جدید، باید آپدیت کنی و درایورهای جدید رو از اینترنت بگیری. ضمن اینکه اون درایو recovery معمولا مخفی هست و در حالت نرمال نمیشه بهش دسترسی داشت.
آقا جان ممنون که جواب دادی ،حالا که زحمت کشیدی میشه بگی دقیقا چیکار کنم ؟آخه ویندوز خودش یه چیز دیگست البته از این مسیر Control Panel -> Regional and Language قبلا رفته بودم هیچ کاری نمیشه کرد ،میشه بفرمایین چطور CD رو تهیه کنم؟ برای نصب مجدد ویندوز و درایورهاش؟ (ویندوز رو نمیگما چون بلدم نصب کنم منظورم طرز استفاده از درایو Recovery هست و هر کاری که میشه باهاش کرد)مرسی عزیزنقل قول:
سلام دوست مننقل قول:
بیخود وقت تلف نکنید .!!!!
آن ویندوز و آن پارتیشن چند گیگی به درد شما نخواهد خورد بهترین راه این است که هارد را LLF کنید برمیگردد به زمان ساخت کارخانه حالا هر سی دی ویندوزی را که میخواهید بگذارید و پارتیشن بندی کنید و آن را نصب نمایید . اگر فکر میکنید نمیتوانید برایتان این کار را انجام میدهند هزینه اش هم با درایور ها حدود 10 تا 20 هزارتوامان میشود و یک عمر راحت خواهید بود .