من که دیگه تصمیم قطعی را گرفتم!!!بعد از پایان شارژم میرم یک شرکت دیگه،شرکت قبلی را هم برای همین سرعت پایین شبانش عوض کردم!!!البته پشتیبانی و لحن صحبت اینها کجا و آنها کجا!!!
Printable View
من که دیگه تصمیم قطعی را گرفتم!!!بعد از پایان شارژم میرم یک شرکت دیگه،شرکت قبلی را هم برای همین سرعت پایین شبانش عوض کردم!!!البته پشتیبانی و لحن صحبت اینها کجا و آنها کجا!!!
همه باید از صبانت باید خارج بشیم شرکتی که توان پاسخگویی به نیازهای مشترکانش را نداره همین بهتر که ورشکست بشه دیشب حجم دانلود شبانه ام 600 مگ بود زنگ زدم پشتیبان جواب سر بالا میده والا من قبلا با شبانه شاتل 2 گیگ دانلود داشتم
شبی 600مگ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ایول،بازم خوب دانلود کردی...من رفته بودم پیش پشتیبانی،می گفت اگر شبی 30 مگ هم دانلود کنی خودش خیلی خوب و عالیه!!!!نقل قول:
حرفت 100 درصد تایید میشه...
سلام
من تاریخ17/12/90اکانت خود را شارژکردم ان موقعه کلمه عیدانه درشارژوجودنداشت وحجم عیدانه اضافه نشده.تکلیف چه می باشد
با تشکر فراوان
صبانت خاک تو سرتون 200 مگ دانلود داشتم دیشب شایدم 150 مگ :37::wac:نقل قول:
جناب پشتیبان،خواهشا تکلیف ما را مشخص کن...سرعت شبانه به روال قبلی خودش بر می گرده یا به همین صورت میمونه؟فقط خواهشا نگید که شرکت از پس سرعت شبانه و ... بر نمیاد که رفیق من چند تا خیابون اونطرف تر داره با 300 تا دانلود می کنه و به این کار هر کلامی میشه نسبت داد به جز عدم توانایی شرکت در ارائه ی امکانات...خواهشا یک جواب صادقانه بدید تا ما بدونیم که چیکار باید بکنیم...من قبلا هم محدود بودم ولی 1،2،3 نهایتا 4 هفته محدود بودم در 3 ماه نه 2 ماه و اندی!!!
پیشاپیش از پاسختون سپاسگزارم...
ممنون
یاعلی
درست شد.....
راست میگه پشتیبان جایی که ما هستیم اینترنت مخابرات طرح بعثت میدن سرعتش میگن وحشتناکه لطفاً یک بررسی کنید ببینید چه خیره سرعت شبانه بر میگرده به جالت قبلش؟نقل قول:
مشکل از برنامه نویسی سایت صبانت هست تو قسمت پرداخت الکترونیک مشکل داره و قبول هم نمی کنن مشکل از اوناست ، و میگن مشکل از بانکه!نقل قول:
تا حالا 3-4 بار این مشکل برام پیش اومده ، درگاه بانک ملت تو سایتهای دیگه این مشکل رو نداره که نتونه به سایت مبدا برگرده
والا بانک مشکلی نداره، خب جناب مشکل از سایت شماست که ملت مجبور میشن برن رسید بگیرن!!!نقل قول:
سلامنقل قول:
رفیق شما هم از صبانت سرویس داره که 300 دانلود میکنه ؟ :18:
واقعا خوش به حالش
آقا به خدا من چندین بار مشکلات شما رو گزارش دادم و اطمینان داشته باشید که پست های شما هم همگی توسط مدیران صبانت خوانده میشه و اگر قرار بود کاری بکنن تا به حال باید راه حلی پیدا میکردن.
من که دیگه واقعا نا امید شدم از شبانه.
از وعده های دروغ هم بیزارم که مثل پشتیبانی های دیگه همش امروز و فردا بگم به همه
شما واقعا حق داری اگر بری از جای دیگه سرویس بگیری فقط امیدوارم از چاله تو چاه نیوفتی