دوست عزيز ارزونتر سراغ نداشتي ؟
زير 100 تومان
Printable View
دوست عزيز ارزونتر سراغ نداشتي ؟
زير 100 تومان
سلام
دوستان این مدل پاناسونیک مدل خوبیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب رايان عزيزبا توجه به گرون شدن سينما٧١٧پايونير كه شده 759.000ايا دوباره ارزش خريدن داره
دراين سينماميتوان vcd وٍcdعكس ديد.؟
لطفا به غيرازفروشگاه چاره چندفروشگاه اينترنتي معتبر معرفي كنيد ممنونم
جناب رايان عزيز باتوجه به گرون شدن سينما پايونير٧١٧ايا باقيمت جديدارزش خريدداره؟
ايادراين سينما vcd وٍcdعكس ميتوان ديد؟
لطفاچندفروشكاه اينترنتي معرفي كنيد ممنونم
دوستان خوب خواهشا یکی بیادوبمابگه که کدوم گیرنده رابخرم بهتره
1-ویونا2-بلوسنس 3-استر4-نواترون
البته(ساپورت فرمت AVCHD)(توانائی قوی دربرنامه ضبط دستگاه)(عدم هنگ وفریزکردن دستگاه درزمانهای کارطولانی)
وپشتیبانی کامل وواقعی 1080p وفول اچ برای من مهمه
سلام دوستان
اولویت اولم موزیک هست قیمت هم تا 1.5 ملیون مشکلی نداره
خیلی تحقیق کردم ولی فکر کنم تنها راهش اینه که خودت صدا رو بشنوی که متاسفانه زیاد ممکن نیست.
می تونید راهنماییم کنید ؟
ممنون
با سلامنقل قول:
من دیروز بالاخره اثاث هامون رو چیدم (البته نصفه کاره) و اولین کاری که کردم عکس گرفتن برای شما بود :دی
بازم ببخشید که دیر شد.
دوستان من از ابتدااین موضوع کلیه پستها رو خوندم چون میخواستم یه دستگاه خوب خرید کنم ونظردوستان برام مهم بود.من4 تا دستگاه رو امتحان کردم یه نمونه مارشال بود که دی وی دی پلیر هم بود ولی قادر به پخش فیلهای جدید مانند بلوری یا اچ دی نبودمغازه دوستم بود امتحان کردم جواب نداد نخریدم.اون بنده خدا هم فروشنده است از مسایل فنی اطلاعی نداشت. دومی رو دل به دریا زدم ورفتم ایکس ویژن133 گرفتم وبردم منزل خیلی از فایلهای تصویری رو نشون نمیدادحتیmpg زنک زدم به شرکت گفتن باید بیاری فلش کنیم تا فایلهارو نشون بده گفتم ای بابا من 2ساعت نیست خریدم بیارم فلش کنید.خلاصه چون لازم داشتم بردم برام یه پچ که ورژن رو عوض میکنه زدن فقطmpgرو پخش کردولی هنوزفایلهای جدید رو پخس نمیکردیکی دیگه اوردن باز کردن این همهمینطور بود.خلاصه ما بایارو بحثمون شد اونها میگفتن شاید پخش کنه من میگفتم حتما بایدپخش کنه چون روی کارتونش نوشته شده.بالاخره به هر بدبختی بوددستگاه رو پس دادم.یه دونه ای کلاس هم تو منزل کسی امتحان کردم اونم مشکل داشت.
من با دستگاه الکومکس آشنایی نداشتم تو همین پستها باهاش اشنا شدم رفتم یکی خریدم الان هرفایل تصویری رو که بخوام برام پخش میکنه.واقعا پولی که گرفتن حلالشون باشه.
دوستان از اینکه مطلب گولانی شد عذرخواهی میکنم شاید دوستانی هم باشند که مثل من سردر گم باشند که چی بخرند.توی گیرندگی کانالها من زیاد تفاوتی نمیبینم ولی اگه هدفتون پخش فایلهای تصویری با امکانات زیاد باشه بجزالکومکس یا چیزی شبیه خودش نخرین که ضرر میکنین.بقیه دستگاهها فایلعای تصویری رو نشون میدن ولی بدون صدا.میتونید امتحان کنید
ما یه سینمای سامسونگ 850 وات گرفتیم (البته با LED) که تا الان هم خوب کار داده و خیلی با TV ست هست و با یه ریموت همه اش کنترل میشه.صداش هم بد نیست.5.1 هست 350 تومن،نصف صداش یه سالن 55 متری رو خوب جواب میده.به قیمتش می ارزه.اینو هم بگم که TV خوب حتما صدای خوب میخواد و مثل ساندویچ و نوشابه می مونه.
نقل قول:منزل نو مبارك دستتون درد نكنهنقل قول:
دوست عزيز vcd ميخونه؟