بچه ها این سوالات کنکور سه سال اخیر ازاد رو کسی با جواب تشریحی میدونه از کجا باید گیر بیاریم؟
Printable View
بچه ها این سوالات کنکور سه سال اخیر ازاد رو کسی با جواب تشریحی میدونه از کجا باید گیر بیاریم؟
سلام بچه ها خوبید؟
منو یادتونه؟
من همونم که اخرین کارنمومو وقتی اینجا گذاشتم که قلمچی بو ترازم 7200 بود دیگه از اون موقع گفتم نمیام واسه درس فک کنم بهمن بود یادتونه؟
اون موقع رشتم تجربی بود ولی تغییر رشته دادم رفتم ریاضی بعدش یه اتفاقی برام افتاد که تا الان با اون تراز های خوبم خداحافظی کردم داغون شدم تا الان برام دعا کنید نمیدونم چی کت کنم دارم میخونم برای عمران تهران جنوب ترازش 6500 هست میترسم نتونم بگید چی کنم نسبت به اون موقع ها واقعا ضعیف شدم کمک کنید خواهششششششششششششششششش میکنم
دوست عزیز من .منم سال اولم همین کار شما رو کردم.من درسم تو رشته خودم تجربی خیلی عالی بود ولی چون به مهندسی علاقه مند بودم رشتمو ول کردم برای ریاضی اومدم درس بخونم.اتفاقا رشته ای تی هم قبول شدم ولی اراک نه تهران جنوب.الانم دوباره دارم کنکور میدم ولی تجربی .البته شرایطم خیلی با شما تفاوت داره.ولی به عنوان یک برادر کوچیک می تونم بهت بگم سعی کن فقط هر جور شده امیدتو از دست ندی .
سلام دوستان یک سوال داشتم
من الان کاردانی به کارشناسی دارم میخونم . ترم اول هستم ( ورودی بهمن 89 ) میخوام انصراف بدم آیا باید هزینه انصراف بپردازم ؟ خیلی جاها گفتن زیر 2 ترم نیاز نیست . آیا این قانون برای کاردانی به کارشناسی ها ( که 5 ترم هستند ) هم صادقه ؟
2 تا سوال داشتم
1-تاثیر معدل کنکور که میگن 25% هست مال دانشگاه دولتی رو دیدم (ریاضی- فیزیک) 3 تا زیر مجموعه داشت
ولی دانشگاه آزاد رو پیدا نکردم
2-سوالای دانشگاه آزاد که با سالای قبل فرقی که نکرده؟
یه پند از من که 2 بار کنکور دادم.
اگر هدفت آزاده.10 دوره از سوالای کنکور آزادو بزن.مطمئن باش 1 ساعت زودتر از امتحان میای بیرون.چون همه ی گزینه ها رو حفظی.
مطمئنا 50 درصد سوالا تکراری هست
من که هدفم آزاده با این حرفت بهم امید دادینقل قول:
راستی یه چیزی در دانشگاه آزاد دروس عمومی مهم ترند یا اختصاصی؟
اگه کتابی رو سراغ داری معرفی کن که 10 دوره رو داشته باشه ممنونت میشیمنقل قول:
کسی نبود ؟ :دینقل قول:
خیلی 9کرم :31::31::31::11:نقل قول: