از ابتدا فیبرنوری بوده! از چند سال قبل!
اتفاقا به همین دلیل از ماتریکس ADSL گرفته، چون ماتریکس به فیبرنوری سرویس میداد.
یکسال هم داشته استفاده میکرده ... !
بنظر شما عجیب نیست؟!
Printable View
از ابتدا فیبرنوری بوده! از چند سال قبل!
اتفاقا به همین دلیل از ماتریکس ADSL گرفته، چون ماتریکس به فیبرنوری سرویس میداد.
یکسال هم داشته استفاده میکرده ... !
بنظر شما عجیب نیست؟!
نه داداش اینجوری نیست.الان همین ماتریکس مثلا وایرلس هم میده با همون قیمت adsl شبانه رایگان و همه چیز دقیقا مثل adsl فقط باید آنتن بگیری که خرج میره بالانقل قول:
این ماتریکسی که وایرلس میده اون ماتریکسی که ای دی اس ال میده نیست...این ماتریکس نمایندگی همون لیوار فارس هست.تو یه پست دیگه هم گفتم کلا دو تا شرکت اصلی هست : لیوار فارس و همیارنت..بقیه هر چی هست زیر مجموعه ایناست.این ماتریکس وایرلس هم شبانه رایگان نداره و تعرفه اون هم کلا با ای دی اس ال فرق داره....نقل قول:
نمیدونم والا چیزی که اینجا نوشتهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتاش همونه بالای 4 گیگ هم شبانه رایگان باید داشته باشه. به پشتیبانی هم که زنگ زدم گفت همینه دقیقا مثل سرویس adsl مون هست
به هر حال من آنتن مجانی گیرم میاد.. .
مشکلی نیست
تا خط از رانژه در بیاد و دوباره رانژه بشه یه تست میزنم ببینم چی میشه
ارم نت و آسیا تک یه شرکت هستن؟
بله ارم نت نماینده ی اسیاتک هست.نقل قول:
جالبه چون من قبلا رفتم پرسیدم از خود ماتریکس گفتن که وایرلس نداریم و اون نمایندگی لیوارفارس هست.قبلا این تو سایت ماتریکس نبود.اگه این جوری باشه که عالیه و میرزه چون من مجبورم فعلا وایرلس داشته باشم و آنتن هم که اجبارا خریدم.شنبه حتما زنگ میزنم.ممنون ...نقل قول:
آره ارم نت نمایندگی آسیاتک تو شیراز هست.نقل قول:
کسی پنل ارم نت رو داره؟
دروودنقل قول:
سرعت م نبیشتر از 60 70 نمیره پینگ هم معمولا با 20-50 درصد پاکت لاس،بین 200 300 هست (آی پی های گوگل) روز و شب تقریبا سرعت همین حدود ههست
دروود بر شمانقل قول:
تشریف ببرید مخابرات مرکزی پیش مسئول بخش دیتا (چند سال پیش خانمی با فامیلی توکلی بودند که پیگیر هم بودند.)و مسئله رو بیان کنید .