مدل لبتاپ چيه؟
ببين شايد دي سيبله كارت بي سيم؟
Printable View
مدل لبتاپ چيه؟
ببين شايد دي سيبله كارت بي سيم؟
dell inspiron 1520نقل قول:
از کجا باید بفهمم؟
Control Panel\Network and Internet\Network Connections
من win 7 دارمنقل قول:
دقیقا باید به چی نگاه کنم ؟
بگین من اینجا پیدا می کنم
یه سوال.
من تنضیمات مدمم رو بردم رو دستی(یعنی با کانکشن کانکت شم)
الان تو 192.168.1.1 نمیره.
چی کار کنم؟
آره ، هر دوتا تیک رو زدی و بعد ارور میده؟ با زدن تیک پائینی گزینه ها خاکستری میشن یا نه؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------
همونطور که ChaotiHead عزیز گفتن ، باید بری جائی که آیکن های شبکه ها هست و ببینی فعال هستن یا Disable شدن؟ من دستی کارت شبکه رو disable کردم و میبینی که تو عکس زیر خاکستری افتاده و وقتی روش راست کلیک کردم ، گزینه Enable برای فعال کردنش ظاهر شده.نقل قول:
یا اینکه بری تون Device Manager ( که سخت افزارها رو نشون میده ) . همونطور که میبینی کارت شبکه ها اینجا هم با ضربدر نشون داده شدن
پیشنهاد میکنم اگه پیدا نکردی ، همین عکس ها رو بذاری تو یکی از تاپیک های بحث های نرم افزاری و سیستم عامل / ویندوز 7 ، تا دوستانی که 7 کارن سه سوته بهت آدرس بدن :
-------------------------------------کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=308
مودمت چی بود؟نقل قول:
1- به نت وصل میشه یا قاط زده ؟ الآن با چی وصلی ؟
2- منظورت اینه که Bridge زدی تا مودم بصورت اتومات به نت وصل نشه ؟
این هیچ ربطی به 192.168.1.1 نباید داشته باشه.
3- شاید منظورت از دستی اینکه که خودت بهشون IP دادی. چون مودم بطور پیش فرض 192.168.1.1 رو واسه خودش بر میداره. ممکنه اشتباهاً IP خود مودم رو عوض کرده باشی. در این صورت باید همون IP ور تو IE بزنی.
4- اگه نشد ، یه ریست کامل کنی تا به تنظیمات کارخونه برگرده حلّه.
اگه اولي رو بزنم قسمت پاين غيب ميشن
نه خاكستري نميشن
اونا هم Enable هستننقل قول:
وقتی وایرلس رو روشن می کنم کانکت میشه ولی می تویسه limitted access
من یه مودم میخام حداکثر تا 80_90 که وایرلس هم داشته باشه. چی باید بخرم. در ضمن این روتر چیه؟؟
سلام
دوستان من می خوام یه مودم بخرم چون مودم قبلیم که پورتش Usb بود خراب شده و الان برای انتخاب مودم یه سوال برام پیش اومده
مودم هایی که usb نیستن چطوری به کامپیوتر وصل میشن مثلا مودم usb با یه کابل به پورت usb وصل میشد ولی در مورد مودهای دیگه من هیچ اطلاعی ندارم ممنون میشم سریعتر جواب بدین چون امروز دارم میرم بیرون اگر جواب بدید همین امروز بگیرم اگرهم نه فردا