سلام دوستان عزیز معنی این کلمه رو کسی تو حیطه ی موسیقی میدونه "i so lonely broken angel" و همچنین این کلمه life is live
Printable View
سلام دوستان عزیز معنی این کلمه رو کسی تو حیطه ی موسیقی میدونه "i so lonely broken angel" و همچنین این کلمه life is live
فکر کنم I'm so lonely broken angel درستشه ... معنیش میشه من خیلی تنهام . فرشته از پا افتاده ( یا شکسته )نقل قول:
life is live هم فکر کنم اینجا منظورش اینه که زندگی بازگشت ناپذیره و قابل بازگشت نیست
یا میتونه معنی زندگی در جریانه رو هم بده !
مطمئن نیستم البته دقیق . ممکنه اصطلاح باشه اگه کسی میدونه بگه ...
سلام . ممنون سایت خیلی خوبی معرفی کردی . خیلی آروم رو شمرده صحبت میکنن و باعث میشه کسایی که مهارت زیادی ندارن هم راحت متوجه بشن ...
سلام...نقل قول:
اینجا آزاده جان کامل توضیح دادن در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :11:
سلام دوستان گرامی در رابطه با کلمه Word چند سوال دارم ممنون میشم جواب بدید:
how can we learn new words
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی چند سوال در رابطه با کلمه word داشتم:
1-how can we learn new word
2-does it help to abetter communicator if somebody knew more words
3-what kind of information
4- who created new words
5- what does it represent
6-is there any diference between children and adult learning new words
7-what does it mean
8-does the etymolagy of the help to master the word
what kind of words are the most useful-9
10-does recent advancement,generaly,in sience and particularly in communication,help a person in more effective learning
خواهش میکنم به این سوالات جواب بدید
به نظرم منظورش اینه که زندگی،زندگی کردنه:41:نقل قول:
منظورش همون لذت بردن از زندگیه
1-سعی کن حداقل روزی 5تا کلمه رو حذف کنی(هرچی بشتر بهتر)نقل قول:
برای یادگیری بهتر میتونی از جعبه لایتنر استفاده کنی
2-مسلما هرچی دایره لغاتت بیشتر و وسیعتر باشه تو برقرایری ارتباط بیشتر کمکت میکنه
3-بستگی به زمینه کاری و یا تحصیلیت داره و یا اینکه زبان رو به چه دلیل یاد بگیری
.
.
.
9-یک سری کتاب هست به عنوان 1000words
حالا بعضیاشون بسته به کیفیت و قیمتشون 10000،بعضیها 100 و....
امیدوارم کمکت کرده باشه...بقیه سوالارو نمیتونستم جواب کاملی بدم چون اطلاعات زیادی ندارم...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواب ها باید به انگلیسی باشن دوست عزیزنقل قول:
سلام به همه
من در استفاده از لغات damage ,hurt ,ruin ,spoil ,destroy ,wreck (ولغات ديگه اي هم معني با اينها كه
نميدونم ) مشكل دارم دقيقا نميدونم از كدام لغت براي موقعيتهاي مختلف ميشه استفاده كرد مثلا :
1. آيا ميشه damage را براي مشكلات و يا صدمات انساني (روحي يا جسمي) به كار برد ؟ مثلا اگر كسي در
تصادف صدمه ببينه . در مورد destroy چطور ؟
2. اين جمله درسته Air pollution can damage human health.
3. اگر من وسيله اي داشته باشم و آنرا خراب بكنم از كدوم فعل براي توصيف كارم بايد استفاده كنم؟
4. در اين جمله : Rain can ruin my shoes آيا ميتونم از damage ,destroy يا حتي hurt استفاده كنم ؟
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
اگر علاوه بر مواردي كه پرسيدم نكات بيشتري براي توضيح بيشتر موضوع اضافه كنيد ممنون ميشم