خوب دیگه یادت رفت؟! بحث ما اینه که سیستم بستست وگرنه خدش گفت به همه6میدم تا هیچکس نیفته!!نقل قول:
چه کارکنیم واسه سیستم؟باز نمیشه بعد امتحانا اونجور که گفته بودن دوستان؟
Printable View
خوب دیگه یادت رفت؟! بحث ما اینه که سیستم بستست وگرنه خدش گفت به همه6میدم تا هیچکس نیفته!!نقل قول:
چه کارکنیم واسه سیستم؟باز نمیشه بعد امتحانا اونجور که گفته بودن دوستان؟
نقل قول:
سلام مهدی !
مرسی خوبم. حق با شما بود ، الان منم پرسیدم گفتن نمیشه تابستون برداشت. حیفففففف..
با آرزوی بهترینها..
راستش دقیق خبر ندارم که سیستم باز میشه یا نه . . . چون تاحالا خودم احتیاج پیدا نکردم :31: . . . یه چیزی رو هم بگم که کار پیام نور مشخص نیست . . . نیمشه گفت چون سری قبل مثلا سایت رو بعد از امتحانا باز کردن این ترم هم همینکارو میکنن . . . باید دعا کنید که این ترم این کارو کنن . . .نقل قول:
حالا یه سوال : اگه استاد میخواست به همه میان ترم 6 بده چرا تو بازه زمانی که میان ترم وارد میکردن به همه 6 نداده ؟ :39:
حالا این دوستت کی هست که اینقدر سنگشو به سینه میزنی ( مذکر یا مونث :31: ) ؟
نقل قول:
سلام مهدی !
مرسی خوبم. حق با شما بود ، الان منم پرسیدم گفتن نمیشه تابستون برداشت. حیفففففف..
با آرزوی بهترینها..
فدای سرت . . . منم ور نداشتم تا حالا تربیت بدنی . . . . ایشالله اول مهر با هم ورداریم :31: تو فوتبال 2 تا دریبل زیدانی بهت بزنم کفت ببره :31:
من موندم کی میخوان آخه پاسخ تشریحی ها رو بزنن ؟ بابا 4 تا ورقه ی دیگه تصحیح کن بره پی کارش .... همه جواب ها رو فول ننوشتیم که 4 ساعت روی هر کدوم وقت بزارید
26 تیر میزنن
:39::39::27::31:نقل قول:
مشکلی پیش اومده امیر جان ؟ :18:نقل قول:
خب باید بگم که روشن بشه دیگه ، که اطلاعات درست به دست بچه ها برسه.
ولی اگه تابستون هم میشد اخذ کرد خیلی خوب بود ، آدم انرژی بیشتری داره.
با آرزوی بهترینها..
نقل قول:
مشکل رفع شد:31:
کسی میدونه زمان آزمون تربیت بدنی 1 چند دقیقه است ؟ فکر کنم کلا 30 تا سوال تستی باشه
بفرما : مال نیمسال اول 90 -91نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم خود نمونه سوال ترم قبل تربیت بدنی 1:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]