صدایی از هارد نمیاد ؟نقل قول:
اگه صدای خاصی هم نده مشکل از همون موادری هست که گفتم
Printable View
صدایی از هارد نمیاد ؟نقل قول:
اگه صدای خاصی هم نده مشکل از همون موادری هست که گفتم
چطوری میتونم متوجه بشم که خود هارد مشکل داره یا جای دیگه لپ تاپ . چرا هارد صدا میده ولی صدای معمولی نه صدای غیر متعارف
متشکرم که جواب دادید
مشکل از طرف هارد است از جای دیگه ای نیست هارد رو ببرید تعمیرگاه مشکل پیدا کرده یا سوکت دیتا مشکل داره یا برد اصلی یا فریم ویرنقل قول:
سلامنقل قول:
و ممنون از راهنمائیتون
ولی مشکل اینجاست که وقتی این هارد وصل باشه سیستم وارد ویندوز نمیشه !!!
من با نرم افزارهای تحت داس از روی هایرن میتونم ببینمش ولی هیچ کاری نمیشه روش کرد
ممنون میشم بازم راهنمائی کنید
باید هارد رو بزنید به سیستمی که هارد داره از طریق اون اینکارو انجام بدیننقل قول:
من تمام ارورهایی که میگیرم در 20 درصد ابتدایی اسکن هستش. حالا این سوالات برام پیش اومده ممنون میشم جواب بدید.
1 - وقتی ما هارد رو پارتیشن بندی میکنیم و درایوها رو میسازیم هارد از سکتورهای ابتدایی شروع به ساختن میکنه یا رندوم این کار انجام میشه ؟؟
2 - اگه هارد از سکتورهایی ابتدایی شروع به ساختن میکنه میشه همون رنج که خرابه رو دوباره ساخت که درست یشه ؟؟؟
من اطلاعاتم روی هارد زیاد هستش و برای بک اپ گیری باید یک هارد یک ترابایت دیگه بخرم که این هزینش زیاده برای من. ایا راهی داره که بدون از دست دادن اطلاعات بشه درست کرد این رو ؟؟؟ من دو بار با hdd regenerator هارد رو اسکن کردم که دفعه اول 29 تا بد سکتور و 29 delay sector پیدا کرد و دفعه دوم 2 تا بدسکتور و 22 تا delay sector پیدا کرد. الان هم دارم با hd tune اسکن میکنم تموم که شد نتیجش رو به همین پست اضافه میکنم. این نکته رو هم اضافه کنم که هارد من هیچ صدای غیر عادی نمیده ولی بعضی وقتها که بهش فشار میاد میشه لرزش رو توی کیس احساس کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بدسکتور و delay با این نرم افزار برطرف نشه و با low level format هم درست نشه مشکلش سخت افزاری است باید هارد رو ببرید بیرون
خوب همین کار را میخواستم بکنم ولی نشدنقل قول:
هارد را که به یک سیستم دیگه وصل میکنم ویندوز بالا نمیاد !!!
master و slave رو باید رعایت کنی هارد اصلی بذار روی sata 1 و هارد خودت هم بذار روی sata 2نقل قول:
هاردم رو low level format هم کردم ولی مشکل حل نشد فکر میکنم مشکل سخت افزاری باشه
لطفا یه مرکز تعمیر هارد خوب توی تهران معرفی کنین