افتضاح...
من مبین نت 1 مگ دارم رو 2.5 مگ بسته شده..راحت 280 تا بهم میده.
با رایتل 60 -63 کیلوبایت دانلود می کنم.
با پارس آنلاین 512 با شرف و قدرت 22 کیلوبایت دانلود می کنم و از پینگ 390 احساس سرافرازی می کنم.:n12:
Printable View
افتضاح...
من مبین نت 1 مگ دارم رو 2.5 مگ بسته شده..راحت 280 تا بهم میده.
با رایتل 60 -63 کیلوبایت دانلود می کنم.
با پارس آنلاین 512 با شرف و قدرت 22 کیلوبایت دانلود می کنم و از پینگ 390 احساس سرافرازی می کنم.:n12:
تست سرعت 512 محدود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا بنظرتون از نظر سرعت و قطعی پارس آنلاین محدود بهتره یا 1 مگ مخابرات؟ میدونم آسیاتک و اینام هستن ولی من شرایطم با این دو تا جور در میاد...
ممنون
سلام. یه سوال حیاتی :
من از قرارداده سه ما هم 18 روزش مونده ولی ترافیکش تموم شده. الان میتونم دوباره سه ماه بگیرم؟ آخه میخوام ارتقاع بدم
من داشتمنقل قول:
بد نیست سرعت 256 بود
تا 33 گیگ میشه دانلود کرد دقیقا بیش از 33گیگ شده سرعتت از 120 میاد 30 kb
خیلی افتضاح میشه
پینگش هم اصلا خوب نیست
پارس آنلاین تقریبا 3 الی 4 سال پیش که هنوز خیلی مشتری نداشت عالی بود سرعتا روزانه و شبانش واقعا خوب بود من یادمه هر شب 5 گیگ دانلود داشتم.ولی الان که مشتریاش زیاد شدن بلانصبت به اونجاشون هم مهم نیست و عین خیالشون نیست تنها کاری که میشه کرد تحریمشون کرد یا اینقدر زنگ بزنید تا شایـــــــــد یه کاری کردن.
دارن ملت رو انگل میدن طرح منصفانه loooooooool:n08:
از صبح سرعت افتضاح شده از 15 بالاتر نمیره هیچ صفحه ای هم باز نمیشه , یا نصفه لود میشه
دیشب دانلود شبانه اوضاع داغون بوده و فقط 300-400 تا گرفته
اینترنت من که از ساعت 7.5 قطعه.مال شما هم قطعه؟
بعله فیبر قطع شده مال همه قطعه.
اقا دیشب دانلود من 500 مگ شده
چرا پس
:n04:
سرعت افتضاخ شده. آیا همه در باز کردن صفحات مشکل دارند یا برای من کنده؟
سلام
دوستان سرویس من امروز تموم میشه.یه سوال دارم خیلی فوریه:
اگه بخوام بالای 128 به صورت آنلاین بگیرم،بعد 1 مگ رو بزنم بعدا مشکلی پیش نمیاد؟آخه زده سرویس های بالای 128 نامه اداری میخواد.
حالا امروز هم که روز تعطیله و بخش فروش پارس کسی نیست جوابم رو بده.
آره هر سایتی رو یک جوری باز میکنه و در هر بازه زمانی یک جوری هست زیاد نگران نباش اشکال از کرم ریزی خودشون هستنقل قول:
سلامنقل قول:
اینترنتی ارتقا بدید هیچ مدارکی نمیخواد و مشکلی هم نداره
فقط اون تیک رو بزن که مثلا مدارک داری بعد تمام ...
فقط بابت شارژ سرویس بری تو نمایندگی هاشون تو شهرتون که پول رو بدید نمیگیرن میگن بایستی اینترنتی پرداخت کنید چون مدارک رو تحویل ندادید
نمیدونم شاید برای ما اینطوریه...
آره سرعت منم 2 روزی هست خراب شده
پیج ها رو هم درست باز نمیکنه
دوستان من خطم نویز زیاد داره. یعنی تو گوشی صدای خش خش میاد. سر مودم و گوشی اسپیلیتر هم نصب کردم. مشکل از چی میتونه باشه؟
هم سرعت و هم پینگ افتضاح ! ولی دانلود شبانه خوب !
به نظر مياد دانلود اوكي شده
نقل قول:
نامه و مراحل اداری کاملا فرمالیته س و برای اون دسته از مردمی هست که بابت هر کارو مبلغی رسید میخوان و سند !
وگرنه شما میتونی همین الان با زدن یه تیک سرعت 2 مگ و انتخاب کنی و پولو اینترنتی بریزی براشون و بعد 5 دقیقه از سرعت مازادت استفاده کنی ...
به همین راحتی به همین گرونی !!! :n07:
سلام
لطفا یه سرویس که سرعت دانلود شبانه بالا باشه معرفی کنید.(128 یا 256).
سلام
دوستان لطف کنند وضعیت دسترسیشون به سایتهای https مانند گوگل و جیمیل رو در تاپیک زیر مطرح کنند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
دوستان من 2-3 روزی بود که سرویسم تموم شده بود و امروز دوباره تمدید کردم
الان میخواستم یه نرم افزار دانلود کنم دیدم سرعت از 60-70 بالاتر نمیره !!!
در حالی که قبلا در روز سرعت بالای 300 بود
شما هم چنین مشکلی دارین ؟
ابته بستگی به سروری که ازش دانلود میکردین هم داره ولی افت سرعت در چند روز اخیر اکثرا برای کاربرا وجود داشته.نقل قول:
شما که وضعت خوبه .نقل قول:
درود
دوستان من 2-3 روزی بود که سرویسم تموم شده بود و امروز دوباره تمدید کردم
الان میخواستم یه نرم افزار دانلود کنم دیدم سرعت از 60-70 بالاتر نمیره !!!
در حالی که قبلا در روز سرعت بالای 300 بود
شما هم چنین مشکلی دارین ؟
من امروز هر فایلی که دانلود کردم بیشتر از 40 تا دریافتی نداشتم ! آپلودباز - مدیافایر - هیپ فایل - اکسپرس لیچ - توربوبیت و...
هیچ فرقی توی دریافتی نداشتم . سرعت افتضاح پایینه .
زنگ هم میزنیم یا جواب نمیدن یا این که 24 ساعت مشغوله !
آقووو!!
ما زنگ زدیم پشتیبانی فنی!
داد و بیداد:n02:
الان سرعت و پینگ مثل هلو شده:دی
دوباره دارم با ۴۰۰ تا دانلود میکنم
حالا تا کی دووم میاره این داد و بیدادی که کردیم نمیدونم :دی
شما هم امتحانش کنید شاید وضعیتتون به حالت سابق برگشت
ما هم این کارو کردیمنقل قول:
2 ساعت دووم اورد.
:n09:
داد و بیداد ؟نقل قول:
یارو با پر رویی به من میگه پینگ تا 500 اوکی هست.
میگم فلان فلان شده مگه ما از پشت کوه اومدیم یا اینترنت خصوصی گرفتیم که باهاش پای اینترنت ** بزنیم فقط !؟؟؟
بعد بهش گفتم من با رایتل همچین پینگی نمیگیرم و از همه جالب تر دوستان : دو سایتشون ذکر شده که 300 نه 500. احمقا پالیسی خودشونم نمیدونن.
من سرعت دانلود اوکی هستو فقط پینگ...
پینگ شما چند شده که میگید اوکی ؟
بعد چطوری به نتیجه رسیدید !؟ ما به این نتیجه رسیدیم :
من : من اون پارس آنلاین رو رو سر اون رئیست خراب می کنم !
1 مین پیش زنگ زدم دوباره.نقل قول:
کم مونده به من 2 تا فحشم بده یه پولیم از من بگیره.
می گه سراسری می گم پس چرا پیشگامان دوست من داره اینطوری نیست.
می گه پست خط بمونین چند لحظه .... گوشی رو جواب نداد اخر.
شورشو در اورده پارس افلاین. این نهایت سرویس دهی بده.
دیگه به جز دعوا مرافه با اینا چیکار می شه کرد این شرکتای مثل این دستشون به یک جای محکمی بنده که اینقد راحت دروغ می گن.
منم تماس گرفتم پشتیبانی میگه خب از سرورهایی دانلود کنید که هاستشون داخل ایرانه!!!!!!!
بچه ها الان که همه ispها مشکل دارن و بهترین راه هم اینه که بریم تو سایتشون و بهشون ایمیل بزنیم و اینجوری خودشون زنگ میزنن
اگه همه همکای کنن به نتیجه میرسیم.
ممنون
تو روی من داره شر میگه...
به خدا من که تحصیلات آکادمیک ندارم تو آی تی و نتورک هزار برابر بیشتر از اینا سرم میشه
یا نمیفهمن یا دارن مردم رو دست میندازن !!!
یارو میگه IDM ات خرابه !!! میگه ام تی یو عوض کن...
میگه نه دانلود لینک آی تیونز نا معتبره شما باید با ایران لاین دات نت چک کنی !!!
بله قربان شما 512 خریدی باید بین 50 تا 60 دانلود کنی ( خیلی سرعت های ما تو ایران 20- 30 مگ هست خیلی راحت 14 کیلوبایت رو سانسور کرد )
حالا که داری 70 تا دانلود میکنی خیلی اوکی هست !!! شرکت پارس آنلاین لطف میکنه خط شما رو رو 4 می بنده باید کلاتم بندازی هوا !! شما 512 خریدی باید سرعت اسمی بگیری !!!
طرف فکر کرده ما خریم....آره عزیزم اینترنت گرفتم که 400 تا دانلود کنم !!! وگرنه از مخابرات می گرفتم...
پینگ تا 500 اوکی هست... آخه فلان فلان شده یکی بتو بگه تو حتی پالیسی شرکت خودتم نمیدونی.. و دوستان از چیزای خنده دار دیگه ای که شنیدم :
ببخشید پینگ بالا رفته :
- شما گیم بازی می کنید ؟
= بله چطور؟
- ما گیم ساپورت نمی کنیم.
ببخشید https و چیز پی ان خرابه
- ما وی پی ا.ن سا پورت نمیکنیم. ما https ساپورت نمیکنیم
آخه یکی به اون بیسوادا که مارو خر فرض کردن بگه ما گیم ساپورت نمیکنیم یعنی چه ؟ آقا گیم یه پارامتره ؟ یه متغیره ؟ چیه !؟ به شبکه مربوطه ؟
من این حرف رو میشنوم دیوونه میشم !!! آقا گیم به پینگ مربوطه..پینگ هم فقط برای گیمه مگه ؟ بیچاره مردم عادی که متوجه نیستن این احمقا بهشون میگن ما فلان چیز رو ساپورت نمیکنیم..
یا میگه ما وی پی * ساپورت نمیکنیم !! انگار ایشون باید ساپورت کنه !! آقا یا یه پورت و درگاه بازه یا بسته دیگه ؟؟؟ اصلا چه ربطی به پارس داره که این کلمه ساپورت رو میاره !؟؟؟ فکر کرده مردم خرن..
آقا اینا تقصیری ندارن
از اون بالاها اینطور گفتن بگن دیگه
وگرنه اونم یه کارمند سادس بیچاره از ترس اینکه اخراج نشه مجبوره بگه اینارو
مرد میخوام بریم وزارت ارتباطات رو تخته کنیم
سایت دیجی کالا نمیره! ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااا
ببخشیدا خیلی ببخشیدا جون من ببخشیدا ولی بذا بگم دلم خنک شه
کاره اینا از شکایت اینا گذشته
اینا ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررررررررررررررررر ررررررررررریدن. وقتش شده پوشکشون عوض بشه
:n24:
digikala که بدون مشکل باز میشهنقل قول:
دوستان لطفا راهنمایی کنین. :11:نقل قول:
از صبح باز نمیشد! دیدی ضایعم کردن!نقل قول:
الان درست شده
از صبح 4 بار خواستم برم 3 بارش وصل نشده
ممنون جهت اطلاع
شما قطع شدن هم دارید؟نقل قول:
مثلا اینترنت قطع بشه یا تلفن قطع بشه؟
بله ، معمولا تلفن زنگ که میخوره اینترنت قطع میشه برای چند لحظه. البته از اسپیلیتر هم استفاده میکنمنقل قول:
ببین اسپلیتر رو به صورتی وصل کن که فقط به تلفن وصل بشه
یعنی مودم رو مستقیم به پریز وصل کن
اگه جواب نگرفتی اجتمالا سیم کشی تلفن خونه با سیم برق در جایی به هم خوردن یا اتصال کردن! (بعضی وقتا این باعث همچین چیزی میشه. سره خودم اومده این قضیه)