میتونی وارد پنل کاربری بشی یا نهنقل قول:
اگر نمیتونی یعنی فرستادند
Printable View
میتونی وارد پنل کاربری بشی یا نهنقل قول:
اگر نمیتونی یعنی فرستادند
اخه اینا دیروز میگفتن فرستادیم الان میگن امروزنقل قول:
بخدا من برنامه ریزی کرده بودم[emoji35] [emoji35] [emoji35]
چند عدد بن تخفیف 25 تومنی جهت ثبت نام اولیه دارم..هر کسی خواست پ.خ بده با قیمت خوب بهش میدم.
دوستان بالاخره تخلیه کامل انجام شد
ممنون از راهنمایی های همتون
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
من یه سوالی برام ایجاد شده ... الان یه طرح داره شهاب با نیم گیگ ترافیک در ماه که 4 تا 10 هم تایم رایگان داره ... قیمتش 15.900 هست یعنی 16 تومن تقریبا بعد شما بری 40 گیگ هم ترافیک براش بخری میشه 64 تومن پول اون 40 گیگ ترافیک ( هر گیگ 1.600 محاسبه میشه به صورت پلکانی) جمع 64+16 = 80 هزار تومن ! بعد طرح خود شهاب با 40 گیگ ترافیک قیمت گذاشتن 99 هزار تومن !! یعنی رسما 20 هزار تومن گرون تر خوب کسی دیوانس بیاد این کار رو بکنه ؟! تازه این ترافیک رو اگر مصرف نکنی به ماه بعد منتقل میشه ... هر دوشونم تایم رایگان دارن یکی 2 تا 8 هست اون یکی 4 تا 10 ... داستان چیه یعنی خودشون نمیشینن حساب کتاب کنن ؟
بعد شما اگر حساب کنید برای تمام حالت های شهاب به صرفه هستش که همین نیم گیگ رو بگیری بعد بری بالای 40 گیگ ترافیک بخری ... مثلا طرح شهاب 10 گیگ ترافیک رو قیمت گذاشتن 43.900 یعنی همون 44 هزار تومن ... اما درواقع با این سیستم شما 16 تومن باید پول ترافیک واسه 10 گیگ رو حساب کنی و 16 هم پول خود طرح میشه میشه جمعا 32 هزار تومن یعنی 12 تومن ارزون تر ! فک نکنم من اشتباه حساب کنم نظر شما چیه دوستان ؟ :n09::n09:
40 گیگ ترافیک اضافه میشه 104640 توماننقل قول:
بعد تو آسیاتک حجم به دوره بعد انتقال پیدا نمی کنه
سلام
دوستان وضعیت شما چه جوریه؟؟
سرعت رو میگم
بله کاملا حق با شماس ... محاسبات من اشتباه بودنقل قول:
اما خیلی مسخره اس چرا به دوره بعد منتقل نمیشه جدا ؟؟!
من قیمت هایی که گفتم از تو خود سایت بود نه 1544.ir که وقتی از پنل چک کردم دیدم اصلا اینجوری نیست قیمت هاش پس این چیه تو سایت گذاشتن ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
پینگ آسیاتک چطوره؟
اگه میشه از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 پینگ بگیرید
ممنون:n16:
از هر4 پینگ دو تاش انجام نمیشه و کلا برای همینم برای بازی های انلاین اسیاتک خوب نیست فقط برای سرور های داخلی خیلی خوبهنقل قول:
پلکانی ینی اینکه بخش بخش محاسبه میشه. مثلاً 40 گیگ میشه: 5*3600+5*2800+10*2400+20*2000 ...نقل قول:
تازه از 40 گیگ که رد کنی هر گیگش 1600 حساب میشه. مثلا واسه 50، یه 10*1600 میاد رو جمع بالا
کد:Microsoft Windows [Version 6.3.9600]
(c) 2013 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\xxxx>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=141ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=157ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=138ms TTL=42
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=153ms TTL=42
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 138ms, Maximum = 157ms, Average = 147ms
C:\Users\xxxx>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=242ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=246ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=253ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=227ms TTL=50
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 227ms, Maximum = 253ms, Average = 242ms
واقعا چقدر دزد هستن بنده یک سرویس داشتم با 4 گیگ حجم تغییر سرویس دادم به یک سرویس دیگه مابه تفاوتشم پرداخت کردم برداشته 2 گیگ هم از حجم من کم کرده بابا منکه این 4 گیگ رو خودم بعد از اتمام ترافیک شارژ کرده بودم چرا از ترافیک من کم کرده!!! این اگه اسمش دزدی نیست پس چیه؟
چون شما مثلا 2 گیگ در ماه 2 ماهه داشتی عوض کردی رو هم 4 گیگ شده و از 60 روز 30 روز داشتی!
سلام دوستان
من از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام کردم و یک سرویس خریدم الان تو پنل این پیام اومده
"عدم تایید از مخابرات به دلیل :ردیف یا طبقه یا اتصالی مورد نظر یافت نشد"
کسی میدونه ینی چی ؟!
خیر دوست عزیز من کی گفتم دوماهه بوده سرویس من 1 ماه بود و 13 روزش باقی مونده بود که با یک سرویس دیگه تغییر دادم از حجم من 2 گیگ کم کرد و مابه تقاوت هم پرداخت شد و تغییر سرویس داده شد من تماس هم گرفتم 1544 گفتند مشکل سیستمی بوده شاید برگشت داده شدنقل قول:
نقل قول:
دو تا احتمال داره یا خط تلفن شما داخل pcm هست و قابل رانژه نیست و یا پورت اون مرکز پر هست.
دوستان برای شما هم هنوض سرعت دانلود شبانه از سرور های داخلی پایین؟
سلامنقل قول:
پورتی که به شما اختصاصی داده شده اشتباه هست،مخابرات برگشت زده باید پورت جدید تخصیص بدهند ارسال کنند مخابرات
آقا این سرعت دانلود شبانه که سرور داخلیش داغانه . چند تا دانلود همزمان که میزارم به زور میرسه به ۴۰۰ !!!! چرااااااا ؟:n13:
دانلود شبانه منم مشکل پیدا کرده اگه قرار اینجوری باشه یا سرویسم رو عوض میکنم که پول کمتر بدم (الان ماهی 72 دارم میدم برای 10 مگ) یا کلا شرکتم رو عوض میکنم حداقل پول الکی نمیدم
نقل قول:ممنونم از جوابتون:n16:نقل قول:
الان باید چیکار کنم ؟!!:n35:
تماس بگیرید 1544 اگه اقدامی باید بشه از پنل انجام بدن براتون و دوباره بفرستن رانژه و یا دلیلش رو براتون میگن که منتظر باشین یا نهنقل قول:
الان تو پنل دیدم پیامش عوض شدهنقل قول:
نوشته: "در انتظار تایید رانژه از مخابرات"
ینی مشکل حل شده یا باید بازم زنگ بزنم ؟!
نیاز نیست خوده واحد رانژه فرستاده مخابراتنقل قول:
یک سوال برای شما هم شبانه بد شده.من الان شهاب دارم قبلا شبی دو تا فیلم رو داشتم البته فیلمی یک گیگ و خورده ای.چند شبه شبی یک گیگ و خورده ای دانلود دارم سرعتم هم بالای ۲۰۰ هست.از ماه رمضون اینطوری شد.امکان داره شبانه رو محدود کرده باشند؟
Sent from my K017 using Tapatalk
تقریبا 20 روز از گرفتم نتم میگذره
نت 10 مگ اسیاتک 2 تا 8 صبح رایگان
دیشب در ساعت رایگان فیلم اوتارو با حجم 15 گیگ زدم برای دانلود تقریبا 4 ساعت طول کشید
فوق العادست بسیار راضیم ازش
شبانه رایگان اسیاتک چطوره
تازه میخوام بیام اسیاتک
این قضیه ی بن ها چیه دوستان از کجا باید بگیرم
برای بعضی ها خوبه و برای بعضی ها نه.بستگی به شانست دارهنقل قول:
اونطور که اکثر کاربرا گفتن شبانه براشون هنوز از داخلی محدوده و فقط در بعضی شهرها و مراکز مخابراتی محدودیت برداشته شده.نقل قول:
بن ها برای ثبت نام اولیه هست.نقل قول:
اگه خواستید پ.خ بدید.
شما یه سر به حجمت بزن . چون ۱۰ مگ ۲ تا ۸ شبانش نیمبهاستنقل قول:
من برا دانلود شبانه فک می کنم بعد ماه رمضون درست شه . پارسال ماه رمضون شاتل که بودم سرعت شبانه خراب بود (شاتل که کیفیتش همیشه بالاست)
سرویس ۱۰ مگ ساعات رایگانش از ۴ تا ۱۰ صبح است و سرویسش هم نیم بها نیستنقل قول:
سلام دوستان من اینترنتم آسیاتک هست
سرعت 4 مگابایت اما تا
فیلتر شکن
Inet
که خریدم را راه اندازی میکنم نه تنها سرعتم افتضاح میشه دانلودم نمیتونم بکنم
کسی اینجااا فیلتر شکن خوب یا سایت خوب برای خرید فیلتر شکن نداره !!!
اصلا نمیتونم فیس بوکم و بقیه سایتها را چک کنم
دوستان موقع ثبت نام تا وصل شدن سرویس چقدر طول میکشه؟
اسیاتک عجب سرعتی داره... خونه یکی از دوستان وصل شدم.... کمه کم سرعتش 700 800 کیلوبایت سرعت میده! بهترین سرویسش که شبانه رایگان داشته باشه و قیمتشم خوب باشه چیه؟ شبانه سرعتو کم نمیکنن؟
روزانه بوده!!! سرویس 10 مگ بگیری شبانه 256 میده! بقیه کمتر
جدیدا سرعت شبانه تو کرج افتضاح شده:n27::n27:
راستی یک سوال به ذهنم رسید بنظرتون برداشته شدن تحریم ها روی سرویس دهنده های اینترنت تاثیری داره؟ایا امکان داره اینترنت ارزون بشه یا دسترسی به تکنولوژی های روز اسون تر بشه؟
Sent from my K017 using Tapatalk