سلام...ممنون كه كسي پاسخ نميده...:n36:
وضعيت هاي وب توي رشت يا سنگر چطوره؟؟؟؟
و همچنين آسيا تك....
اينترنت شبانش خوبه؟:n27::n13:
خواهشا يكي جوابگو باشه:n28::n14:
Printable View
سلام...ممنون كه كسي پاسخ نميده...:n36:
وضعيت هاي وب توي رشت يا سنگر چطوره؟؟؟؟
و همچنين آسيا تك....
اينترنت شبانش خوبه؟:n27::n13:
خواهشا يكي جوابگو باشه:n28::n14:
از دیشب که یه نیم ساعت نت اندیشه مثل همیشه قطع و وصل شد دیدم دیگه اینستاگرام و وایبر خوب کار نمیکنن . الان نگاه کردم دیدم ip که با 159 شروع میشه گیرم افتاده ، خدا نصیب هیچکش نکنه این ip رو...اینقدر خاموش روشن کردم مودم را تا بالاخره به ip که با 93 شروع میشه رسیدم . الان وضعیت خیلی بهتره
بودرود
زنگ زدم اندیشه میگم چرا مصرف شبانم مقداریش از حجم اصلیم کم میشه، میگه مودم ساعت یک شب و 7 صبح روشن خاموش کن
یعنی تو عمر به این شدت قانع نشده بودم!
ولی ازش. راضیم فعلا خط4 پینگ و سرعت خوبه
مگه ip به این چیزا ربط داره ؟نقل قول:
یعنی میشه گفت مثلا 16 گیگ از وسط ماه فعال بشه ؟نقل قول:
امروز کلا پینگ اندیشه حدود 100 تا بالاتر از حد معمول بود، الان هم سرعت اینقدر اومده پایین که همه سایت ها به زور باز میشن!
سلام من اندیشه ۱ مگ ۱۰ گیگ یه ماهه همیشه شارژ میکنم ماه قبل حدود ۲۰ گیگ شارژ کردم که ۶ گیگش مونده بود و سی و یکم تاریخش تموم میشد که قبل ساعت ۱۲ شب دوباره ۱۰ گیگ تمدید کردم ولی اون ۶ گیگ قبلیم بهش اضافه نشد.میشه راهنمایی کنید باید چیکار کنم.ممنون.
جناب asksup کجایی؟ کی قطعی های شبانه اندیشه تموم میشه؟ چرا شرکت اندیشه اطلاع رسانی نمیکنه درباره این وضعیت؟
هنوزم که هنوزه time out داره اندیشه
آره, اصلآ هدف از این طرح همین بود که این محدودیت ها برداشته بشهنقل قول:
یعنی میشه گفت مثلا 16 گیگ از وسط ماه فعال بشه ؟
کسی سیم کارت جدید ایرانسل خریده 4جی را تست کرده ؟
برای من همه کل شهر فقط 3 جی هستش ؟
من چند روزه یه مشگل عجیب دارم رو 8888 پینگ بین 60 تا 150 هست اصلا تایم اوت هم ندارم اما رو 4 بازی مختلف به 3 تاش رو pc و یکیش اندروید به طرز عجیبی پینگ بالا و پایین میکنه و ناپایداره
DARK SOULS II Scholar of the First Sin
Guild Wars 2
Diablo 3
Legion of Heroes
کسی مشگل منو داره ؟
اندیشه از دیشب خوب شده و ب حالت عادی برگشت سرعت دانلود
این سرویس جدبد نامحدود به اسم "محدودیت انتخابی" چیه؟ فرقش چیه با معمولی؟
یعنی خوشم میاد اندیشه همه چیش دردسره حتی جمع آوری.یه هفتس رفتم جمع آوری کردم هنوز قطع نشده.زنگ زدم میگم چی شد میگه یادمون نبود داریم سیستمامونو عوض میکنیم باید به مخابرات اطلاع بدیم که براتون قطع کنن.یعنی چندتا هویج نشوندن اونجا هیچی سرشون نمیشه فقط بلدن رنگ لاکشونو با رنگ مانتوشون ست کنن.جالبه وسط هفته زنگ زده بودم پیگیری کردم جلبکی که اونجا بود همینم نمیدونست.الان 7 8 روزه درگیرم فقط جمع کنن!!!
کار 1 2 ساعته رو میکشن به 1 هفتهنقل قول:
سلام دوست عزیز این ایراد ربطی به اندیشه نداشتنقل قول:
من واسه دوستم می خواستم تعویض بوخت بدم عید بود رفتم درخواست دادم تازه 3 روزه اوکی شده اینطور که گفتن یه سیستمی هست به نام الکا مال خود مخابرات که مربوط به( جمع آوری و ثبت نام و تعویض بوخت می شه و...) واسه یه آپدیت 1 ماهه قطعش کردند هی می گفتن امروز فردا تازه الان 3 روز وصل شده و کارم تازه انجام شد
به هرحال ربطی به اندیشه نداره حجم کارا زیاد بود انیاشته شد و پروندتون اون زیرمیرا داشت خاک می خورد :)
فرقش اینه که هر موقع بخواید می تونید خودتون حجم تضمین شده رو فعال کنید و بصورت پیشفرض فعال نیست تا بیخودی حجم تضمین شدتون بخاطر وبگردی و... کم بشه. مثلآ 16 گیگ تضمین شده رو بصورت 4 تا بسته هدیه 4 گیگی دراختیارتون میزارن تا هر زمان خواستید, ازشون استفاده کنید. ایده ال نیست ولی از روزانه و ماهانه بهترهنقل قول:
اتفاقا شما خبر نداری.کاملا این موضوع به گاگول بودن اندیشه ربط داره و این که چیکار باید بکنن رو نمیدونستن و مدیرشون میدونس.اینا نرم افزارشون برا جمع آوری کار نمیکنه واسه همین تغییرات و باید به نماینده مخابرات خبر بدن جمع آوری رو نه اینکه از تو نرم افزارشون درخواست رو بفرستن.اما چون خنگ تشریف دارن این رو نمیدونستن و من رو یک هفته معطل کردن.وگرنه جمع آوری یک روز طول میکشه.شما خبر ندارینقل قول:
به هر حال تا اونجا که ما می دونیم نرم افزار الکا رو مخابرات نصب می کنه و واسه هربخش جدا هست اگه دوستی داری که امور مشترکین داره بپرسی اونا هم الکا دارن من که پرسیده بودم الکا لایزر و پیشگامان که مال اندیشه هست وصل بود فقط الکا خود اندیشه قطع بود از سمت مخابراتنقل قول:
سلام دوستان.یه سوال داشتم که البته خودم میدونم دقیقا به این بخش مربوط نمیشه با این حال گفتم شاید بتونین کمکم کنین.
من از طریق وایرلس وصل میشم به اینترنت و اتصالم مدام قطع و وصل میشه( هر چند دقیقه به چند دقیقه) در حالی که وقتی از طریق کابل lan وصل میشم قطعی ندارم( پس قاعدتا مشکل از اندیشه نیست). کسی تجربه مشابه داشته؟ میدونه باید چکار کنم؟؟
نقل قول:
سلام
احتمالا مودمت tp-link 8901 هست مال منم ایجوری بود دادم گارانتی عوض کردن
من برگشتم با صبانت.اگه سوالی تستی چیزی خواستین بگین.یه مدت استفاده کنم میگم کیفیتش چطوره
خطت رو روی چند مگ بستن ؟ (downstream and upstream )نقل قول:
6144 ; 511 kbpsنقل قول:
سلام. پینگ به این آی پی رو بگی ممنون میشمنقل قول:
185.40.64.65
اگه یه بار ساعات معمولی و یه بار هم بعد از ساعت 1 تست کنی که خیلی عالی میشه
تست برا همین الان (22:50)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرویسای بینهایتش چطورن 128 رو همون 16 کیلو دانلود میدن ؟نقل قول:
کیفیتش چطوره ؟در طول روز چقد فرق داره ؟
فعلا 2 روزه دارمش خیلی در مورد کیفیتش نیتونم بگم یکم استفاده کنم میام میگم.اما قعلا این دو روز خوب بوده از اندیشه که خیلی بهتر بوده.یکم پینگش بالا پایین میشه اما در هیچ شرایطی لاست نداره اصلن.در مورد سرویس هاشم اینجا میتونی ببینی با قیمت و حجم تضمین شده.جدول نامحدودش رو نگاه کننقل قول:
اینم جدول نامحدودش
تعرفه سرویس های نامحدود به شرط استفاده منصفانه مبلغ ( ریال ) حداقل ترافیک دریافتی در ماه (گیگابایت) سرویس سرعت 1ماهه 112500 2.5 نامحدود برنزی 128 210000 5 نامحدود برنزی 256 365000 10 نامحدود برنزی 512 635000 20 نامحدود برنزی 1024 1080000 40 نامحدود برنزی 2048 2532800 125 نامحدود برنزی 6144 3211200 166 نامحدود برنزی 8192 250000 10 نامحدود طلایی 128 397222 20 نامحدود طلایی 256 824074 40 نامحدود طلایی 512 2050925 120 نامحدود طلایی 1024 3564814 200 نامحدود طلایی 2048
اینم فعلا تستای اولیه
سرویسم 2 مگ هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرسی بابت اطلاعاتی که گذاشتی، این نامحدود صبانت که نوشته به شرط استفاده منصفانه در جریان هستی که چجوریاس؟
2 مگ محدود هست این تست ؟نقل قول:
توی ساعت رایگان سرعت چنده ؟
نقل قول:بله من محدود دارم.نقل قول:
از کیفیت کامل نامحدودش خبر ندارم.یکی از دوستام نامحدود داره فقط میدونم سرعتش تا وقتی حجم منصفانش تموم نشده مثل محدود هست.سرعت تو ساعات رایگان شبانه هم فرقی با ساعات عادی نداره فقط صبا نت شبش کلا رایگان نیست.قانونش اینجوریه که 2 برابر حجم روزانه حجم رایگان شبانه دارید.مثلا سرویس من 5 گیگ هست و 10 گیگ شبانه رایگان دارم.البته اگه وسط سرویس براش حجم بخرم هم دو برابرش به عنوان رایگان شبانه حساب میشه
دوستان الان حدود یه هقته هست که چراغ اینترنت من مدام قطع میشه هر چی هم زنگ میزنم مخابرات میگه مودمو خاموش روشن کن خوب میشه بعد دوباره بعد از چند ساعت دوباره قطع میشه چند روز پیشم زنگ زدم گفتن که مشکل از خودشونه و حلش میکنن ولی بازم همون طوریه امروزم زنگ زدم میگه سراسریه فقط مشکل تو نیست! واقعا همین طوریه دوستانی دیگه ای هم که مخابرات هستن این قطعی رو دارن یا نه؟:n13:
سلامنقل قول:
لعنت به این مخابرات با این سرویساش
مال من اینقدر مشکل داره که توی روزم باید 10 بار یه صفحه رو رفریش کنم تا کامل بالا بیاد ، همش نصفه لود میشه / بعضی اوقات هم مودم رو روشن میکنم میبینم کانکت نمیشه باید زنگ بزنم یه ربع پشت خط بمونم تا یکی برداره مودم رو ریست کنه.
هزار تا مشکل داره سرویساشون ، نمیدونم چه غلطی دارن میکنن و کی میخوان درس کنن
منم خیلی مشکل دارم. هر روز یه سری Gateway رو میبندن. نصف زمان استفاده از اینترنتمو در حال ربوت کردن مودمم. حجمم که تموم میشه نمیشه رفت تو اکانت. میگه 10 دقیقه مسدوده. باید زنگ بزنی 3 ساعت پشت خط واستی تا درست کنن. خرج دوا درمونشون بشه
دوستان کسی اینجا از فن آوا نیست ؟ مثل اینکه شبانه فن آوا هنوز رایگانه
نقل قول:اوه من فکر کردم فقط من این مشکلو دارم پس معلومه که بازم بازی جدیدی از این مخابرات کثیف در راه هست اولش که نا محدود رو برداشتن بعدش هم شبانه رو حذف کردن حالا دیگه چی میخوان بکنن بهتر نیست همون دایل اپ بدن انقدر رو خودشون فشار نیارن حالا خوبه این همه پول مفت دارن میخورن و واسه هر 1 گیگ حجم این همه به جیب میزنننقل قول:
منم خیلی مشکل دارم. هر روز یه سری Gateway رو میبندن. نصف زمان استفاده از اینترنتمو در حال ربوت کردن مودمم. حجمم که تموم میشه نمیشه رفت تو اکانت. میگه 10 دقیقه مسدوده. باید زنگ بزنی 3 ساعت پشت خط واستی تا درست کنن. خرج دوا درمونشون بشه
منم احتمال زیاد ماه دیگه جمع میکنم میام صبا نت از اندیشه قیمتاش به صرفه ترهنقل قول:
میشه اونجام مثلا از وسط ماه تغییر سرویس داد ؟
نمیدونم تغییر سرویس امکان داره یا نه.زنگ بزنی میگن بهتنقل قول:
رفتم تو پنل کاربریم دیدم.چیزی به اسم تغییر سرویس ندیدم.
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم همون سرور بعد ساعت 1
تست ساعت 1.24 شب