نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده؟
Printable View
نقل قول:
کسی نیست جواب ما رو بده؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
1- جلوی کارتریج ها یک زائده کوچک هست که اونو بایه به سمت جلو پرینتر فشار بدید و همزمان بالا بکشید. البته چون 6 تا کارتریج به هم چسبیدن و در واقع چیپشون یکی هست،این کار رو باید با حوصله و به آرامی برای هر 6 تا انجام بدید تا همه شون آزاد بشن و بعد همه رو با هم بکشید بالا.
2- اون سمت که در واقع مخزن جوهر ضایعات هست در حالت کلی نیاز به شلنگ نداره چون آخره خط هست و شما جوهر ضایعات رو به مخزن خارجی هدایت کردید اما ممکنه اونقدر پر باشه که از همون قسمت جوهر هایی که توش انباشته شدن (در داخل پد های جاذب) بیرون بزنن، بنابریان بهرته با وسیله ای مثل یک شلنگ که یک سرش رو کور کردید، اون رو مسدود کنید، البته این حالت خیلی بعید چون اون پودر های جاذب بسیار قوی هستن (مثل پوشک بچه) و همچنین سوراخ ورودی جوهر ضایعات تا کف اون مخزن حدود یکی دو سانت فاصله داره و بعید از اون جوهر بزنه بیرون.
3-بهتره که جوهر مخصوص دستگاه خودتون رو بخرید،حالا هر مارکی که باشه. (برخی جوهر ها هم در حالت کلی برای مثلا اپسون زدن) (دقت داشته باشید حداقل حتما جوهر مخصوص اپسون روش ذکر شده باشه) البته من پات تکنیک رو پیشنهاد میکنم که آدرس مراکز فروشش رو می تونید از شماره های شرکت در داخل سایت اصلی ذکر شده بپرسید. اما بعد از اون وکس هم کارک خوبی هست البته اگر اصل باشه.
4- در مورد پرینتر p50 نیاز نیست چون جوهر های این پرینتر دای بیس یا محلول هستن و ته نشین نمی شن که نیاز به تکون دادن باشه. برای دستگاه های دیگه اگر جوهر پیگمنت دارن این کار ضروری هست.
5- اگر جوهر در معرض نور و یا گرمای شدید نباشه ماندگاری بالایی داره. البته پیشنهاد میشه بعد از گذشت تاریخ انقضای جوهر از اون استفاده نشه.
موفق باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
1- کیفیت نامناسب مخزن و کارتریج های متصل به اون می تونه باعث هواگیری و نشت جوهرو هوا بشه.
لطفا در ساز و کار دستگاه و مخزن دخالت نکنید، اون هوایی که میاد بیرون از کارتریج و داخل لوله میاد با هد کلین خارج نمیشه. باید هواگیری کنید.
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طبق آموزش های بالا عمل کنید و اگر مشکل پابرجا بود بفرمایید.
2- مقدار کمی هوا که داخل لوله بر میگرده مشکلی نداره. درواقع اون مقدار رو نمیشه کامل هواگیری کرد (سخته) ولی اگر کارتریج الی از جوهر باشه ایجاد مشکل می کنه.
هواگیری کنید و تا وقتی نیاز نشده هد کلین نکنید.
موفق باشید
سلام دوست عزیزنقل قول:
خیلی عالیه.
با عکس کارتون رو توصیف کنید تا دوستان بتونن راهنمایی تون کنن.
(البته برای این نوع کارتریج ها مخزن خوب جواب نمیده اما امتحانش می تونه جالب باشه)
موفق باشید
نقل قول:
دوست عزیز چون دستگاه تون لیزری هست احتمال اتمام تونر های رنگی وجود داره. کارتریجها رو دربیارید و تکون بدبد و دوباره قرار بدید. همچنین اونا رو شارژ کنید.
احتمال کثیف بودن فوم و مشکل دار بودن درام هم هست.
ممنون از پاسختوننقل قول:
تونر های رنگیم که آبی و زردش تمومه واسه همین عکسهامو قرمز میگیره.ولی تونر مشکیم پره چون 2 3 ماه پیش شارژ کردم.اگه تونر های رنگی خالی باشه تو مود grayscale هم تاثیر میذاره؟
درام هم بعید میدونم مشکل دار شده باشه چون کلا دستگاه زیر 1500 پرینت گرفته فوم رو چه طور میشه تمیز کرد؟
امروز به طور اتفاقی 2 تا پرینت مشکی رو هم زدم یه پرینت یه دست سیاه با کیفیت داد و اون خط رو پر کرد کامل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام p50 با مخزن دارم
می خواستم بپرسم آیا در عکس زیر که با فلش مشخص کردم (منظورم ابر یا اسفندج مانند هست ) قایل تعویض هست یا خیر یا اصلا نیاز به تعویض دارد؟
و بعد اینکه من می خواهم به مشکل زیر نخورم یعنی جوهر مانند عکس زیر در کف پرینتر نریزد باید چه پیشگیری هایی کرد الیته من لوله تخلیه پشت دستگاه را به یک قوطی وصل کردم ولی اینو دیدم ترس برم داشت
در کل سرویس های epson p50 برای پیشگیری اتفاق های نا گوار چیه ؟؟
تازه p50 خریدم شلنگ یکی از رنگها هوا 7 سانتی داشت کاتریج در آوردم هواگیری کردم و نازل چک زدم یکی از رنگها ناقص می زنه (عکس زیر) چند بار کاتریج در آوردم جا زدم و هد کلین هم چند بار انجام دادم ولی انگار نه انگار خیلی ناراحتم که اینطوری شده.
آیا این مقدار مشکلی هست برای رفع آن باید چه کرد؟
نياز به تعويض نداره پمپ زير اين قسمت هست و جوهر از اين قسمت خارج ميشه و توسط پمپ خارج ميشه بنابراين هميشه جوهري ميشه!نقل قول:
وجود جوهر توي پرينتر تا اين حدود طبيعي هست.
نذار هدش خشك بشه ، جوهر خوب استفاده كن و تانك رو (اگه روش هست!) همسطح دستگاه بذار بالاتر باشه جوهر سرازير ميشه توي دستگاه!
اين بستگي داره كه چي پرينت ميكني ولي اين تعداد نازل گرفته عموما مشكلي توي پرينت ايجاد نمي كنه. شما تا حدود 20 بار هدكلين بزن و بعد هر 2 يا سه بار يه نازل چك بگير ببين تغيير ميكنه يا نه اگه رو به بهبود بود ادامه بده اگه نه كه بايد رفت سراغ محلول كه براي اين حد توصيه نميشه ميگم هدكلين بزن تا درست بشه.نقل قول:
اگه توي پرينت مشكلي نداره كاريش نداشته باش
نقل قول:
سلام
مرسی از پاسخ
من بیشتر عکس برای خونه چاپ می کنم و حدودا 10 روز میشه آکبند پرینتر خریدم فقط کاتریج در آوردم هواگیری کردم و کاتریج ج زدم اینطوری شد.
و عکس بالا 7 خونه چاپ نکرده الان که چند بار هد کلین کردم و نازل چک زدم 2 تا خونه رو چاپ نکرده و دوباره هد کلین کردم همین 2 خونه رو چاپ نکرده آیا برای چاپ عکس مشکل پیش میاد برای اینکه کامل پاپ کنه باید چه کار کنم؟
همون 7 تا هم عرض كردم مشكلي ايجاد نميكنه حالا 2 تا شده كه بهتر. كارتريج رو كه نياز نيست خارج كني براي اين مدلها هواگيري كارتريج معني نداره!نقل قول:
كارتريج يه مخزن جوهره كه اگه جوهر داشته باشه خيلي راحت وارد هد ميشه. هواگيري فقط با هد كلين ميسر است!
اگه كارتريج داري روش كه زياد هدكلين نزن چون فوري جوهرت تموم ميشه و بايد بري بووق تومن كارتريج بخري!
توصيه عمومي: باهاش پرينت كن و نذار خشك بشه.
نكته: پرينترهاي اپسون هد و پمپ قوي دارند داشتم مدلي رو كه توي نازل چك فقط 4-5 نازلش باز بوده و با هدكلين و سرويس بيش از 90 درصد نازل ها اوكي شدند.