واقعا همراه اول هدفش از این کار چیه؟نقل قول:
چی میشه مثلا حتی با تعرفه آزاد (بدون بسته) هم 4G ارائه بده؟؟
دم ایرانسل گرم که انصافا اینترنتش این مسخره بازی ها رو نداره .
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Printable View
واقعا همراه اول هدفش از این کار چیه؟نقل قول:
چی میشه مثلا حتی با تعرفه آزاد (بدون بسته) هم 4G ارائه بده؟؟
دم ایرانسل گرم که انصافا اینترنتش این مسخره بازی ها رو نداره .
باسلامنقل قول:
دائمی ۷ تومن
اعتباری ۵ تومن
دائمی برروی قبض اعمال میشه و اعتباری از شارژ شما کسر می گردد.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
چطوری باید سیم کارت رو تبدیل به 4G کنیم؟نقل قول:
مراجعه به مراکز مخابرات تلفن ثابت و یا فروشگاه های مرکزی همراه اول در آدرس زیر:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
درستش هم همینه !! بالاخره باید یه فرقی بین اونهایی که صرفا برای دانلود شبانه بسته میخرن و مشترکانی که از بسته-های اینترنت روزانه اپراتور هم استفاده میکنن وجود داشته باشه :n31:نقل قول:
ایرانسل هم در نهایت چنین سیاستی رو اعمال خواهد کرد به نظر من:n01:
چرا باید فرق باشه؟؟نقل قول:
مگه کسانی که دانلود شبانه میکنن دارن دزدی میکنن؟؟ دارن بابتش پول میدن ! همراه اول اگه میبینه داره ضرر میکنه بابت دانلود شبانه اصلا بسته جدید نیاره یا گرون ترش کنه که واسش بصرفه ... ضمنا این مشکل فقط واسه بسته های دانلودش نیست و شما اگه بسته هفتگی و روزانه هم بخری همین مسخره بازی رو داره ... کلا چیزی که همراه اولش حالیش نیست مشتری مداریه [emoji19]
امتیازیه که برای very good customers در نظر گرفته ! در دنیای تجارت مرسومه:n02:نقل قول:
اهواز تحت پوشش کامله ۴جی هست من ماهها هست دارم استفاده میکنمنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم با گوشی3G و سیمکارت معمولی تست کردم؛ جواب ندادیعنی 2Gهم نبود.. از کسی هم که دوسیمکارته است پرسیدم؛ گفت همراه اول هیچ ولی ایرانسل اینترنتش خوبه.نقل قول:
فروشنده مودم هم میگفت همراه اول جواب نمیده. براش فرق نمیکرد که مودم کدوم را بفروشه/
داداش اسکرین شات فرستادم برات من الان چندین ماه هست ک دارم استفاده میکنم حدودا ۵-۶ماه هستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]