242 سرعت تعویض کانال خیلی خوبی داره.همینطور کنترلشم خیلی راضی کنندست.با پلیرش هنوز کار نکردم.ولی جایی خونده بودم که باهاش mkv رو بازیرنویس اجرا کردن.نقل قول:
Printable View
242 سرعت تعویض کانال خیلی خوبی داره.همینطور کنترلشم خیلی راضی کنندست.با پلیرش هنوز کار نکردم.ولی جایی خونده بودم که باهاش mkv رو بازیرنویس اجرا کردن.نقل قول:
خب معلومه ایکس ویژن بهتره . خدمات پس از فروش معتبرتری داره و در صورت بروز مشکلات به وبلاگشون دسترسی داری و اعلام نظر میکنی و معمولا" اونجا سریع آپدیت ارائه میدن و به مشکلات رسیدگی میکنن .2نقل قول:
242 بدنه پلاستیکی داره و ظاهرش با مدلهای قبلی متفاوته.
دوست من علیرغم گارانتی خوب ایکس ویژن سما پلیر بسیار بهتری دارهنقل قول:
سلام
لطفا راهنمایی کنید؟
کسی در مورد راه اندازی و ترفندهای گيرندهگیرنده دیجیتال ESTER T15 اطلاعاتی دارد؟آخرین ورژن نرم افزارش از کجا باید گرفت
به اين آدرس سري بزن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
پلیرش چه مزیت بیشتری داره امیرجان؟ والا ایکس ویژن هم همه جور فرمتی رو پخش میکنه :n13:نقل قول:
با شماره خدمات پس از فروششون تماس بگیر راهنماییت میکنن . منم برای تلویزیونم یه پایه نصب دیواری میخواستم با این شماره تماس گرفتم بهم آدرس دادن راحت تهیه کردم .نقل قول:
من با این شماره تماس گرفتم : 44507746
صدا های 5 کاناله رو نمی تونه ساپورت کنه. و بااید قبل از تماشای فیلم، زحمت کانورت اون فیلم رو بکشید. و فیلم به صورت صامت پخش می شه!نقل قول:
بعضی از فیلم های جدید(اگه نگم اکثرشون) صدای 5 کاناله دارند.
با سلام
گیرنده دیجیتال بسیار کوچک با امکان گیرندگی بالا و پلیر قدرتمند برای SONY EX330 چی بگیرم؟؟
بچه ها کسی راجع به این مدل ها اطلاعاتی نداره.نقل قول:
به خدا کلی فیلم مونده رو دستم که میخوام ببینم .
اگه کسی اطلاعاتی داره بگه ممنون میشم.