سلامsupport من الکترونیکی پرداخت کردم. ولی بعد پرداخت به سایت بر نگشت.
پول واریزی رو هم به حسابم برگردوندن.
حالا الان بازم بخوام الکترونیکی بریزم. مثل قبل میشه؟
Printable View
سلامsupport من الکترونیکی پرداخت کردم. ولی بعد پرداخت به سایت بر نگشت.
پول واریزی رو هم به حسابم برگردوندن.
حالا الان بازم بخوام الکترونیکی بریزم. مثل قبل میشه؟
من یکبار برای یک گیگ که شارژ الکترونیکی کردم بخاطر مشکلات درگاه پرداخت ، نه شارژ شد و نه به حساب برگشتنقل قول:
پیگیریها هم نتیجه نداد و باعث شد محض احتیاط ، فعلا دور شارژ الکترونیکی رو بویژه برای مبالغ بالا خط بگیرم
از طریق بانک ملت دوباره انجام بدین احتمالا بانک مشکلی داشتهنقل قول:
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
اگر به مشکلی برخورد کردین طی 72 ساعت مبلغ رو بانک به حساب شما عودت میده و اگر واریز نشد باید حتما از بانکی که به عنوان درگاه انتخاب کردین یه رسید دیجیتالی بگیرین که ثابت میکنه اون مبلغ به حساب صبانت در تاریخ مشخص واریز شده و اگر واریز شده باشه دفتر مرکزی فروش اون شارژ رو به شما اضافه خواهد کردنقل قول:
تا به الان همه کاربرانی که رسید دیجیتال ارائه داده اند شارژ آنها انجام شده
دوستان با وضعیت فعلی تمدید اشتراک اصلا به صرف نیست . مثلا در تمدید 1 ساله که 6 گیگ هدیه داره حدودا 90 تومن پرداخت میکنید . خوب مسلما کمتر کسی 14 گیگو در 2 ماه تموم میکنه پس یعنی حداقل 2 ماه از سرویس شبانه پر سرعت محروم میشید . یعنی حداکثر 40 گیگ دانلود شبانه دارید ( در حالیکه باید حداقل 100 گیگ باشه ) که با قیمت فعلی برق اصلن به صرف نیست که واسه 600 مگ ، 5 ساعت pc روشن بمونه . متاسفانه عدم پاسخگویی شرکت بمنزله تایید وضعیت فعلیه و نشون میده که دیگه توان رقابتو در بازار ندارن.
دوستان دیشب شبانه برای شما کانکت بوده تا ساعت 7 ؟؟؟
والا من دیشب تا 2.5 شب بیدار بودم ولی ارور 691 میداد و کانکت نشد فکر کنم دزدیای قدیم صبا سیرشون نکرده دارن از مدت زمان شبانه هم میدزدن
دوست عزیز شبانه از ساعت 3 شروع میشه تا 7نقل قول:
پس من چی گفتمنقل قول:
والا قبلا که من از ساعت 2 کانکت میشدم منظور منم همون بود دیگه یکساعت رو زدن زیرش به عبارتی هم از زمان کم کردن هم از پهنای باند غیر دزدی اسم دیگه هم میشه گذاشت
خدا پدر مادر سهامداران شرکت شاتل رو بیامرزه که از ساعت یک تا هشت صبحه با اون همه که حجم به بهانه های مختلف مثل تولد عید یا خرابی خطوطشونو میدن این صبا هم ابگوشتی شده البته ابگوشت فقط با لپه و اب
من امروز 4 گیگ ترافیک خریدم پرداخت هم با موفقیت انجام شد ولی هنوز شارژ نشده چکار باید کرد؟
یه پیشتیبانی درست و حسابی هم نداره:angry:
سلامنقل قول:
یوزر خودتون در پیغام خصوصی ارسال کنید تا بررسی کنم