از دیروز یکم پینگها افزایش داشته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
256 نامحدود مخابرات :n16: سایت ها مثل جت باز میشن :n05:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان وضعیت خطم چطوره 256 نامحدود مخابرات:n16:
برای 256 اسمی(واقعی 800 کیلو) که فرقی نمیکنه :n02:نقل قول:
کیفیت عالیه
ببینم این رو چی میگی ::n02: کیفیت رو حال میکنی :n02:
پ.ن : شما که با این پینگ میگی مثل جت باز میشن اگه پینگ منو داشته باشی فکر کنم شکته بزنی چون سرعتم هم خیلی بیشتره و هم پینگم خیلی کمتره :n06::n05:
خوبه که این عالیه .میگم راستی این سرویس 8 مگ نوین نت شبانه نداره اگه داشته باشه عالیه :n19::n20:نقل قول:
اتفاقا تصمیم دارم به جای همین سرویسم بخرمش :n02:نقل قول:
شبانه نداره که به جهنم نداشته باشه پینگشم که متوسطه سرعت 1 مگ حال میکنیم هر ماه با ترافیک 8 مگ 25 تومن میشه برای سه ماه زده 50 با رانژ
همین اینترنت مخابراتمم روی یه خط تلفن دیگه میگیرم شبانه هم از این استفاده میکنم
:n02: در کل باید هر ماه حدود 70 تومن پول نت بدم که میتونم با این 70 تومن در ماه 2 مگ نامحدود بگیرم :n02: اونم از مکس نت که پینگشم ایول تر از این مخابرات منه :n02:
پ.ن : بابا کجای این خط کیفیتش عالیه مگه نمیبینی SNR رو زده 1 که زیر 5 اوضاع خط یعنی مزرفه حالا ببین دیگه 1 چی میشه
کلا SNR زیر 8 آشغاله
تا 20 متوسطه
تا بیشترین مقدارش هم که معمولا حدود 35 هست ایوله
که الان خودمم روی آشغال تشریف دارم (این سرویسم 4 مگ آپ شده و SNR رو زده 8-12):n02::n02:
گقتم بزار اینطوری بگم نا امیدت نکنم :n19::n20::n02: به نظرت از کجا بگیرم که بتونم با شبانش حداقل شبی 4 گیگ بگیرم پدر سیستم درنیاد 24 ساعته :n16:نقل قول:
بلاخره به حرف من رسیدی :n02: با نامحدود پدر سیستم در میادنقل قول:
والا من الان با این 512 شبی 5 گیگ دانلود دارم (به نظرم بهترین جا برای شبانه همون مخابراته البته اگه سرویس محدود داشته باشه) تبریز یه سریوس اولترا 4 مگ داره که شبی حدود 10 گیگ دانلود داره :n02:
البته فکر نکنم برای من محدود و نامحدود تو روشن بودن سیستم تفاوت آنچنانی داشته باشه چون که :n02::n02::