مبارک باشه..چند صفحه قبل برای یکی از دوستان توضیح داده بودم...نقل قول:
مبارک باشه..چند صفحه قبل برای یکی از دوستان توضیح داده بودم...نقل قول:
برنامه ADW Launcher رو بریزین ، این شکلی میشه...نقل قول:
رسمیه؟؟؟ واسه خاورمیانس؟؟؟نقل قول:
مال خاورمبانه نیست!نقل قول:
مال اروپا هست، i9000XXJVT!
اول i9000XXJVT رو ریختم رو گوشی بعد از ریکاوری چند تا فایل دیگه رو ریختم رو گوشی!(اموزش کاملش تو موبایلستان هست)
خلاصه خیلی خوبه!
حیف که این رام میویی خیلی خوشگله نمیشه ازش دل کند!! وگرنه تستش می کردم :دینقل قول:
بچه ها کسی از خروجی برای تلویزیون استفاده کرده تا حالا؟ من یه کابل دیدم یه سرش واسه جک 3.5 بود و یه سر دیگش دو تافیش زرد و مشکی داشت...همینه ؟ چه چیزایی رو میشه انداخت رو تی وی؟
2.3.5 فارسی پشتیبانی میکنه؟ یعنی اس ام اس فارسی نشون میده؟
اگه 2.3.4 مشکل فارسی نداره اونو بریزم! چون داشتن فارسی ساز برام مهمه اس ام اس و وب...
میشه راجب کیفیت تصویرش یه کمی توضیح بدید !
نسخه گلکسی پلاس که اومد از این چه چیزایی سر تره؟؟؟
عزیز هر رامی که بریزید میشه فارسی رو بهش اضافه کرد!نقل قول:
کیفیت تصویر GS بسیار عالی هست، اون هم به خاطر صفحه SuperAMOLED هست که داره...نقل قول:
رنگ مشکی تولیدی توسط این Display به طور کامل و 100% مشکی هست، چیزی که در مانیتور های LCD و LED Backlit به طور سرمه ای و آبی تیره هست.
کیفیت رنگ ها هم عالی و طبیعی هست، زاویه دید هم بسیار عالیه...
در کل خیلی عالیه تنها ضعفش کمی پیکسل پیکسل شدن صفحه هست که اگه حساس نباشین خیلی مهم نیست...
SAMOLED+ هم نسبت به SAMOLED بزرگترین تفاوتش زیاد شدن تعداد Sub-Pixel ها از 8 به 12 عدد هست که باعث میشه همون مشکل که ذکر کردم هم از بین بره:
نسخه S+ هم از GPU ضعیف تر و CPU قوی تر بهره میبره + ممکنه در آینده ازش بهتر ساپورت بشه(از نظر ROM)
پیروز باشید.
اس پلاس سی پی یوش کلاکش رو 1400 هست...خود اس رو هم میشه با یه برنامه اورکلاک کرد به 1300...نقل قول:
جی پی یو اس هم قویتره...
ساپورت نرم افزاری هم روی اس خیلیییییی قویتره
کیفیت تصویر گلکسی اس واقعا خوبه...در حال حاضر بعد از سوپر آمولد پلاس...بهترین دیسپلی هست...خودم از نزدیک با آیفون 4 مقایسه کردم و بطور محسوسی سر بود...
کنتراست این دیسپلی بی نهایت هست و در واقع معنیش اینه که طبیعی ترین رنگ مشکی رو داره...
بله حق با شماست همون صفحه نمايش gs1 از آيفون بهتره gs2 كه جاي خود
كلاك cpu در 9001 - 1.4 هست و چيپست ها هم فرق مي كنه :
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=493569[/HTML]