مخاطب این سوالت من نبودم ولی یکی اینکه دبیر فیزیکتون کیه مگه؟خزایی؟نقل قول:
واسه امتحان نهایی هم مهم ترین چیز خوندن کتاب و سوالای سالای قبله.بعدشم تست زدن چه ربطی به نهایی داره؟؟
Printable View
مخاطب این سوالت من نبودم ولی یکی اینکه دبیر فیزیکتون کیه مگه؟خزایی؟نقل قول:
واسه امتحان نهایی هم مهم ترین چیز خوندن کتاب و سوالای سالای قبله.بعدشم تست زدن چه ربطی به نهایی داره؟؟
نه سیاف ه:2: .از شانس بد ما خزایی با ما نیفتاد:19:.حداقل خزایی توپ درس میده سوالاش هم همش از مبتکرانه :31:ولی این سیاف درس که نمیده هیچ امتحان تستیاش از انرژِی اتمی میده با نمره منفی(نمره منفیاش هم تصاعدی زیاد میشه مثلا یه غلط 0.5 نمره منفی داره بعد 2 تا غلط 1.25 نمره منفی داره):19:نقل قول:
از اول سال فقط ما یک مجموعه تست 200 وخورده ای درست کردیم
همین موجودی که اسمشو گفتم همش میگه امتحان نهایی مثل کنکوره فقط 4 گزینه شو برمیدارن:18:کد:بعدشم تست زدن چه ربطی به نهایی داره؟
مگه شماد تیز هوشانیا لای کتابو بازم میکنین؟:31:پس برم فقط توکار کتاب؟
وای چقد تایپیدم!!!
نمیشناسمش:-؟نقل قول:
ولی نه اصلا اینجوری نیس.امتحان نهایی کالا منحصر به فرد:دی
بعدشک نیستی بیای ببینی همین تیزهوشانیای امثال ما رنکای ته رو از بیخ گرفتیم به سیم نمیدیم:دی
(البته نه همه ها)
چرا دوس داری فقط بری تو کار یه چیز؟؟ خوب هم کتابو بخون هم تست بزن
تناقضی ندارن با هم که
سلام دوستان
از امسال می خوان 2 درس از پیش رو نهایی کنن + 2 درس هم که هر سال هماهنگ بود ، درسته؟
چطورین بچه های 88 ای !!!!نقل قول:
تاپیک 89 را کردیم محل احوال پرسیا :دی
نزدیک بود بنمون کنن من بیچاره یک ماه دسترسیم به اموزش عالی بسته شد :دی
اره خیلی دورا ن خوبیه :دی
ولی به نظر من دانشگاه سخته ها!!!!!! :(
تا جایی که من میدونم گویا یا 4 یا 5 اسفند دفترچه آزاد میادش
درسته.......نقل قول:
2 درس هم که هر سال هماهنگ بود ، درسته؟
بله! :( ولی تضعیف روحیه نکین! :دی 3ماه تابستون علافی دیگه جایی گیرمون نمیاد:دینقل قول:
ولی به نظر من دانشگاه سخته ها!!!!!! :(
پس کنکوریای عزیز خوب بخونین و هر وقت بین دو راهی درس و استراحت موندین، حتما برین سر درستون که بعدا نتیجه شو بیشتر از اونی که فکر میکنین میگیرین.
3ماه تابستون هر چی استرس کمتر باشه بیشتر خوش میگذره، پس با خوندنتون به خودتون اعتماد به نفس بدین
نقل قول:نه اینکه این کتالبو داشته باشی 90 میزنی...اگه تو حل کردن هیچ کدوم مشکل نداشته باشی میتونی رو 90 حساب کنی که خوب سخته..ولی انصافا کتاب خوبیه...حالا چرا میزنین؟؟:دینقل قول:
مجید بابا بیخیال...:27:
ریاضی 90 درصد؟؟؟؟؟:19::18:
من که ریاضی رو 50 بستم:27: 50 بزنم کلامو میندازم اسمون هفتم......:31:
آی گفتی.....ولی اینقدرا هم نیست دیگه..تو دانشگاه حداقل تکلیفت روشنه که چی میخونی و میخوای چی بشی...استرسش 1 صدم کنکور نیست...ولی کنکوریهای عزیز..خیلی هم فک نکنین عشق و حاله...تور رو خدا بخونین جای خوب قبول شین..:20:نقل قول:
ای کسانیکه فکر میکنید واسه کنکور خوندن شق القمره... زهی خیال باطل....
روز های بسیار سختی تو دانشگاه با درسا دارین...
ونباشند کسانیکه فکر میکنن مانع کنکوره نخیر مانع اصلی تو دانشگاه یقتونو میگیره..
وااای...یادش به خیر..تازه یه روز رفتیم یه فروم دیگه..1 روزه انداختنمون بیرون..بازم دم پی سی گرم....:دینقل قول:
واقعا یادش بخیر چه دورانی بود :دی
سر قضیه ی اعلام نتایج نزدیک بود بنمون کنن :دی
سجاد فولادی هم خیلی کمکون میکرد
کلا دوران کنکور خیلی حال داد :دی
دانشگاه اصلا سخت نیست من هم با نظر محمد موافقم :دی
بعدش هم که گروه زدیم اینقدر اسپم دادیم سیر شدیم..:دی چه دورانی بود مهرداد...یادش به خیر..ایشالا بچه های 89 هم این تابستون تجربه میکنن...
ولی pesarebaba من تو رو یادمه ها...:46::31:نقل قول:
از بچه های این تاپیک کسی رو نشناختم
در رابطه با اونی که گفتین درسته:نقل قول:
هر سال دو تا درس هماهنگ بود ولی امسال به ما گفتن علاوه بر اون 2 تا نهایی هم خواهد آمد!
کسی خبری نداره از این موضوع؟
خوب دوستان همونطور که همه میدونن ثبت نام آزاد هم از دوشنبه شروع میشه حالا خواستم بدونم دفترچه ترازهای پارسال رو از کجا میشه تهیه کرد تو سایت مبتکران گذاشتن ولی بخوای پای کامپیوتر بخونی دیوونه میشی
خواستم ببینم کتاب فروشی ها میارن؟
کانون کاری نکرده؟