چراغ چک و استوپ ماشین روشن میشه .هشدار اینکه فشار روغن کمه هم میادنقل قول:
بعد کمی رانندگی با این وضع موتور ب صدا در میاد
Printable View
چراغ چک و استوپ ماشین روشن میشه .هشدار اینکه فشار روغن کمه هم میادنقل قول:
بعد کمی رانندگی با این وضع موتور ب صدا در میاد
مقدار روغن چک شده ؟ کم نداره ؟نقل قول:
فیلتر روغن استاندار و سالم هست ؟
فشار روغن با فشار سنجی که به جای فسنگی روغن وصل میشه چک شد تا مطمئن بشین فشار واقعاً افت میکنه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] oil pressure&safe=images&ie=UTF-8&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch
اگر عیب یابی اصولی انجام بشه , معلوم میشه که یا سنسور فشار روغن درست کار نمیکنه یا پمپ روغن خرابه و باید تعویض بشه
سلام.
دنده یک ماشین من تا موقعی که ماشین حرکت نکرده خیلی عالی جا میره ولی وقتی ماشین حرکت کنه دیگه جا نمیخوره فقط باید
بزنی دو.شک کردم گفتم نکنه تو این سری جدیدا اینکارو کردن مثل دنده عقب که وقتی تو پنج باشی اشتباهی تو عقب جا نمیره
گفتم شایدم اینم طراحی جدید کسی این مشکل و برخوردنداشته تا بحال.(131se)
آره تمام این کارا انجام شدهنقل قول:
فقط معلوم نیست عیب از کجاست.پیش هر مکانیکی هم رفتم
آره تمام این کارا انجام شدهنقل قول:
فقط معلوم نیست عیب از کجاست.پیش هر مکانیکی هم رفتم
دوست گرامی نه طراحی نیست مشکل داره و این خیلی معمول هست بیشتر به علتاینه که دیسک و صفحه استاپ کامل نمی شند شما کلاچ رو اگه کمی بالاتر تنظیم کنید بهتر جا می خوره و از تنظیم و سالم بودن راد دنده و واسکازین مناسب مطمئن شید در زمستان مشکل بیشترعه و در تابستان بهتر می شهنقل قول:
سلام دوستان. چند وقت پیش لنت جلو ماشین رو دادم مکانیک عوض کرد، حالا موقع ترمز گرفتن ناگهانی، اول پدال سفت میشه بعد یه باره عمل میکنه، قبلا چنین مشکلی نداشتم. به نظرتون درست هواگیری نشده یا مشکل دیگری هست؟
(206 تیپ 5)
از دوستان کسی نیست منو یاری کنه ؟ :n16:نقل قول:
بله دوست عزیز نیازی به شم گیری نداره و دیسک و صفحه تاثیر داره و البته برای پژو 405 بهتر بود شمع دو الکتروده می گذاشتید تا سوزنی سیستم سوخت رسانی و پیل تر بنزین رو حتما چک کنیدنقل قول:
دوباک بنزین شوتر هم بد نیست
نقل قول:
دوست عزیز ممنونم از راهنماییت.
لطف میکنید بهترین مارک دیسک و صفحه و شمع دو الکتروده را به من بگید تا برم بخرم؟:n16: