مرسی امیر جان
من خودم دست دو این آمپ رو 175 گرفتم ! ظلمه اگه 185 باشه :41:
سر زدم تاپیک آخرین قیمت لوازم صوتی تی تی ! یکی همین آمپ رو از بالاتراز پاپ استریو 185 گرفته بود و گویا چند تا دیگه ام داشته ! امکان داره تقلبی بوده باشه؟!
به قولی یکم مشکوکه!
مرسی امیر جان
من خودم دست دو این آمپ رو 175 گرفتم ! ظلمه اگه 185 باشه :41:
سر زدم تاپیک آخرین قیمت لوازم صوتی تی تی ! یکی همین آمپ رو از بالاتراز پاپ استریو 185 گرفته بود و گویا چند تا دیگه ام داشته ! امکان داره تقلبی بوده باشه؟!
به قولی یکم مشکوکه!
باز هم ممنون.نقل قول:
دست شما درد نکنه.
حامد
نقل قول:
چيزي واسه من ندارين؟
مرسی حامد جان .گارانتی شاملش میشه؟؟باندا گارانتی داره.دلیلش چیه؟؟؟نقل قول:
خواهش میکنم.نقل قول:
بعید می دانم شامل گارانتی شه. افزایش ولتاژ خروجی تنها دلیلش می تونه باشه.
حامد
نه بابا ظلم چیه:31:خیلی بخیلیااااانقل قول:
من سال پیش که میخواستم بخرم 160 تومن گیر اوردم اینقد دست دست کردم تا همه رو فروخت نگاه به قیمت الان نکن
احتمالش هست که تقلبی باشه کلا ایران پر شده از جنس تقلبی تو اجناس مختلف
دست مسولین درد نکنه:5:
سلام .
خب به کمک حامد عزیز بالاخره تصمیم گرفتم 6350 بگیرم . آلپاین رو نمیدونم چرا تو دلم نیست !
حالا سراغ باند و ساب و آمپی بریم :دی بگیم 800 واسه بخش . بخوام زیادی خرج کنم تا 1.5 . تا 600 تومن معرفی کنین لطقا .
مخلصیم .
اول تشکر میکنم ازت بابت راهنماییت. همونطور که گفتم الان دست و بالام تنگه نهایت تا 200 300. با این تفاصیر بهتره دست نگه دارم تا پول بیاد دستم. در ضمن یه سدال داشتم. من اگه واسه این ماشین سیستم ببندم میتونم وقتی ماشینو عوض کردم ازش استفاده کنم. تا 200 300 توصیه نمیکنید؟منظورم اینه نظرتون اینه وایسم تا پول بیاد دستم؟نقل قول:
خواهش میکنم.وظیفست دوست من
هر کی انتظارش از صدا یه طوره ! یک نفر سیستم 1.5 میلیونی داره بر فرض. واسه یکی شاید خیلی عالی و آخر عاقبت سیستم باشه واسه یکی هم یه چیز چیپ و ساده از لحاظ کیفیت باشه! بهتره بری صدا های مختلف رو بشنوی تا انتظارت دستت بیاد
با 300 تومان میتونی 200 ضبطت رو بخری و یه باند که فعلا بدون آمپ سر کنی پول دستت بیاد یا تا ماشین رو عوض کنی ...ولی توصیه میشه پولاتو جمع کنی یه دفعه بگیری(مثل من:31:)
موفق باشید
سلامنقل قول:
داداش اگه قرار 1.5 غیر از پخش هزینه کنی تقریبا بودجه مناسبی دارین برای یه سیستم کیفیتی و قدرتی
اول بهت توصیه میکنم عجله نکن و خوب تحقیق کن بعد خرید, به هیچ وجه هم کار به حرفای مغازه هایی که سیستم میفروشن هم نداشته باش
من بهت پیشنهاد میکنم بیای و توی ساندی شاپکه در حال حاظر فعال ترین فروم سیستم صوتیه عضو بشی و تاپیک پروژه بزنی تا دوستان با معلوماتی که اونجا هستن توی انتخاب کمکت کننکد:http://www.soundyshop.com/forum
این پیشنهادمو جدی بگیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی دوست عزیز