کسی نیست ؟ کسی نیست ؟؟ کسی نیست ؟؟؟نقل قول:
Printable View
کسی نیست ؟ کسی نیست ؟؟ کسی نیست ؟؟؟نقل قول:
:19:ای وای ای داد!
دوست عزیز ،سیستمم دیگه بالا نمی یاد همش میگه boot disk failure ؟ حالا چیکار کنم؟
ظاهرا وقتی تنظیمات بایوس رو به حالت Defualt برگردوندید، اینطوری شدهنقل قول:
وارد بایوس بشید و در قسمت Boot ، گزینه First Boot رو روی هارد دیسکتون تعریف کنید.
همچنین برای Boot Disk Periority ، هارد رو انتخاب کنید.
باز هم میگمنقل قول:
.
.
.
مشکل از پاورتونه، اگه امکانش رو دارید از پاور یه سیتم دیگه استفاده کنید و ببینید همچنان این مشکلات رو داریدیا خیر؟ اگه فرقی نکرد ضرری نمی کنید و یه محبتی هم به من میشه که از اشتباه در بیام!
با تشکرنقل قول:
ولی صفحه ابی در حد میلی ثانیه نمایش داده میشه و خیلی زود میپره حتی نمیشه متن رو خوند
بچه کمک کنید پروزه وی بی دارم و ویژوال بیسیکم فقط رو اکس پی نصبه
سلامنقل قول:
برنامه هاتون حفظ میشن.باید از داخل خود ویندوز برید و upgarade recomand بود اگه اشتباه نکنم باید انتخاب کنید ولی خوب به نظر من به خاطر یه انتی ویروس این کاررو نکنیدویندوز جدیدنصب کنید بهتره چون من هر بار این کار رو میکردم احساس میکردم سیستم سنگین میشه...
تو قسمت Boot Disk Periority هارد ندارم فقط یه گزینه هست اونم Add in card .نقل قول:
وارد بایوس بشید و در قسمت Boot ، گزینه First Boot رو روی هارد دیسکتون تعریف کنید.
همچنین برای Boot Disk Periority ، هارد رو انتخاب کنید.
شوربختانه من پاور دیگه ای ندارم:41:نقل قول:
اگه امکانش رو دارید از پاور یه سیتم دیگه استفاده کنید
هیچ کس نیست جواب منو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟
چطوری میشه برای ویندوز با 1 user لگو اول ویندوز را برداشت که مستقیم وارد ویندوز بشه؟
متاسفانه ویندوز xp برای سال 2001 تا 2005 ویندوز خوبی بود ولی در سال های اخیر این ویندوز در نگه داری خودش مشکل داره و براحتی بعد از مدتی کارایی اولیه شو از دست می ده ، حتی شما بخواین ازش نگه داری کنید ولی بعد از نصب برنامه مختلف همیشه استرس اینکه ویندوز بالا نیاد و یا اتفاق عجیبی بیوفته رو دارین، با این اوصاف بهتره هر از چندگاهی ویندوز رو کاملا عوض کنید ، شاید عوض کردن ویندوز و نصب انواع برنامه و درایور کار خسته کننده ای باشه که راه حل این مشکل استفاده از نرم افزارهای بکاب حرفه ای مانند : نورتن گاست و ... می باشدنقل قول:
---------- Post added at 01:36 AM ---------- Previous post was at 01:31 AM ----------
جواب شما کاملا مشخصه ، تعویض ویندوز !نقل قول: