نه سانسور نکردم اونا یه قسمت دیگه هستن , فکر کردم خودت میدونیشون 10239 و 511 هستننقل قول:
یعنی کارمند مخابراتم خودم خبر ندارم؟:n19::n33:
Printable View
نه سانسور نکردم اونا یه قسمت دیگه هستن , فکر کردم خودت میدونیشون 10239 و 511 هستننقل قول:
یعنی کارمند مخابراتم خودم خبر ندارم؟:n19::n33:
نمیدونم چرا با دان استریم 20مگ snr خطم میشه 4 ولی با دان استریم 10مگ میشه 10 یعنی 10مگ که به دان استریم اضافه بشه همش 6تا از snr کم میکنه:n13:نقل قول:
به نظرت خط من با این نرم افزاری که داری 50 مگو جواب میده؟ باید برم بزنم تو کار vdsl:n33:نقل قول:
آره تا 2برابر میشه کشش خطو بالا ببری البته من بیشتر از 2برابر هم رسوندمش خطم تا 1.8مگ میکشید گذاشتمش رو 5مگ:n09:نقل قول:
حیف که مودم با چیپست برودکام کم داریمنقل قول:
یکی همین 2730 و 2740 بود که الان فقط سفیدشون گیر میاد که فکر کنم ریلتک باشن
یکی هم 8960 که اونم نایاب شده توی اهواز فقط یه مغازه هست که تعداد محدودی ازش داره:n33:
بقیشون هم مودم های گرون قیمت امریکایی میشن که وارد ایران نمیشن اصلا
چند وقت پیش 2730 آورده بودن بازار بزرگ به تعداد محدود سفارش مصر بودن رفتم بازار بزرگ یکی واسه فامیلمون گرفتم 4روز بعدش رفتم اصلا اثری ازش نبود دیگه همشونو برده بودننقل قول:
این ممودم چ ویژگی خواصی داره؟نقل قول:
اونقدر خوبه که با snr منفی هم لینکو نگه میداره البته اگر خیلی منفی بمونه لینک میپره ولی اگر مثلا برا 2-3دقیقه رو منفی بمونه مشکلی نیست با snr 0.1 و 0.2 و حتی 0 هم من تا حالا پرش لینکی ندیدمنقل قول:
اره سریع فروش میرن البته فکر کنم 2730 و 2740 مشکی دیگه تولید نمیشن وگرنه دلیلی نداره ازشون نیارننقل قول:
8960 تولید میشه اما فروشش واسه فروشنده سخته چون مودم مشابهش 70 تومن قیمت داره ولی اون 140 تومنه اکثر مشتری ها هم خوب اصلا نمیدونن چیپست چیه بخاطر همین فروشش سخته یکم
اما نکته جالب در مورد 2740 اینه که اصلا اثری ازش در سایتای خارجی نیست و انگار مختص هند تولید میشه ولی 8960 رو امازون هم حتی میفروشه و ریویوهای زیادی ازش هست
2740 درسته رنگش مشکیه ولی چیپستش برودکام نیست حواست باشه چیپستش ریلتکهنقل قول:
تی پی لینک هم 8960 فکر نکنم جالب باشه همش هنگ و باگه
2730هم برا ایران تولید نمیشه قبلا که خیلی زیاد بود ازش جعبش آبی بود که اونا سفارش ایران بودن ولی الان فقط سفارش مصرشو هست که همون چند وقت پیش دیدم و دیگه از اونوقت هیچ اثری ازشون ندیدم
منظورت 2740u مشکی هست همین که دیجی کالا هم میفروشه؟چون من دارم و چیپستش ریلتکه،اونروز رفتم یکی کامپیوتری ها یه مودم دیلینک مشکی تک آنتنه بود فکر کنم 2730 بود،اگه 2730 و مشکی باشه صد در صد چیپستش برودکامه؟نقل قول:
نمیدونم این 2730u که این سایت داره مشکی هست یا نه
محتوای مخفی: آدرس
در مورد 2740 هیچ اطلاعاتی روی اینترنت نیست فقط اوندفعه یکی از فروشنده های بازار بزرگ بهم گفت چیپش برودکامه پس خوب شد گولشو نخوردم:n19:نقل قول:
8960 خودم دارم هیچگونه هنگ و باگی نداره و بهترین مودم برودکام توی ایرانه خیلی هم سریعه چون cpu و رمش بالاست و فکر کنم بعد از 8970 قوی ترین cpu و رمو داره بخاطر همینم هست گرونه
وقتی با تیم ویور به کامپیوتر برادرم شبکه میشم این قدرت cpu و رم بالاش کاملا خودشو نشون میده و خیلی سریعتر از مودم های دیگست خیلی هم خوشگله:n02: اصلا هم داغ نمیشه
اگر بری امازون امریکا تعداد ستاره هاشو ببینی از مودم های netgear هم بیشتر ستاره داره
در مورد 2740 دقیق نمیدونم مثل اینکه یکی از این فروشنده های بازار بزرگ اطلاعات کذب دادهنقل قول:
2730 مشکی قطعا برودکامه ولی اگر پولت میرسه 8960 بخر عمریه
8960 دوستان دارن میگن خیلی هنگ میکنه و باگ داره با dmt هم میگن سازگار نیستنقل قول:
8951 هم دارن خودم هم باهاش کار کردم اصلا یه وضعیه پر از باگ و هنگ
حتما قدیمی هاشو دارن , من ورژن 5.1 دارم حرف ندارهنقل قول:
برو امازون امریکا ببین چقدر ریویو داره خودت همه چیز دستت میاد
بقیه مودم های تی پی لینکو اطلاعی ندارم ازشون اما یدونه 8970 هم دارم اونم عالیه بدون هنگ و مثل موشک سریعه ادم کیف میکنه , اما از 8960 استفاده میکنم:n33:
الان ترافیک میسوزه یا منتقل میشه؟
ترافیک اصلی میسوزه ولی ترافیک خریداری شده میمونه حتما !نقل قول:
منظورم ترافیک اصلیه چون 2روز پیش تنظیمات ibs رو تغییر دادن شاید دوباره ترافیک اصلی منتقل بشهنقل قول:
دوستم دو روز پیش ترافیکش سوخت منتقل نشدنقل قول:
کسی دیروز تمدید نکرده ببینیم ترافیک میسوزه یا نه؟
امروز تست کردم که میگم دیگه :n01:نقل قول:
الان که اطلاعات پارتاک از کار افتاده و اطلاعاتش نامشخص شده چی؟منتقل میشه اگه تمدید کنیم؟نقل قول:
هر وقت آنلاین بشه باز کمش میکنه ! نه :n01:نقل قول:
الان که ibs باز شد چی باز منتقل نمیشه؟:n18:نقل قول:
8960 بهترین مودم روی نت مخابرات هست چون چیپستش broadcome وتمامه نویز رو میگیره من بیشتر مودم هارو امتحان کردم حتی سری archer ولی این مدل بخاطر چیپستش بهترین هست و اصلا باگ نداره و تازه یه سری کد که از طریق telnet و برنامه putty که کد ها مخصوص چیپست برودکام هست و توسط اونها میشه downstream va upstream رو برد بالا البته اگر راه بده...و اینکه dmt هم ساپورت میکنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهترین مودمی که دیدم همینه خداییش عالیه :D الان من خودم رو dmt گذاشتمش...
بازگشت ibs را به دوستان تبریک میگویم برید حالشو ببرید:n02:
من میخوام مودم بخرم خط هم نویز داره تا دلت بخواد ! پس 8960 بهتر از 2730 و 2740 هست ؟ تایید می کنید ؟ :n01:
فزق نداره :n17: ibs که باز نمیشه :n01:نقل قول:
به به تبریک میگمنقل قول:
یادش بخیر
حالا بدرد هم میخوره هنوز به چیش دلمون خوش باشه
مدل دقیقش TP-LINK TD-W8960N 300Mbps هست؟نقل قول:
کسی از دوستان مودم وودافون استفاده نکرده ببینیم چطوره؟محتوای مخفی: تصویر
این نت لعنتی مخابرات چرا دوروزه قطعه؟
,بدليل ايجاد تغييرات در سيستم اكانتينگنقل قول:
دوست دارم فرشاد.نقل قول:
بهترين مودم ها:
1-لينكسيس linksys by cisco
2-دي لينك 2730u.مشكي
3-8960كه دو دسته نظر وجود داره عده اي راضي نيستن و عده اي راضي هستن
من 8960 دارم
خیلی راضیم
اصلا هنگ نداره
یه سوال :
چطور میشه سرع وای فای رو محدود کرد ؟
از طریقه مودم نمیشه
رو کامپوتر چیزی هست که کارت شبکه وایرلس رو محدود کرد ؟
ای گفتی اون اولی تعریفش رو از همه جا شنیدم ! قکر کنم از این مارک ها هسا که توی آمریکا استفاده میشه ! :n16:نقل قول:
دلیل این همه پرش لینک چیه؟؟؟
کسی هست که هنوز از ibs تمدید بکنه؟؟؟؟
اینترنت مث فلان قطع و وصل میشه و آی پی میپرونه...
من یه مشکلی دارم، شماره خط دوم رو که میزنم تو پرتاک قبول نمیکنه، ولی تو شارژ سریع میزنه آزاد است، تو IBSng هم وارد میشه با یوزر و پسورد، فقط تو پرتاک وارد نمیشه و میگه صحیح نیست:n13::n13:
پسورد پرتاک با پسورد اصلی گاهی اوقات فرق میکنه زنگ بزن 2020 بگو واست پسورد پرتاک رو عوض کنن:n39:نقل قول: