احتمالا مخابرات این پیام رو برای مشترکین پس پرداخت (به طور کلی) ارسال کرده. کسانی که قبل از این خودشون به طرح های جدید تغییر دادند که هیچی، کسایی که بواسطه پس پرداخت بودن هنوز از طرح های قدیمی استفاده میکنن سرویس هاشون تغییر خواهد کرد.نقل قول:
Printable View
احتمالا مخابرات این پیام رو برای مشترکین پس پرداخت (به طور کلی) ارسال کرده. کسانی که قبل از این خودشون به طرح های جدید تغییر دادند که هیچی، کسایی که بواسطه پس پرداخت بودن هنوز از طرح های قدیمی استفاده میکنن سرویس هاشون تغییر خواهد کرد.نقل قول:
بودجتون ماهی چقدره؟نقل قول:
کشش خط چقدره؟
دانلود شبانه میخواید یا نه؟
ماهی 25-30نقل قول:
فکر کنم 2 مگ هست
دانلود شبانه اگر رایگان باشه اره ولی نیم بها نه
راستی یک سوال تمام سایتها با دامنه ir ترافیک داخلی حساب میشن یا نه فقط همون لیست خود مخابرات داخلی حساب میشه ؟
نقل قول:
2 مگ بعیده کشش خط باشه مگه اینکه خیلی وضعیت خط خراب باشه. ولی من همین 2 مگ رو هم لحاظ میکنم...
سرویس 2 مگ سه ماهه - ماهی 20 گیگ روزانه + 30 گیگ شبانه -- ماهانه 15 تومن (45 تومن کل دوره)
سرویس 2 مگ سه ماهه - ماهی 30 گیگ روزانه + 60 گیگ شبانه -- ماهانه 25 تومن (75 تومن کل دوره)
سرویس 4 مگ سه ماهه - ماهی 35 گیگ روزانه - 70 گیگ شبانه - ماهانه 30 تومن (90 تومن کل دوره)
سرویس 4 مگ سه ماهه - ماهی 50 گیگ روزانه - 100 گیگ شبانه - ماهانه 40 تومن (120 تومن کل دوره)
تو لینک تعرفه های مخابرات تهران اینو که شما گفتی نداره ولی گزینه زیر رو داره :نقل قول:
2 مگ - 40 گیگ - 25تومانکد:http://tehran.tci.ir/index.jsp?siteid=1&fkeyid=&siteid=1&pageid=1771
اینهایی که گفتم جشنواره فعلی مخابرات به اسم رنگین نته. با 2020 تماس بگیرید برای اطلاعات دقیقتر.نقل قول:
حجم رو که خیلی وقته تقسیم بر 4 می کنننقل قول:
چند ماهی میشه و از وقتی که پنل عوض شده
برای شما هنوز کلش بین الملله؟
حالا چرا تو این رنگین نت طرح اقتصادیش رو برداشتن الان فقط سرشار - شب خیز و صیح خیزش مونده
با 2020 تماس گرفتید یا صرفا به پنل خرید مراجعه کردید؟ بعضی طرح ها در پنل نیست و از 2020 یا نمایندگی ها قابل خرید است.نقل قول:
این پنل قدیمی مخابرات کلا دیگه کار نمیکنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از کجا مشخصات سرویسمو ببینم ؟!
از اینجا :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه تو پنلم تا 4 5 روز پیش بودش امروز سر زدم دیدم اون طرح اقتصادیش نیستش تو خود سایتم Tci.ir هم برداشتننقل قول:
سلام دوتا سوال داشتم، ما که نامحدود قدیم بودیم، الان تو سایت لاگین کنیم میتونیم طرح جدید پیش پرداخت بخریم یا باید زنگ بزنیم 2020 و مکافات و حضوری و اینها؟ سوال دیگه ام اینه که چطوری باید تو این سایت مخابرات لاگین کنم؟ یوزرنیم و پسوردم نمیدونم چیه اصلا تاحالا لاگین نکردم.
وارد ادرس زیر میشی . یوزرینم شماره تلفنت با کد شهری بدون صفر هست مثلا 2122334455 . پسوردت هم همون پسوردی هست که باهاش به مودم وصل میشی.نقل قول:
بقیش رو خودمم نمیدونم.حیف شد نامحدود رو از دست دادیم.من از صبح تا شب میگذاشتم یوتیوب تماشا میکردم انواع پادکستها که باهاش میتونستم کارهای دیگمم انجام بدم.حالا از غصه فکر کنم بمیرم:n02:
چرا غصه یا مرگ؟نقل قول:
یه کاربری هست اینجا که سرویسهای وی پی ان داخلی میفروشه که اینترنت بین الملل رو داخلی میکنه. و اخرین بار تاکید کرد که روی اینترنت مخابرات همکار میکنه. اگه یوتیوب مصرف بالایی داری میتونی از این سرویس داخلی کننده ترافیک خریداری و استفاده کنی. حجمت رو چهار برابر میکنه در واقع برای مصرف یوتیوب نسبت به چیزی که هست. فک میکنم 100-150 گیگ در ماه برات کافی باشه که روزی 8-9 ساعتی یوتیوب روی 480 ببینی.
سلام
من 256نامحدود داشتم مخابرات و برای کارم بدک نبود کفاف میداد
این طرح جدیدشون چیه؟حجم من تموم شد سرعت کم میشه؟
ذاتا 32کیلوبایتم نمشد سرعت دانلودم:n27:
ممنون، لاگین کردم. مشخص نیست کجا باید چیکار کنیم ولی رفتم رو خرید سرویس زد که شما چون پس پرداخت هستین نمیتونین سرویس بخرین و منطقیه. حالا نمیدونم این 1 خرداد چه اتفاقی برای اکانت های ما میفته. باید بزنگ بزنیم 2020 احتمالا.نقل قول:
اتفاقا منم دیگه دانلود نمیکردم باهاش و یوتیوب میدیدم کیفیت 360. حالا موندم چه سرویسی بگیریم بیارزه. من تاحالا از مخابرات سرویس نگرفتم و از اول همین نامحدود بود، الان مثکه فقط میشه رنگین نت گرفت، درسته؟ ظاهرا گزینه های زیادی نیست، من میخواستم یه زمان کوتاه بگیرم ببینم چی میشه و مصرفم چقدره که ظاهرا گزینه ای جز 270 گیگ برای سه ماه به مبلغ 150 تومن ندارم، بقیه طرح ها دانلود تو ساعات مشخص داره که به درد من نمیخوره چون طرح میزنم رو گوشی 2 تومن و خیلی بیشتر از این حرفا میشه گرفت که مثلا طرح سرشار داره میده. درسته؟ کسی این سرویس رو گرفته؟ این که نوشته «طرح افزایش سرعت» منظورش از افزایش سرعت چیه؟
تایید میکنم. منم همون سرویس رو روی روتر WR740N ست کردم و اینطوری حتی وایفایم هم نیم بها حساب میشه و مودمی که اینترنت روشه رو کامل وایفایش رو خاموش کردم که هیچی 4 برابر مصرف نشه.نقل قول:
الان سرویس 2مگ با سرعت چهاربرابر و حجم 960 گیگ 6 ماهه رو گرفتم و عین 960 گیگ رو میتونم عادی و بین المللی مصرف کنم.
بنده روزی 2-4 ساعت یوتویب و لیندا 1080 میبینم و به زور ماهی 50 گیگ مصرف میشه. برای دانلود فایل و بازی و فیلم هم سرویس پراک*سی ایرانشون جواب میده و کامل نامحدوده.
اگر سوال های منو بترتیب پاسخ بدین واقعا متشکرم.
سلام وقتتون خوش.. مخلصم یک سوال داشتم من مثلا طرح زیر رو میخرم و یا یک طرح دیگه البته طرح زیر مثال هست ولی همه پس پرداخت یعنی روی قبض تلفن اونم یک ساله:
مثلا سرعت 8 مگ 1 ساله ماهی 25000 تومان بین الملل 40 گیگ(حجم داخلی 4 برابر بین الملل)
حالا سوال من اینه من مثلا هر طرحی مثل طرح بالا بخرم مثلا ترافیکم در ماه تموم میشه ایا ماه بعد اتوماتیک خودش شارژ میشه(سرویس پس پرداخت هست)روی قبض.
سوال دوم اگر تموم بشه میشه خرید روی پس پرداخت؟؟اگر بخریم دوباره به صورت ماهانه اتومات خودش شارژ میشه؟؟
سوال سوم چطوری میتونم وارد پنلم بشم؟؟؟چون من نامحدود 10 سال پیش بودم اصلا با این سیستم جدید وارد نیستم و تو این 10 سال روی قبض پرداخت کردم.تشکر.:n12:
پس پرداخا همه امکاناتی رو گفتید دارهنقل قول:
پورتال سراسری مخابرات باید وارد شید
adsl.tci.ir
اینجا دکمه تشکر نداره اسپم نشه.واقعا ممنون تشکر از شما.این پست جهت تشکر میباشد.:n12:نقل قول:
منمخلصمنقل قول:
البته
پارس انلاین بهتره اگر دغدفه قیمت ماهانه و ترافیک و نبم بها و فیره را نداشته باشید
این پورتال adsl.tci.ir یوزر که شماره تلفن هست پسورد چیه؟؟؟چون من مخابرات ثبت نام کردم حضوری البته 10 سال پیش که نامحدود بود:n12:
بزنید پسورد فداموش کردم . شاید با کد ملی و موبایل پسورد بده یا از اون راحت تر زنگ بززنید 2020 پسورد بخاید ازشون
اینو بچها کسی نمیدونه چیه جریانش؟نقل قول:
بعدش من واسم ترافیک مصرفی رو خیلی زیاد داره حساب میکنه چرا اخه؟
ده هزار گیگ برای 16سال با سرویس نامحدود 256 محدودیت اعمال کرده که الان دو روزه 400گیگش رفته من اصلا با 32کیلوبایت سرعت تو یسالم نمتونم این حجم رو دانلود کنم.
سرسال تمومه
با تشکر من الان سر کارم هست شب میرم منزل پسورد همون یوزر و پسورد اصلی نیست که تو مودم ذخیره هست؟؟؟؟منظور پسورد مودم؟؟؟؟؟چون اون پسورد رو دارم هم یوزر را دارم و هم پسورد. چون شب دیر وقت میرم خونه الان دارم میپرسم.:n12:نقل قول:
نقل قول:
نه دوست گرامی
پسورد مودم معمولا فرق میکنه
اگر بهت نداد زنگ بزن 2020 ازشون پسرود بخا
مخابلارت استان ما که سه سوت میدن
پسورد همونی هست که مودم باهاش به نت کانکت میشه.(پسورد مودم).یوزرت هم با اول کد شهری بدون صفر بعلاوه شماره تلفن هست مثلا 2122334455نقل قول:
اگر پسورد نداری زنگ بزن 2020 الان داخلی 1 خلوت شده بخاطر خول بازی این مخابرات برعکس داخلی 2 معمولا 40 دقیقه باید منتظر بمونی.من حالا میخوام چند روز صبر کنم ببینم چه اتفاقی می افته.سرویس نامحدود من رو اتومات به 512 کیلو با حجم 10 گیگ بین الملل تغییر دادند از اول فروردین ولی سرعت و حجم تو اردیبهشت هم 512 نامحدود بود ولی احتمالا از 1 خرداد اگر بیشتر از 10 گیگ استفاده کنم سرعتم رو تا اخر ماه میخوان روی 128 محدود کنن.
سلام..میشه نحوه کار رو یکم ابندایی تر توضیح بدین.نقل قول:
تشکر از همگی.:n26:
سلام بچه ها مخابرات الان نت نامحدود 512 من رو به مورد زیر 2 مگ استاندار 160 گیگ تغییر داده.منظورش همون 40 گیگ ترافیک بین الملل هست ؟ (اون طرح 10 گیگ فروردین رو هم خودشون تغییر داده بودند ولی نامحدود مونده بود)
[
نقل قول:
مال منم همین شده ولی سرعت من 2 مگ نشده با اینکه مودم رو هم restart کردم. آدم از کار اینا سر در نمیاره.
مال ما هم همین طوره هزینه اش مثل قبله حدوده 25 هست یا خیر - چرا یک طرفه هر کاری میکنن -
بیشتر روتر ها که پورت WAN دارن قابلیت کانکت کردن V-P-N هم دارن. اونم فقط پروتکل pptp مدل های خیلی گرون امکان اتصال اوپن V P N هم دارن که برای این کار اصلا نیاز نیست.نقل قول:
شما از مودمی که روش اینترنت مخابرات داری یک کابل به پورت WAN این روتر میزنی و داخل تنظیماتش اطلاعات pptp رو وارد میکنی.
در نهایت روی وایفایتون این سرویس که اینترنت رو نیم بها میکنه فعال میشه.
روی دیوایس نهایی که گوشی یا هر چیزی هست میتونید V P N خارجی هم بزنید که بدون چیزتر اینترنت نیم بها داشته باشید.
از تو سایت خوندم 40 گیگ بین الملل ماهانه 25 هزار تومن پس پرداخت -نقل قول:
به ازای هر گیگا بایت آستانه FUP (ترافیک بین الملل) امکان استفاده از چهار گیگا بایت ترافیک داخلی میسر است .
سرعت منم 2 مگ نشده همون 512 هستنقل قول:
مال منم همین شده ولی سرعت من 2 مگ نشده با اینکه مودم رو هم restart کردم. آدم از کار اینا سر در نمیاره.
تو سایتشون که نوشته 25 تومان هست.نقل قول:
مال ما هم همین طوره هزینه اش مثل قبله حدوده 25 هست یا خیر - چرا یک طرفه هر کاری میکنن -
سلام من طرح پس پرداخت 8 مگ 360 گیگ داشتم،الان مثلا تغییرش دادن ولی بازم همین طرحه،منتها سرعتم محدود شده چرا،سرعت دانلود اومده رو 16 کیلوبایت،چه باید کرد؟
سلام
این پیغام برای من هم اومده با اینکه پیش پرداختم و نامحدود هم ندارم
امروز از ساعت 9 صبح سروییس جدید خریدم تا ساعن 10 شب بیست بار به 2020 زنگ زدم و آخرش هم تهدید کردم که شماره اپراتور رو به بازرسی مخابرات ایران گزارش میکنم تا بالاخره سرویس رو فعال کردن.
گندشو درآوردن دیگهجالبه که تا سرویس نخریده بودم جای 8 مگ لااقل 128 داشتم. به محض اینکه سرویس 8 مگ خریدم همون 128 کی هم قطع شد تا ده شب!!! اپراتورهای 2020 هم که یکی از یکی جاکش تر
هرکدوم گوشی رو برمیداشتن میگفتن سرویس رزروتون رو فعال کردیم پنج دقیقه دیگه مدم رو روشن خاموش کن وصل میشه
نمیشد
آخرش اپراتوری که ساعت 22 جواب داد رک و راست بهش گفتم شماره اپراتورت اینه. یادداشت کردم. قطع کنی بگی پنج دقیقه دیگه فعال میشه و نشد میرم سایت بازرسی مخابرات ایران شکایت میکنم و شماره اپراتورتو هم میدم. گفت چرا حالا اینقدر عصبی ؟ گفتم تو هم از نه صبح تا الان 20 بار با 2020 تماس گرفته باشی سرکارت گذاشته باشن بدتر ازین میکنی
خلاصه که گیر کردیم از دست این مخابرات. آخرش میرم آنتن میزارم سرویس وایرلس شرکتها یا پ 2 پ رو میگیرم راحت بشم. آشغالن این احمقها
بعد از 25 دقیقه انتظار تونستم با پشتیبانی مخابرات حرف بزنم، این سرویسی که تبدیل کردن ماهانه 40 گیگ بین الملل داره و سرعتش قراره 2 مگابیت باشه (که طرف ضرب و تقسیم هم نمیتونه بکنه هی به من میگه شما الان 2 مگ داری! ای خدا) که باید به پشتیبانی بگم که چرا همین 2 مگ رو هم نمیدین که زنگ زدم گفت زنگ میزنن.
حالا به نظر شما به چه سرویسی تغییر بدیم خوبه؟ من تو نظرم بود طرح افزایش سرعت رو بگیرم (8 مگ اسمی و 16 مگ تحویلی (که اینم یه جوک جالبیه برا خودش) ولی نمیدونم خوبه یا نه و ظرفیت خط ام هم نمیدونم چقدره یادم رفته کدوم گزینه تو صفحه مودم بود باید پیداش کنم.
به به تبریک به دارندگان سرویس های نامحدود قدیمی هنوز سرعتی که خطتون رو بسته شده همونه که قبلش بوده فقط محدودیت حجمی اعمال شده و بالای ۵۰ درصد کسایی که این سرویس ها رو دارن نمیدونم اصلا چه سرویسی دارن