سلام دوستان وقتتون بخیر
من قبلا 5 ماه خدمت کردم و از پسفردا باید ادامه خدمتم رو برم
آموزشی از پسفردا شرو میشه (نیروی انتظامی مالک اشتر اراک)
کسی میدونه چند روز آموزشی هست؟مثل دوره آموزشی سربازا تازه وارد به آدم سخت میگیرن؟
مرسی
Printable View
سلام دوستان وقتتون بخیر
من قبلا 5 ماه خدمت کردم و از پسفردا باید ادامه خدمتم رو برم
آموزشی از پسفردا شرو میشه (نیروی انتظامی مالک اشتر اراک)
کسی میدونه چند روز آموزشی هست؟مثل دوره آموزشی سربازا تازه وارد به آدم سخت میگیرن؟
مرسی
دوستان یه سوال خیلی خیلی مهم دارم،لطفا جواب بدین.
اگه کسی چن ماه خدمت کرده باشه و علاوه بر اون چن ماه خدمت کسری هم تو پروندش ثبت شده باشه و در حین خدمت برای ادامه تحصیل ترخیص بشه آیا بعد اینکه دوباره برگشت اون کسری ها پا برجا خواهد بود؟
:n16:
آقایون من شنیدم که برخی از پست های ارشد شدن خیلی عالیه،مثلا اگه ارشد فلان بشی دیگه صبحگاه نداری و یا مثل بقیه سربازا بهت فشار نمیارن،اینا همش الکیه؟
این چیزا سلیقه ای هستشنقل قول:
دوره ما فرمانده گردان گفت که فقط مسئولای غذا رو واسه نگهبانی نزارن
بقیه نگهبان بودن
نظام جمع و رژه کار میکردن
کلاس میرفتن
اردوگاه میرفتن
تیراندازی میرفتن
شما مگه 5 ماه خدمت نکردی؟ پس آموزشی هم قاعدتا رفتی دیگه قبلا! پس می روی محل آموزش و نهایتا روزه اول برگه معرفی به یگان تحویلت داده می شود و ادامه ی خدمت در یگان را می گذرانی! آموزشی دیگه نداری!نقل قول:
همش الکیه. ارشد دردسره. همش اول همه باید بیدار بشی بری تو اصله ماجرا. برای تنبیه هم اوله همه باید جوابگو باشی :n24:نقل قول:
واسه کسایی خوبه که دوست دارن همه جا یک پست و مقامی داشته باشند. :n08:
جوابشو نمی دونم :n07: اما فکر کنم باید مجددا برای کسری اقدام کنی.نقل قول:
نقل قول:
اگر کسری ثبت شده باشه روی پرونده دیگه لازم نیست دوباره اقدام کنید . . . .
نقل قول:
ممنون از پاسخت
از دیگران شنیده بودم که ب مدت 3 هفته آموزشی میزارن دوباره
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟
من 4/1 باید برم مرکز آموزش ولیعصر تبریز، کسی هست اونجا بوده باشه و توضیح کامل از اون پادگان بده؟ و اینکه چیا ببرم؟ در ضمن من از تهران میرم اونجا، جیره دادن میفرستن خونه یا میمونیم؟؟
دوستان یه سوال برام پیش اومده :
موقع پر کردن برگه اعزام به خدمت یه قسمت داره با عنوان " تاریخ پیشنهادی اعزام " ، بعد از اونجایی که من می خوام برج 10 اعزام بشم اگر توی این قسمت برج ده رو وارد کنم حتما اعزام من میوفته برای برج 10 یا اینکه ممکنه برگه سبز رو که داداعزام بیوفته برای برج 8 ؟؟ با توجه به اینکه من تا 11/93 فرصت دارم خودم رو معرفی کنم ...
از بچه ها کسی قبلا توی فرماندهی انتظامی سیستان خدمت کرده؟
مرخصیش چطوره؟ مثل جاهای دیگست؟
ببین بستگی به شخصیت طرف داره، یکی هست که بخاطر راحتی خودش همه کار میکنه و همه رو به خیاری میفروشه و همه جور دروغ و دونگ سرهم میکنه تا حالا یه نگهبانی نده و به خیال خودش زرنگه، یکی هم هست که ازین کارها نمی تونه کنه و ترجیح میده مثل بقیه خدمتش رو کنه!نقل قول:
آقایون باور کنید اونجا کسی قرار نیست تلف بشه که بخاطرش آدم این کارها رو کنه، بخاطر ارشد شدن به کسی مدال نمیدن، شدید هم بشید ولی مرام داشته باشید پس فردا بگن فلانی فردین بود نه یه عوضی!
با سلام.
قسمت بود که اولین پست با سوالی از سربازی شروع بشه:n23:
دوستان معاف از رزمی در یگان امکان نگهبانی ندادن رو فراهم میکنه؟
در ضمن کسی میدونه حی سربازی پروسه معاف از رزمی چقدر طول میکشه؟
زیاد روی "تاریخ پیشنهادی" حساب نکننقل قول:
هر تاریخی بخوان میزنن، مونده به شانس شما که اون تاریخی که میخوای باشه یا نباشه.
به هیچ وجه روی تاریخ پیشنهادی اعزام حساب نکن..من خرداد ماه دفترچه پست کردم نوشتم مرداد یا شهریور اعزام بشم...نقل قول:
تاریخ اعزامم شد تیر..
الان دفترچه پست کنی بخوای نخوای حداکثر دو ماه دیگه اعزامی...
من والا از اینجا خبری ندارم...ولی خیلی بدشانسی آوردی تو شهر خودت نیافتادی..نقل قول:
تا جایی که میدونم نیروهای انتظامی کلا جای خوبی نیست اگه سیستان و بلوچستان باشه شاید بدتر هم باشه..
به هر حال امیدوارم جای راحتی بتونی خدمت کنی...و مرخصی هم زیاد بهت بدن..
ولی اینا واقعا فازشون چیه که بچه شیراز رو میفرستن زاهدان... بچه زاهدان میفرستن شیراز ؟؟:n15:
به خاطر مسائل امنیتی خیلی خیلی کم پیش میاد بچه های ناجا در شهر خودشون خدمت کنند ..فقط مثلا بیمارستان . فرودگاه و کلا یگان های غیر درگیر با افراد بومی مشکلی ندارندنقل قول:
tapatalk
...
REAPER CREW
سلام دوستان... 2 روز دیگه اعزام...:n30:
01 تهران هستم. دوستانی که قبلا 01 خدمت کردن توصیه ای اگه دارن که میتونه کمکی کنه خواهشا دریغ نفرمایند. مثلا گروهان ها چطور تقسیم بندی میشن، کدومش بهتره و ....
روز اول لازم نیست چیزی ببریم با خودمون؟
راستی از کرج هستم. دوستان کرجی میل بزنن آشنا شیم :n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من 1تیر باید برم مدرس کرج،ساعت5-5/30میدان آزادی اتوبوس برای حصارک دره که از جلوی پادگان رد بشه؟اصلا اون ساعت اتوبوس پر میشه که راه بیفته؟
بی آرتی خاوران آزادی ساعت4-4/30توی خط هستش؟من باید ساعت6 مدرس باشم،خیلی مهمه ببینم چطور باید برم؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید...
دوستان کسی نیست راهنمایی کنه؟!!!!
من 4/1 باید برم مرکز آموزش ولیعصر تبریز، کسی هست اونجا بوده باشه و توضیح کامل از اون پادگان بده؟ و اینکه چیا ببرم؟ در ضمن من از تهران میرم اونجا، جیره دادن میفرستن خونه یا میمونیم؟؟
اصلا نترس جای خوبیهنقل قول:
سلام دوستان،یکی از آشنایان من خر بازی در آورد و بهش ماموریت دادن 8 روزه بره انجام بده یه جوری مرخصی بود حالا این بابا به جای 8 روز 15 رو واستاد و 7 روز غیبت داشت به نظرتون چکارش میکنن تو شاهرودم خدمت میکنه ارتش:n02:؟
فقط بهش بگو یه دلیل خیلی منطقی و قانع کننده پیدا کنه، هرچند شاید اینم کمک نکنه به هر حال غیبت خورده و ممکنه اضافه خدمت و حتی بازداشت هم براش بزنن ولی اگه دلیل قانع کننده بیاره و طرفشم زیاد سخت گیر نباشه شاید به خیر بگذره، بگو هیچ وقت از اینکارا نکنه خدمت با مدرسه و دانشگاه و هر جای دیگه فرق میکنه. :n01:نقل قول:
من تازه آموزشیم تو پادگان محمد رسول الله (ناجا) بیرجند تموم شد.سوالی در مورد اون پادگان داشتید در خدمتم.
امریه رو هم دادن که افتادم استان خودم مازندران فقط رسته ام از مرزبانی شد انتظامی.
دوستان تو دوران آموزشی پنجشنبه جمعه ها تعطیله؟یعنی می تونیم اگه تو شهر خودمون باشیم بریم خونه؟
بستگی به فرمانده پادگان داره - ما که 02 نزاجا بودیم پنجشنبه و جمعه تعطیل بودیم . ضمنا اکثر بچه های تهران هم عصرها میرفتن خونهنقل قول:
سلام
من هم به امید خدا فردا اعزامم واسه 01
حالا یه سوال داشتم که جریمه روزه خواری توی آموزشی چیه؟؟؟
(شنیدم توی یگان که بسته به فرمانده میتونه بازداشت یا اضافه خدمت یا هر چیزی باشه)
ممنون...
سلامنقل قول:
اگر چیزی توی پادگان گیر آوردی بخور :دی
مواظب باش سربازای عقیدتی- دژبانی و -کادری ها و... نبینن
آقا شلوارک با خودمون ببریم واسه آسایشگاه گیر نمیدن یا شلوار باید بپوشیم شبا هم؟
صابون،شامپو و سایر وسایل بهداشتی هم قاعدتا با خودمون ببریم بهتره تا به وسایل عمومی اعتماد کنیم نه؟:دی
((نیروهوایی سمنان))
سلام.خواستم بپرسم دانشگاه های پردیس (پولی) اگر دز حال خدمت سربازی باشیم معافیت تحصیلی صادر میکنن؟مقطع لیسانس به فوق
مگه میخوای بری لبِ دریا :n08: ما که اصلا نمیزاشتن لباس عوض کنی با همون لباس باید میخوابیدی بقیه جا ها هم همینطوریه فکر کنمنقل قول:
وسایل هم اره خودت ببر
سلاااااااااااااااام به همه دوستان
بالاخره امروز ساعت 4 جواب تمدید تاریخ اعزامم اومد
خیلی خوشحال شدم
وگرنه باید میرفتم نیروانتظامی:n04:
خدا رو شکر درست شد کارم:n19:
نه شلوارک و اینطور چیزا نمیشه.نقل قول:
اره با خودت ببر وسایل بهداشتی . صابون، شامپو ، حتی تونستی با خودت پودر تاید هم ببر واسه شستن البسه.
منتها وقتی میزاری تو ساک مواظب باش خوب بسته بندی کنی . مثلا سال 88 اکثر هم دوره های من شامپوهاشون بدجور تو ساکشون ترکیده بود که گند میزد به همه چی. واسه همین طی تجربه های فراوانی که داریم میگیم که تو بستن ساک دو چیز رو رعایت کنید. اول بسته بندی مناسب دوم سبک بودن ساک( که شامل برداشتن وسیله های ضروری میشه و وسایل اضافی تاجایی که میتونید نبرید.)
موفق باشید
نقل قول:
تو دوران آموزشی به علت توجیه نبودن سربازهای دوره ، معمولا این چیزا سوریه. مثلا اضافه خدمت و نمیدونم تنبیهی و نمیدونم تجدید دوره و این چیزا یه چیز سوریه که میگن برای ترسوندن سرباز ها و البته تحکم که مربوط میشه به همون تحکم نظامی گری.
اما بازداشت ( منظور همون نرفتن به مرخصیه ) یا نگهبان تنبیهی یا تنبیه های دیگه اعمال میشه .
منتها روزه خواری خب حتی توی اجتماع بیرون هم چیز خلاف عرفی هست. شما وقتی روزه خواری کنی خب اونایی که میبینن و روزه هست توی این گرما، عذاب وجدان واسه خودت داره....
خب فکر کنم اکثرا که رفتند میدون سپاه الان آماده اند که بعدظهر یا فردا برند پادگان شون
فقط حواستون باشه که:
1- وقتی وارد شدید (بسته به دژبان اش) باید کل ساکتون رو بریزید بیرون و باز جمع کنید، پس وسایلتون رو توی نایلون های مختلف بزارید که تیکه تیکه بیارید بیرون و راحت جمع اش کنید.
2- کارت تلفن رو همینجا بخرید و ببرید، اونجا شاید سخت بتونید پیداش کنید.
3- موهاتون رو همینجا با نمره 4 یا 2 بزنید، سعی کنید کارتون به پیرایشگاه پادگان نخوره :n02:
4- وسایل اضافی که میشه از بوفه گرفت یا خیلی ضروری نیستند رو نبرید، اولش همش با ساک اینور و اونور می کشندتون و سنگینی اش آزارتون میده.
5- ساعت مچی داشته باشید خوبه، کمی هم کش برای گتر کردن (بستن پایین شلوار نظامی) داشته باشید.
آرامش داشته باشید، دوره ی جدید و خوبی از زندگی تون شروع شده که توش چیزهای خوبی یاد خواهید گرفت.
---
راستی درباره شلوارک، ما بعد وقت آموزش که کادری ها میرفتند و موقع خواب میتونستیم آزادانه لباس شخصی بپوشیم، بچه ها داشتند، فقط باهاش از ساختمون آسایشگاه نمیشد دور شد. (البته اگر اونقدری دور شی که توی برزیل باشی انگار اشکال نداره، دیدم که میگم ها :n02:)
بستگی به این داره که فرماندت یا پادگان ات چقدر حساس باشه
این یکی اصلا تو کته من نمیرهنقل قول:
دوره ی جدید و خوبی از زندگی تون شروع شده که توش چیزهای خوبی یاد خواهید گرفت.
نه قبلش میگم خوبه نه وقتی سربازی و نه الان که تموم شده یه لحظه هم حاضر نیستم برگردم به قبل
به همچنین من اینا همش شرو ور هستنقل قول:
تو دوران دانشجویی تو خوابگاه همه این چیزا رو یاد می گیری
این حرفا شاید واسه سربازای دیپلم صادق باشه
سلام.
قوانین سربازی از اول تیر تغییر کرده اگه اطلاع داشته باشید. و سن پدر برای معافیت کفالت از 65 سال به 70 سال تغییر کرده. قبلا اگر پدر زیر 65 سال بود ولی بیمار و نیازمند مراقبت، میشد واسه معافی اقدام کرد. کسی میدونه الان که شده 70 بازم میشه در مورد پدر زیر سن 70سال ولی نیازمند مراقبت اقدام کرد ؟!
نقل قول:
نقل قول:
خب در جواب دوستان بايد بگم كه منم باشما موافقم. هرچند دوره سربازي دوره اي هست كه چيزايي آدم توش ياد ميگيره كه شايد هيچ جاي زندگي ياد نگيره و اي مواردي مشابه اين ، اما خب در كل به قول دوستان همون چيزا رو هم در سطح متوسط توي خوابگاه دانشگاه ياد ميگيري.
مثلا توي سربازي چيزايي ياد ميگيري كه مثلا پس فردا تو زندگيتون يه نظامي تو خيابون جلوتون رو گرفت لااقل بدونيد درجش چيه يا اينكه اتكيت روي لباسش كدومه اسشمه كدومه نام يگان خدمتيشه و از قبيل اينطور چيزها. ميدونم كه توجيه خوبي نيست براي اين . اما در كل سربازي براي بعضي و فقط بعضي پسرها واقعا لازمه...!:n18:
منبع؟! :n04: :n28: :n19: :blink:نقل قول:
آقااا ما رفتیم پدافند سمنان و برگشتیمم
آخر دنیاست یعنی :n28::n28::n28:
جیره هم که قربونش برم
یه دست لباس یه دست پوتین یه واکس یه فرچه کوچیک یه کمربند و یه صابون و دیگر هیچ
یعنی برن بمیییرن!
تا جمعه ساعت 19 مرخصی دادن
الان من نمیدونم جمعه برم اصن باید کجا برمم ؟؟ پیش کی برم !! کجا بخوااابم
دما هوا هم +50 !!
والا انقدر عصبانیم که نمیتونم منبعو پیدا کنم ! :)) فقط میدونم پلیس +10 اینو بهم گفت !! فکر کردم یارو نمیفهمه ولی گفت 65 بوده از امروز شده 70 سال !!نقل قول:
حالا مشکل من سن نیست !! اگه همون 65 هم مونده بود بابای من 60سالشه بازم نمیشد ! مساله اینه که گفتم علاوه بر اون که شده 70 دیگه هیچ پرونده ی معافیت کفالتی برسی نمیشه مگر سن بالای 70 باشه !! حتی بیماری و ناتوانی هم دیگه برسی نمیشه !! اگه واقعا اینطوری باشه چند تا حرف رکیک حق باعث و بانیانشه ! اگر نباشه هم همون حرفا نصیب کسی که اینو بهم گفت که من بذارم برم و پیگیری نکنم ! :))