داداش از DOS یا ترمینال پینگ بگیر....این اصلا ملاک نیست.نقل قول:
Printable View
داداش از DOS یا ترمینال پینگ بگیر....این اصلا ملاک نیست.نقل قول:
من اصفهان هستم, پینگم با سرورهای ایران عین شماست.نقل قول:
خدا کنه درستش کنن, اینطوری که نمیشه آخه.
میشه لینکشو بدین :n16:نقل قول:
اين پارس چش شده ي بار پينگ 500 يه بار 250 شوال هم ميكنيم از پشتيباني ميگه پهناي باندت زياده بايد كمش كرد
داس یا همون Command Prompt صفحه ای سیاه رنگ در ویندوز هست که اونجا هرکاری که تو ویندوز در حالت عادی انجام میدید اونجا به صورت دستور دستی میتونید انجام بدید. کلا دستورات اونجا انجام میشه ! بهش داس هم میگن چون قبل اینکه اصلا ویندوزی باشه داس بود که سیستم اونم همین دستور دادن بود نه دسکتاپ داشت نه چیزی..نقل قول:
به هر حال : رو آیکن ویندوز تو تسک بارت ( پایین سمت چپ ) کلیک کن بعد تو سرچ تایپ کن : Command Prompt یا cmd ( که مخفف Command / دستور هست ) بعد صفحه مشکی رو که باز کردی تایپ کن:
ping x.x.x.x -t
جای ایکس ها میتونی شماره دی ان اسی رو که میخوای ازش پینگ بگیری بذاری... مثلا 8.8.8.8 یا 4.2.2.3 یا مثلا هر آدرس یا سایتی : google.com / khamenei.ir
اون -t آخر هم دستور رو Continuous می کنه یا به فارسی تا ابد ادامه میده میتونی با Ctrl + c دستور رو متوقف کنی.
ترمینال هم که برای Mac هست که فکر نمیکنم شما مک کار کنی.
یه بار دیگه تست گرفتم ظاهرا پینگ بهتر شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از داس نگرفتی آخر که !نقل قول:
این ملاک گوجه فرنگیه.
دوستان اینم از تست سرعت من . 1024 محدود . سرعتم از 230 بالاتر نمیره
شانس مارو نگاه کن یعنی سرویس 1024 من با سرویس 128 هیچ فرقی نداره
پارس افلاین امروز دیروز و پریروز:
ping msn google yahoo و ...
timed out
البته یه بار پینگ یاهو رو 1000 نشون داد.
سلام من میخواستم که اینترنت پارس انلاین بگیرم سرعت 128 میشه بگین چطوره خوبه یا نه؟سرعت دانلودش تو ساعات رایگان چقدره؟
سلییییییییییییییییییییییی ییییی
سلام .من میخواستم پارس انلاین سرعت 128 بگیرم کسی هست که بهم بگه چطوره خوبه یا نه؟در ضمن سرعت دانلود شبانش چقدره منظورم ساعات رایگانه؟
سلام میخواستم اینترنت پارس انلاین بگیرم سرعت 128 چطوره خوبه؟ساعات رایگانش سرعت دانلودش چقدره؟برای مشهد میخواست
سلامعزیزان کمک کنید .من الان ترافیکم تموم شده ...اما هنوز 4 روز دیگه به پایان سرویسم مونده .حالللللللللللللللللللللل ل میخوام 5 گیگ بخرم . اما میرم سایت برای خرید هر 1 دقیقه یک بار کانشکن دیسکانکت میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!با مودم و کامپیوتر های دیگه هم امتحان کردم اما بازم نمیشه .............
40 روز دارم اما لامصب نمیشه خرید کرد کانکشنم 1 دقیقه درمیان قطع میشه ..........!
جالبه با ترافیک 0 هم میره اما یک دقیقه درمیان قطع میشه ..................................
اون رو باس به بخش پشتیبانیش بگی ...نقل قول:
پارس یکی از اشغالترین ای اس پی های ایرانه. هر چیزی ممکنه.
ضمنن این همه پست گذاشتی ادمین می یاد بنت می کنه ها !
پینگ بنده در این 4 روزه (پارس آفلاین مرکز سیدالشهداء)
google حداقل 600 یا timed out
msn timed out lost package : 100%
yahoo timed out یا 1000
و ...
اهان dns google (4.2.2.4(
timed out
ای جوون
زنگ زدم می گه شما همچیتون ok و عالی بعد 15 مین تو صف بودن!
سرعت چرا تو این چند روزه اینقدر افتضاح شده؟ثانیه به ثانیه قطع و وصل میشه..
سی سرویس 128 پارس انلاین داره میشه بهم بگه سرعت دانلود ساعات رایگانش چقدره؟
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم . دو تا سایت که بصورت همزمان باز بشه , می بینی که ارتباط قطع شده .
سرعت دانلود هم افتضاح شده و بیشتر از 50 تا دریافتی ندارم !
زنگ هم زدم میگه از اینجا مشکلی ندارین . ایراد از مخابراته یا این که سیستمتون مشکل داره !!! :n29:
دقیقا دو روزه سرعت افتضاحه، تو تلوزیون میگفت کشتی زده به کابل :)))
ما نفهمیدیم این کابلهای اینترنت ایران از کجا رد شده که یا کشتی بهش میزنه یا کوسه گاز میگیره. مگه تو آب شناوره؟ بابا یه چیزی بگین آدم باورش بشه.
Sent from my HTC Sensation 4G using Tapatalk 2
دوستان توی برنامه System Scheduler برای دیس کانکت شدن یک فرمان بود مثل http:// admin:admin@192.168.1.1/reboot.cgi الآن دقیقا" یادم نمیاد :n13: راهنماش رو یکی از دوستان توی همین تاپیک گذاشته بود ولی پیداش نمیکنم کسی اینو یادش میاد؟ :n16:
من بعد یک سال و 3ماه که پارس آفلاین داشتم اعصابم رو خورد کرده البته تقصیری هم نداره اشکال از جای دیگه هست پینگ که افتضاح هست تو قرار داد نوشتن 300 و لی پشتیبانی میگه 500 هم خوبه اصلا زنگ نزنی به پشتیبانی بهتره یعنی کشک اون ها هم فقط پروفایل رو تغییر میدن هیچ کاری نمیکنن
پینگ یاهو بین 800 تا 1024ms هست واقعا خنده آور هست
پینگ گوگل هم 400 تا 500 هست
من امتحان کردم فقط سایت هایی که رو بستر ملی هستند خیلی خوب بالا میاد به هر حال خدا لعنتشون کنه
ما که کم کم داریم رخت برمیبندیم
پارس انلای از شهر ما داره جمع میکنه تقریبا قرارداد ما هم تموم شده
احتمالا برم نوین نت ،امیدوارم اون از این بهتر باشه
پکیده آقا پُکیده!:|
بدتر از شاتل شده!
۱سال پیش وضعیت شاتل شده بود مثل الان پارس آنلاین
فکر کنم کم کم باید به فکر عوض کردن isp باشیم
time out میده
پیج ها باز نمیشه!
سرعت دانلود از ۴۰۰ رسیده به ۴/۵ کیلو بایت!
وای وای ! این از سرعت آشغال 512 اونم محدود !!:n04:
سلام اقا داستان چیه ؟!
این تست همین الان هست
سرعت دانلود واقعی هم از هر سایتی که میگیرم از 20 کیلوبایت بالاتر نمیره ! سرعت کرج رو اونطوری نشون میده لندن اونطوری سرعت دانلود واقعی هم افتصاح به معنای واقعی کلمه
دیروز که اصلا سایت ها یک در میون باز میشد
چه خبره ؟
جالبش ااینه که خونه فامیلمون 128 نامحدود دارن سرعتش عالی هست از 130 پایین تر نمیاد
؟
اونجا خوبه اینجا بده شما ها هم که بد وضتون ؟
من که مشکلی از نظر سرعت دانلود ندارم :n02:
سرعت کماکان مثل قبله - 1024 محدود
سلام(128 نامحدود،1 روز مونده)نقل قول:
ساعت 8 صبح:
اینم نویز خط:
مثل اینکه سرعت خارجی دوستان هم اینجا و این هفته خوب و نرمال نیست
ایرانی و داخلی به درد نمیخوره که اصلا 100000 باشه ایران به چه درد میخوره
صبر میکنم تا ببینم و بعد کوچ کنم :n30:
خیلی جالبه, از صبح زود تا حدودای ساعت 11 پینگهای داخلی عالی , همه زیر 40 ولی همینکه حدودای 11 صبح به بعد
میشه پینگ های داخلی میره روی 150
LoooL آیا؟
:14:
کسی کمک نکرد تا خودم از طریق Source Code پیداش کردم :n09: نامردا :n24:نقل قول:
برای کسایی که نیاز دارند میگذارم
دوستان شما در طی چند روز گذشته قطعی زیاد و پشت سرهم نداشتین؟
من هم همینطور بوده برام. الانی که اینو مینویسم قبلش حدود 1 ساعت نت قطع بود!!نقل قول:
پینگ با سرورهای ایران هم 250 هستش!! اروپا که بماند!
دو هفته ست قطعی ,افت کیفیت زیاد شده توی پارس بدجور.
دوستان سلام من الان شاتل رو دارم و برای یه خط دیگه نیاز به نت دارم میخوام قیمتای 128 پارس رو بدونم چجوریه
سرعتش همچنان خوب هست ؟ قطعی نداره ؟
این شاتل که دیگه کمتر از 1 سال نمیده میخوام این خط رو از پارس بردارم راهنمایی کنید :n16:
به همه همین رو می گن به منم هیمنو گفتن...نقل قول:
نقل قول:نقل قول:عزیز دل برادر پیج قبلی رو می خوندی می فهمیدی همه این مشکل رو دارن...نقل قول:
پارس افلاین افتضاح... کافی 2 صفحه پیش رو بخونی.نقل قول:
بله این چند روز قطعی داشته ، ولی کسی از شرکتای دیگه خبر داره که چطور بوده این چند روز ؟ (مخصوصا از اول سال تا حالا)
چون چند روز دیگه اشتراکم تموم میشه ، میخام ببینم اونقدر اختلاف داره که ISP رو عوض کنم ؟
مخابرات که من شنیدم دایم قطع بوده ، بازم پارس اونقدر نبوده که خیلی اذیت کنه ، ( حداقل واسه من )
خوب 20 گیگ 128 نامحدود دانلود کردم ! یعنی سرعت افتضاح شد الان ! سرعت دانلود 13-14 !! صفحه به زور باز میکنه ! ولی اشکال نداره 1 روز دیگه تحمل میکنم 2 شنبه فسخ میکنم میرم مخابرات :n02::n01:
کسی از این طرح نامحدود مصرف منصفانه گرفته؟
چطور بود؟؟