منم تمدید کردم 3 ماهه گرفتم سرعت شبانه خیلی خوبه فعلا
Printable View
منم تمدید کردم 3 ماهه گرفتم سرعت شبانه خیلی خوبه فعلا
من خریدم چطور مگه ؟نقل قول:
راستی الان(ساعت 1:31)از یه سرور که قبلا پینگم باهاش 60 بود دوباره پینگ گرفتم رفت رو 900 :18:
شاتل **! :19:
cs2203:22:27
با سلام اینجانب شوشتری زاده هستم، لطفا در صورت داشتن مشکل فنی شماره شناسه ومارک مودم خود را بفرمایید. در ضمن جهت بررسی مشکلات مالی خود لطفا با شماره 23099 تماس حاصل نمایید.
03:22:41
سلام
فایبرهوم
cs2203:23:03
سلام بفرمایید
03:23:15
با درود. برای چندمین بار بنده گزارش قطعی های پیاپی پس از ساعت 1 بامداد رو دارم می دم. هر کاری هم که تا کنون گفتید انجام شده ولی مشکل حل نشده. از اونجایی که قطعی ها به صورت هوشمندانه از طرف شرکت از ساعت 1 بامداد به بعد است این موضوع که مشکل از مودم یا مخابرات یا دیگر چیزها است نادرست است
cs2203:24:08
خیر مشکلی که هست خدمت شما عرض می کنینم
03:24:27
بفرمایید لطفا
مشکل از چی سهت
بنده به مدت یک ماه هست
دچار قطعی های پیاپی درست از ساعت 1 بامداد به این سو هستم
هیچ مشکلی هم از طرف مودم وجود ندارد
مودم های جدید هم آزمایش شده
لطف می کنید اگر بگید مشکل از چیست
؟
؟
جناب کارشناسی تشریف دارید؟
استاد گرامی رایانه؟
من کاربر اصلا شرمنده هستم که اعتراض میکنم به شرکت شما
بنده که حق ندارم. اصلا هر 5 دقیقه اگر قطع می شه مشکل خودمه
هستید؟
کدوم شهری شما کلا شاتل فقط برای مشهد خوبه
فعلا دور و بریای من دارن حال می کنن 2 شبه.درگیر تنظیمان وی پی اس هستم دانلود نمی کنم.استفاده کنید چند شبی :5:
دور و بر شما دقیقا کجا میفته؟ :31:
آره بابا،آدمو وسوسه میکرد:31::31::31:،حیف که نمیشد چیزی بهش بگن:31::31::31:نقل قول:
آره عادتشون اینه خودشونو به خ... بزنن...نقل قول:
واسه منم معمولا 2:05 واسه چند ثانیه چراغ اینترنت قطع میشه و وقتی درست میشه سرعت همون فایل هایی که داشت با سرعت 200KB از تورنت دانلود میشد به 10KB کاهش پیدا میکنه+سرعت لینک های مستقیم!
البته چششون در بیاد همون موقع وی*پی*انو روشن میکنم و سرعت میشه مثل حالت قبل:27:
شاتل توی میبد پکیده !
همه مشترکان ناراضی هستن و دارن هی زنگ میزنن تهران !
خداکنه یه فرجی بشه
اقا سلام اين گيگهاي هديه براي روز تولد مال همه شهرها و همه سرويسهاست من ديروز تولدم بود ولي هديه اي به من ندادن من اهل مشهدم حالا چكار كنم
هیچ چی شکر خدانقل قول:
شانسیه این که میگن 3گیگ میدن این نیست که حتما بدن
ما حاضریم این 3گیگو بهمون ندن ولی اون رپیدشیر رو برای شبانه باز کنن
آقا شما وی*پی*انت از کدوم شرکته ؟ اگه می شه یکی از اون وی*پی*انت برای من بفرست !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
همینه دیگه.چرا باید اکو 512بیشتر از 70 تا دانلود نداشته باشه اما 128 تا 200 هم بره؟من که خوشحالم.نقل قول:
---------- Post added at 06:02 PM ---------- Previous post was at 06:01 PM ----------
من قبلا هم گفتم که راحش چیه.اما کسی باور نمی کنه و یا دوست نداره امتحان کنه.حتی یه راه دیگه هم هست که چون راه اول رو استقبال نکردن راه دوم رو هم نمی گمنقل قول:
دوستان هنوز این مشکل من پا برجا هست.نقل قول:
وقعا این ها دیگه نوبر هستن.
هرچند اگر هم پشتیبانی آنلاین هم فعال بود باز هم جواب درستی نمیدادن.فکر میکنن دور از جون همه مثل خودشون .....
دوستان کسی آدرس جدید گروه تلا ملا را داره؟میخوام چیز پی ان بخرم.اگه کسی داره لطفا برام Pm کنه.
ممنون.
تا کم میارن یا جواب نمی دن یا اینکه بن میکنن
تورو خدا ناز نکن بگو جای دوری نمیره ! من هر چی گشتم راه اولتو پیدا نکردم ! تو رو خدا اگه وی*پی*ان باعث می شه سرعت بیشتر شه یه وی*پی*ان معرفی کن !!!!!نقل قول:
درسته منم واسه دانلود شبانه از V*P-N استفاده میکنم تا سرعتم ماکس بشه.نقل قول:
بستن تمام پورت ها تقریبا غیرممکن هست و تازه مثل پارس آنلاین که PPTP رو بسته میشه از L2TP و یا SSL Proxy یا SSTP که بلاک کردنشون غیر ممکن هست استفاده کرد.:5:
چرا نمی تونه ببنده؟
اون که رپید شیر و اینا رو بست اینم میبنده
ولی روزها سرعت خوبه الان من یه 20مگ دان کردم سرعت از 60 تا 110بود
بنده خدا مثلا می خوای چی بگی؟نقل قول:
2 تا از همینها بگذارند تو پشتیبانی آدمی مثل تو مشکل داشته باشه دست و پاشو گم می کنه مشکلش یادش میره واقعا یکم ج ن ب ه هم خوبه.
هر روز یک سیاست کثیف از این شرکت می بینیم.
خدا کنه امشب خوب بشه این رپید شیر
حیف شد رفتم اکانت گرفتم دانلود کنم
اینم از بین رفت
باید روزا دانلود کنیم
خدا لعنتشون کنه
با این وضعیت دانلود شبانه جمش کنن بهتره!
ذیگه این همه مسخره بازی در اوردن نداره که!
خیال مارم راحت کنن.
بابا این که سایت نیست بتونه ببنده!!نقل قول:
پورت های ارتباط با اینترنته!
----
ساعت 1.15
قبل از قطعی! وی پی ان خاموش
سرعت دان 230...
واسه ما که سرعت توپه بدون هیچ محدودیتی.البته داره کم کم به دوماه سرویس گرفتنم از شاتل میرسه و میترسم منو بعداز دوماه محدود کنن سرعتمو!
واسه منم دیشب قطعی داشت.
راستی بچه ها یه سوال، کارت طلایی که بخوایم به کسی بدیم باید خود کارت رو بدیم بهشون و اون شخص کارت رو بده به شاتل؟
دقت کردی قبل این یک هفته که سرعت افتضاح بود شما کجا بودی ؟؟؟؟؟ در صورتی که الان مال شما خوبه ولی خیلی ها دارند عذاب میکشند از دزدی این شرکت.نقل قول:
درست حدس زدید.نقل قول:
عجیب بود واسه منم ساعت 2:20 قطع شد و دیگه نتونستم کانکت بشم!
صد درصد شانسیه
یه دفعه میبینی یکی با سرعت128 سرعت دانلود میره رو200
یه دفعه هم یکی با سرعت2مگ سرعت دانلودش میره رو1و2
صد درصد شانسیه این شاتل
نقل قول:پاسخت اشتباه بود.:46: اشتباه حدس زدم.:31:نقل قول:
زنگ زدم از نمایندگی شاتل پرسیدم گفت شماره سریال کارت رو بدم کافیه، لازم نیست حتما کارت رو بدم.
سرعت 128 ها معمولا ثابت هست ولی واسه ما که 1/2مگ داریم افت سرعت 30KB هم فاجعه هست. اما ظاهرا این چند روز یکم بهتر شده.نقل قول:
ديشب كه افتضاح بود
دوستان يه سوال دارم من از بعضي سايتها فوقالعاده دان مي كنم مثل سايت خدا بيامرز مگا اپلود تا 200 تا هم سرعت دانم هست ولي از بعضي از سايتها در همون لحظه سرعت 1 كيلو بايت است دوستان علتش رو مي دونن در ضمن من از مرورگر محبوب اپرا استفاده مي كنم
مگاآپلود سالمه؟
4شیرید چی؟
سلام
دوستان از شاتل سرویس بگیرم یا نه؟
سلام
دوستان از شاتل سرویس بگیرم یا نه؟
نهنقل قول:
خیلی افتضاحه
بعدا پشیمون میشی
نه هرگزنقل قول:
اگر کیفیت اینترنت شبانه و پینگ می خواید از شاتل هرگز سرویس نگیرید.
تازگی ها کلا اینترنت قطع می شه شبا! دقیقا دیشب چنین مشکلی پیش اومد و تا ظهر جریان دنبال شد. شب های قبل مثلا نیمک ساعت یک بار اینترنت قطع می شد ولی بعدش وصل می شد ولی...
خوب پس از کی سرویس بگیرم؟ :31:
آره داداش به همه میدن زنگ بزن نمایندگی شهرتون بگو چرا اضافه نشده یکی دو روز بعد بات اضافه میکنندنقل قول:
---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:41 PM ----------
برورچ اصفهان امروز صبح تا ظهر کسی قطعی نداشته؟
ارمن تا 1 ساعت قبل قطع بود این پشتیبانی اصفهان هم که هرموقع من زنگ زدم کسی جواب نمیده
تماس گرفتم تهران بعد از 1 ساعت مزخرف گفتن یارو میگه مشکل فنیه مدمت رو روشن بذار ببین کی وصل میشه
نقل قول:
نه خیر دوست عزیز چرا شایعه پراکنی می کنید!!!
تنها شهرهای تهران، اصفهان و تبریز و کرج این سه گیگ رو می گیرن و دیگر شهرهای ایران از 3 گیگ هدیه زادروز خبری نیست
---------- Post added at 05:29 PM ---------- Previous post was at 05:27 PM ----------
صبا یا پارس آنلاین از نظر من هم اکنون از میون بدترها به عنوان بدها به شمار میان پس بهترین گزینه ها هستننقل قول: