تماس بگیرید ممکنه انجام بدننقل قول:
ولی حتما بگید شماره پیگیری بهتون بدن که مطمئن بشید انجام دادن
Printable View
تماس بگیرید ممکنه انجام بدننقل قول:
ولی حتما بگید شماره پیگیری بهتون بدن که مطمئن بشید انجام دادن
فکر نکنم انجام بدننقل قول:
نماینده خرمشهر خیلی بی منطق و بی فرهنگه
تماس بگیریدنقل قول:
اگر انجام ندادن تماس بگیرید 1544 یا 021-82144000
بازم اگر انجام ندادن از طریق سایت 195.ir
درخواست بدید سریع اقدام میشه
ممنون از راهنمایتون[emoji253]نقل قول:
دوستان من اگه یه سرویس رو بگیرم تو ماه بعد می تونم عوضش کنم؟
بله .... قبل از تموم شدنش هم می تونید عوض کنیدنقل قول:
گروه تلگرام راهنمایی در خصوص سرویس دهنده های اینترنت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،
دوستان سرویس حامی نامحدود طلایی اون ۷ گیگ سرعت بالا سرعت دانلودش چنده؟
ممنون.
هرچقدر خطتو ببندننقل قول:
گویا دیگه کلا سرعت رو توی ساعات غیر رایگان هم اسمی کردن!!
خوب معمولاً خط رو روی چند میبندن؟نقل قول:
خداییش کارشون درسته اول سرویس هر روز سرویس رو 8 مگ دانلود داشت تو تایم شبانه از سرور های خود آسیاتک اما الان مثل اینکه محدود کردن و بیش تر از 2 مگ نمیشه ! ... دیگه زورم گرفت اینو مستند کردم که واسه خودشونم بفرستم اینقدر با افتخار همه جا نگن یک اتفاق مهم ! چون لاقل واسه ما که چند روز بیش تر اتفاق نیفتاد :n02::n02: ...
دوست عزیز چند نکته حائز اهمیت هستنقل قول:
1- لطفا یه تصویر از SNR و RATE خططون بگذارید تا نهایت سرعتی که خط شما کششش رو داره معلوم باشه
2- در برخی مراکز به دلیل مشکلات شرکت زیرساخت و مخابرات امکان افزایش پهنای باند نیست و درصورتی که مشترکین پرمصرف باشند شبکه دچار افت کیفیت میشه
وقتی میای پست از سرعت خوبت اینجا میزاری باید انتظار چنین چیزی رو داشته باشی..متاسفانه همه اینا تبلیغات شرکت هست تا بوسیله تعریف شما کاربراش رو جذب کنه و دوباره سیاستهای شومشو اجرا کنه.نقل قول:
از من به شما نصیحت: بهترین سرعت ایران رو هم بهت دادن صداشو در نیار! تجربه نشون داده هر وقت از سرویست تعریف کنی بعد از یه مدت خراب میشه...
معلوم نیست آسیاتک این چند وقته چه خبره
با سرویس 10 مگ
شبانه سرعت 200
روزانه هم 600
اصلا این توجیه که پهنا باند مرکزتون کم هست درست نیست
چونکه پهنا باند که یک روزه کم نمیاد یعنی نمیشه امروز سرعت 1.2مگ باشه بعد فردا یک هو بشه 600 تا
من نمیدونم سرعت روزانه رو دیگه چرا کم کردند:n03:
دوستان همونطور که پیشبینی میشد نمایندگی خرمشهر با قلدری تمام گفت خطو تخلیه نمیکنیم
با تهران هم تماس گرفتم فقط پاسکاری میکنن
یه شکایت تو ۱۹۵ ثبت کردم
حالا به نظرتون چکار کنم که هرچه زودتر خطم تخلیه بشه؟
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
زنگ زدی صدای مشتریان اونجا معمولا کار بهتر راه میندازدنقل قول:
+
تو همون 195 شکایت کردی کافیه معمولا روز بعدش بهت زنگ میزنند
یالاخره ما نقهمیدیم سرعت ساعت رایگان چند هست؟ ایا سرعت سرور های داخلی هم اسمی شده؟ میخام از های وب کوچ کنم به اسیا
اگه بخاطر شبانه میخوای بیای به نظرم نیا! از ماه رمضان کیفیت شبانه خیلی ناپایدار شدهنقل قول:
سرویس 10مگ 4 تا 10صبح رایگان!
اینم تست دو شب پیش هست:
والا من الان 10 مگ دارم که 2 تا 8 رایگان
تا چند روز پیش سرعت از سرور های داخلی خیلی خوب بود و معمولا رو 600 - 700 بود ولی چند روزی میشه که روز چه سرور ایرانی چه خارجی رو 600 هست ولی شب چه سرور ایرانی چه خارجی هر دو رو 200 هستن. از وقتی گفتن سرعت تو سرویس های داخلی نامحدود هست برای من بدتر شده
ببخشید من نمیدونم این سرعت اسمی هست یا سرعتی که بستن یه عکس از دانلود منیجر موقع دانلود شبانه بزارین؟ من های وب هستم از ساعت 4 تا 7 رایگان داره قبلنا هر وز 7 8 گیگ دانلود میزدم ولی حدود 1 ماه هست که سرعت شبانه رو محدود کرده و بیشتر از 2 گیگ نمیشه زد چه داخلی چه خارجی. حالا میخام بدونم سرعت سرور داخلی چند هست ؟.فقط میخام هر روز حداقل یه4 5 گیگ دانلود کنم بازم بهتر از دو گیگیه. به غیر از های وب و اسیا انتخاب دیگه ای ندارم چون شهر ما فقط این دو شرکت خصوصی رو پوشش میده با یدونه مخابراتنقل قول:
اره دیگه گفتم که زنگ زدم تهراننقل قول:
اونا تازه بدترن
بهم گفت حتی اگه بخواد تخلیه بشه ۱۲ روز زمان میبره[emoji35] [emoji35] [emoji35]
پ.ن: بخدا پارس انلاین تو دو سه ساعت بعد از درخواست تخلیه خطمو تخلیه کرد
آره به خدا پشیمون مثل چی .... :n08:نقل قول:
دوست عزیز کشش تا این حد کافی هست ؟ همین الان از همون سافت98 که دیشب دانلود میکردمنقل قول:
من موندم شب ها مثل اینکه شعار آسیاتک عوض میشه ...
شب که میشه دوستان یک اتفاق مهم رو انجام میدن و اونم اعمال محدودیت هستش :n02::n02:
عزیزم من خودم میفهمم محدود شدن یعنی چی این خط شب ها هم با همین سرعت دانلود داشت نمونه اش رو هم چند صفحه قبل گذاشتم با سرعت 900 و خورده ای داره دانلود میشه ... اما بعد چند شب کاملا محسوس هست که روی 2 مگ limit شده ... معلومه share نیست سرعت بسته شده fix رو همین میزان ...
منظورتو اینه اسیاتک یعد از مدتی دانلود سرعت رو محدود می کنه؟
الان زنگ زدم به پشتیبانی آسیاتک یه آقایی برداشت خیلی کارش درست بود اول که دمش گرم upstream رو برد رو 783 کیلوبیت ... قبلا 500 بود واقعا تو اسکایپ و اینا اذیت میکرد الان یه کم بهتر شده ...
سری پیش زنگ زدم یه خانومی بود سرعت رو برد بالا تقریبا 1 مگ بود آپ ولی دانلود سرعتش نصف شد ... که هر چی گفتم خانوم یه کاری کن سرعت دانلود نیاد پایین اما آپلود بره بالا گفت نهایت 500 میشه اما امروز دیدیم شد 780 هم میشه بدون کاهش downstram :n02::n02:
در مورد سرعت شبانه ام پرسیدم گفت بله محدود میشید در صورتی که مرکزتون ترافیک بالایی داشته باشه برای کنترل امکانش هست که شما رو محدود کنه و با اینکه مثلا بتونید 8 مگ باشه ممکنه رو 2 مگ یا پایین تر سرعتتون رو تعیین کنه ... اما در صورتی که بار ترافیکی کم بشه در مرکز دوباره محدودیت رو بر میداره اما ربطی به میزان دانلود شما نداره که مثلا فرض کنید من یوزر پر مصرف باشم منو محدود کنن رو 2 مگ ولی یوزر کم مصرف رو تو همون مرکز محدود نکنن و سرعت اون 8 مگ باشه ! سرعت همه نهایت تو این مرکز میشه 2 مگ شب (یعنی شبیه شاتل رفتار نمیکنن) ... خیلی صادقانه جواب داد واقعا خوشم اومد :n09: من یه عمر کشتم خودمو شاتل بگه بله شما رو محدود میکنیم آخرشم یارو نگفت ... :n02: ( فرض کنید تو شاتل 7 روز سرعت رو چند مگ بود بعد میشد 5 کیلوبایت اما میگفتن شما محدود نیستید شبکه افت سرعت داره :n38: )
دوستانی که به فکر شبانه هستن بستگی به بار ترافیکی مرکز مخابراتیشون داره دیگه ... من که 10 روزی 8 مگ بود واقعا زندگی بود مثل اواخر پارس آنلاین بود از زندگیم راضی بودم :n31: اما الان کم شده سرعت دیگه کاریشم نمیشه کرد ...
اگه 195 کارتو راه ننداخت ، برو مرکز مخابرات بگو مبخوام پورتو تخلیه کنم ، واست تخلیش میکنن !نقل قول:
چقد طول میکشه تا تخلیش کنن؟نقل قول:
بعد صاحب خط باید بره یا خودمم میتونم برم؟چون تلفن به نام پدرمه ولی اینترنت به نام خودمه
اتفاقا من تو شهرستان کوچیکی زندگی می کنم که پشتیبان گفت تعداد کاربرای اسیاتک از 150 تا بیشتر نیست. از این تعداد هم بیشترشون سرعتشون 128 هست و برای دانلود استفاده نمی کنن در نتیجه پس سرعت دانلود شبانه تو شهر ما بیشتره:n31:نقل قول:
یه جوونمردی جواب منم بده :n01:
نقل قول:نقل قول:
+ امکانش هست که درخواست بالا بردن سرعت خط رو بدم؟نقل قول:
از من میشنوی اصلا سمت نا محدود نرو.چون در ایران نامحدود هم یک جورایی محدود هست.خب حالا بریم سراغ توضیح سرویس.۱.به شما ۷ گیگ با سرعت بالا میدهد.این هفت گیگ تقسیم بر ۳۰ می شود که می شود روزی ۲۳ مگابایت یعنی شما روزی ۲۳ مگابایت سرعت دانلود دارید و بقیه روز با سرعت ۴ مگابایت .حالا می خوای این سرویس رو داشته باشی.[emoji3]نقل قول:
شناسنامه حودتو باباتو ببر قکر کنم کارتو راه بندازه ، اگه نشد باباتو بفرست !نقل قول:
فکر کنم همون روز ، فوقش تا فرداش !
من نامحدود سرعت بالا نمیخوام ولی خب میخوام سرعت در حد معقول وبگردی باشه و حداقل به خاطر تموم شدن حجم قطع نشه.نقل قول:
فکر کنم منظورتون این بود که بعد از ۲۳ مگابایت (البته ۷۰۰۰ مگابایت تقسیم بر ۷ میشه ۲۳۳) سرعت میشه ۴ «کیلو»بایت، درسته؟
البته اگه این طوری باشه که به درد خودشون میخوره. :n04:
بله می شه ۲۳۳ مگابایت.که اونم برای روز خیلی کمه.دقیقا بدرد خودشون می خوره.ببین سرویس های نا محدود در ایران همشون به طریقی هم به لحاظ سرعت و هم به لحاظ حجم محدود هستند.حتی گرون ترین سرویس ها.بنابراین شما سرویس حجمی بگیرید.اسیاتک تمام سرویس هاش در روز بالاترین سرعت ممکن رو میده و تفاوت سرویس های اسیاتک در سرعت دانلود در ساعات رایگان است.شما چه ۱۲۸ بگیری چه ۱ مگ بگیری چه ۱۰ مگ توی روز یک سرعت رو داری ولی اگه اهل دانلود شبانه هستی باید سرویس بالاتر بگیری که حدش ۱۰ مگ با سرعت دانلود ۲۵۶ است.بقیه سرویس پایین تر می یاد.نقل قول:
خب دوستان بالاخره بعد از کلی پیگیری و داد و بیداد درخواست تخلیه خط رو برای مخابرات فرستادن.
حالا بنظرتون تا چند روز دیگه تخلیه انجام میشه؟
جالب اینجاست که من بخاطر قطعی های زیاد و طولانی مدت(مثلا دیروز از چهار بعد از ظهر تا چهار بامداد قطع بود)خطمو تخلیه کردم . وقتی هم به پشتیبانی گفتم تو این چهار روز بالای بیست بار قطعی داشتم بهم میگه شانسته مرکز مخابراتیتون تو این چند روز مشکل پیدا کرد ولی دیگه حل شدا
حالا امشبم بعد از درخواست تخلیه بازم همون آش و همون کاسه هست
پ.ن: این پنج روز که از اسیا تک سرویس داشتم بدترین تجربه اینترنتیم بود
نقل قول:
کدوم مرکزی ؟
با idm سرعت فوقش به 300-400 برسه.این چند وقت سرعت داغون شده..ناشی از کمبود پهنای باندهنقل قول:
حالا با همین سرعت 250 شبی میتونی حدود 4-5 گیگ دانلود کنی
سلام
دوستان برای من امشب سرعت دانلود از مولتی شیر و4upld به شدن پایین ودارای نوسان هست وبه زور به 60 کیلوبایت میرسه
در حالی که هر شب با سرعت 800-1 مگ دانلود می کردم
برای شما هم اینطور شده یا مشکل از خط خودمه؟
کدوم منطقه قم هستید شمانقل قول:
+
مثل اینکه آسیاتک روی سرورهای شاتل محدودیت گذاشته
توی تابپک 4upld بحثش هست
مرکز مالک اشترنقل قول:
البته الان مولتی شیر درست شده ولی 4upld همونه
احتمالا همونطور که شما گفتید ممکنه محدودیت گذاشته باشن
دوستان همین الان از اسیا تک تماس گرفتن ازم پرسید که واسه چی میخوای تخلیه کنی؟
جوابشو دادم بعد گفت همین الان فرستادم!!!
ما که نفهمیدیم اینا بالاخره فرستادن یا نه؟
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk