دوستان، بدانید که امیر درخواست مهاجم تموم کننده را داد ولی این بی عرضگی واعظ بود که باعث شد تیم در آسیا نتیجه نگیرهنقل قول:
تقویت تیم و جذب رضا عنایتی و چند مهره دیگر
دوستان، بدانید که امیر درخواست مهاجم تموم کننده را داد ولی این بی عرضگی واعظ بود که باعث شد تیم در آسیا نتیجه نگیرهنقل قول:
تقویت تیم و جذب رضا عنایتی و چند مهره دیگر
هیچکس نمیتونه استقلال رو مثل قلعه نوعی هدایت کنه
پسر طرفدارا امروز چقدر شعار دادن
به جرات میگم توی هیچ بازیه داخلی ای همچین طرفداری ای علیه و له (ضد و موافق) کسی ندیده بودم
واعظ یادت باشه ....
واعظ حیا کن ...
میخوام دنیا نباشه ...
میخوام واعظ نباشه ....
تازه اونم نود دقیقه و در بازی ای که استقلال توی اون شکست خورده
هیچکی نود دقیقه بخاطر پول کسی رو تشویق نمیکنه
اونم کسی که تیمای دیگه مثل گرگ دندون تیز کردن تا پاشو از استقلال بذاره بیرون برن بگیرنش
کی میتونه جواب این هوادارها رو بده؟
بنابراین => واعظ کوتاه میاید
خیلی مردی ژنرالنقل قول:
قلعهنويي در مورد شعار هواداران استقلال به نفع او با طعنه خاطرنشان كرد: من به همه ليدرها پول دادم تا تشويقم كنند. بنويسيد امير قلعهنويي پول داد تا تشويق شود. اما ديگر در استقلال نيستم و برابر الجزيره نيز روي نيمكت استقلال نمينشينم.
رو قلب من نوشته .... امیر سلطان عشقه
نمیدونم یه حسی توی قلبم میگه برمیگردی از اون موقع که خبر رو شنیدم دارم گریه میکنم .گریه میکنم به استقلال بدون تو
ای کاش قریب مدیرعامل بشه که حتی بعد از دوسال قهرمان نشدن هم مثل شیر پشت ات وایساد و نتیجه اش رو هم گرفت
شما بفرمایید تاپیک خودتون...نقل قول:
شما هم پشت سرش... اصلا کسی از شما نظر خواسته که میاید تو این تاپیک ؟نقل قول:
پررو برگشته میگه که عنایتی قرارداد داشتنقل قول:
دوستان، بدانید که امیر درخواست مهاجم تموم کننده را داد ولی این بی عرضگی واعظ بود که باعث شد تیم در آسیا نتیجه نگیره
خوب قرارداد داشت میرفتی با باشگاهش صحبت میکردی
اصلا ارفی رو میاوردی .الروم رو میاوردی
ده اخه اُرضه شو نداشتی.تو اگه مدیر بودی یکی از این 3 تا رو میگرفتی تا از 10 تا موقعیت امروز حداقل 2 تاش گل میشد
این ارفی باور کنید توی لیگ 20 تا موقعیت هم نداشت. از این 20 تا 18 تاش رو گل کردش
مهاجمهای ما هم هستن!!!!
استقلال امروز خیلی خوب بازی کرد ما نه تو خط هافبک مشکل داریم و نه خط دفاع... فقط دو عدد مهاجم گل نزن داریم که موقعیتهای صددرصد رو به آسمون میزنن. البته برهانی خوب بود الان چند بازی افت کرده ولی اکبرپور هر 15 بازی شاید یک بازی از موقعیتهاش بتونه درست استفاده کنه بقیه بازی ها به نفع تیم حریف بازی میکنه. اینهمه موقعیت رو از دست دادن واقعا جای افسوس داره...
استقلال برای جام باشگاههای آسیا فقط رینالدو رو جذب کرد که اونم اصلا بازی نکرد. البته قلعه نویی گفت تقصیر من بود که میخواستم زود به شرایط بازی برسه تمرین سنگین براش گذاشتم و اونم مصدوم شد. ولی یه مهاجم 6دانگ احتیاجه. مهاجمای ایرانی به درد نمیخورن یه بازی خوبن دو تا بازی خراب میکنن. باید یه مهاجم خارجی خوب بیاریم. عنایتی هم در کنارش...
در مورد قلعه نویی نظر من اینه که قلعه نویی خیلی مربی خوبیه فقط بدیش اینه که رفیق بازه... یه نگاهی به کادر فنی استقلال بندازین. غیر از قلعه نویی که کارشو بلده بقیه صمد مرفاوی - محمود فکری و امید طیری... اصلا معلوم نیست چیکار میکنن. چه فایده ای دارن برای تیم. به قول فردوسی پور اون طیری فقط وظیفه ش اینه استقلال گل زد بیاد امیرو بغل کنه... واعظ از قلعه نویی خواست بمونه به شرط اینکه دستیاراشو عوض کنه تا کادر فنی تقویت بشه. اما از اونجایی که امیرخان مرام رفاقت داره قبول نکرد. تو همه دنیا تیمها توسط یه گروه مربی گری میشن. حرف اول و آخر رو سرمربی میزنه اما یه تیم پشت سرمربی هستن که بهش مشاوره و کمک میدن... نه مثل کادر فنی استقلال که هر چی امیر گفت میگن درسته همینه آفرین...
همین بازی امروز... کالدرون یه تعویض کرد و اونم اومد گل زد. استقلال چیکار کرد ؟ فرهاد مجیدی رو آورد دو دقیقه بعد بردش بیرون... آخر بازی هم طبق معمول علی علیزاده... اصلا همه بازی ها اینجوریه... از اواسط بازی مجیدی میاد آخر بازی هم علیزاده میاد.... واعظ قلعه نویی رو بیرون نکرد خودش استعفا کرد چون حاضر نشد دستیارای ضعیفشو عوض کنه چون رفیقاش بودن... به هر حال آشتیانی باید یه مربی خوب و درجه یک برای استقلال بیاره... البته به شرط اینکه چوب لای چرخش نزارن.
راستی تقی پور چه قدر خوب دفاع میکرد. یکی دیگه از ایرادات قلعه نویی این بود که این ذخیره ها رو اصلا میدون نمیداد خودشونو نشون بدن. خداییش تقی پور از پژمان منتظری خیلی بهتر بود.
خیلی ناراحتم.
بعید میدونم این واعظ با این غرور لعنتیش با ژنرال کنار بیاد.
دلم خوش بود میگفتم استقلال لیگ دیگه ای با امیر چه شود.
ممکنه قهرمان نشه، ولی لااقل مدعی قهرمانی هستش.
ولی حالا چی؟ هیشکی نمیتونه حاشیه های این تیمو مثه قلعه نویی کنترل کنه .
استقلالی که قلعه نویی ناخداش باشه، خیلی دوست داشتنی تره.
:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37:
با اینکه اصلا دوست ندارم اینجا پست بدم ولی این پستت منو مجبور کردنقل قول:
شما هم پشت سرش... اصلا کسی از شما نظر خواسته که میاید تو این تاپیک ؟
چطور شما خیلی مواقع به خودت این اجازه رو میدی که تیم ما می بازه میای تو تاپیک پرسپولیس نظر میدی ولی بقیه حق ندارن بیان اینجا ؟؟ چطور وقتی خودت پست میدی میگی تاپیک عمومیه ولی حالا خصوصی شد ؟؟
پس می بینی ؟ همونطور که خودت الان ناراحت میشی که یه پرسپولیسی اینجا پست داده ما هم ناراحت میشیم شما میای اونجا پست میدی !
شما هم پشت سر اون دوتا...نقل قول:
آره،اثرات ناکامی های پشت سر هم هستش،راستی لیگ قهرمانان آسیا و حذفی چیکار کردید؟:27:نقل قول:
سلام
خیلی جالبه ...بعضی از تیمها که حتی نتونستن تو آسیا جزء 4 تا تیم پایانی لیگ اسیا باشن از حذف استقلال خوشحالی بی حدو حصر انجام میدن...
فقط اینو بگم اگه لیگ اسیا ارزش و اعتباری داره از صدقه سر تیمهایی مثل استقلال هستش که چند تا قهرمانی و نایب قهرمانی داره
نه تیمهایی که حتی تا حالا چهارم اسیا هم نشدن :27::27::27:
میگن قلعه نوعی استعفا داده درسته؟
میشه بگی چند سالتهنقل قول:
خوب لیگ آسیاا محدو به سن تو که نیست
چند سال فوتبال نگاه می کنی پسرم؟
کسی میدونه سپاهان چند چند شد؟
اینو میگم چون دیدم اینجا کاربر انلاین زیاد داره؟
واقعا که...نقل قول:
آره،اثرات ناکامی های پشت سر هم هستش،راستی لیگ قهرمانان آسیا و حذفی چیکار کردید؟
ما هرچی بودیم آبروی ایران رو نبردیم و هیچکس فردای بازی تیتر نزد که تیم (....) تحقیر شد :دی
من فکر نمیکردم پرسپولیسیها بعد از اون 5 تا گلی که خوردن دیگه اینورها پیداشون بشه
ولی انگار....
تازه
پرسپولیس تو کل آسیا تاحالا به فینال رسیده؟
پرسپولیس تو این فصل چه افتخاری کسب کرده؟
ولی ما الان قهرمان ایرانیم
یادت باشه کم کمش تا 1 سال سرورتونیم
حالا سرتو بنداز پایین برو تو تاپیک خودت...
پارسال اراده کردیم حذفیو بردیم نه مثل بعضی تیمها که 6 سال دستشون از لیگ کوتاهه میگن ما تو حذفی مدعی هستیم و آخرشم هیچ.... هزار باره میخوان حذفی و ببرن و هیچ .....همیشه تو آسیا زور می زنن و هیچ ....کلی پول خرج مربی و بازیکن می کنن و هیچ ......نقل قول:
در ضمن ما تو این 5 تا بازی 6 تا گل خوردیم تو بازیای آسیا هم بیشتر از دو گل اونم تو یه بازی نخوردیم
الجزیره 2 - 2 ام صلال بازیشون تموم شد.
نقل قول:آقايون لن** اينجا تاپيك استقلال هستش و تو قوانين هم اومده كه تو تاپيك رقيب پست نديدنقل قول:
پس با زبون خوش بريد و پشت سرتون رو هم نگاه نكنيد
به چيه تيمتون مي نازيد ؟ بابا دست برداريد ، چقدر پرروييد شما !!!! :13:
شما که سنت قد میده بگو از افتخاراتت تون تو اسیا تا ما هم بیشتر بدونیم بابا بزرگ:21:نقل قول:
نکته ( قهرمانی هایی رو که تو بازی های پلی استیشن بدست اوردید رو حساب نکن )
الشباب العربي امارات 2 - 1 سپاهاننقل قول:
امروز هم رفتيم استاديوم بازي با الاتحاد .
نكته اي كه خيلي براي من و خيليهاي ديگه جالب بود اينكه يه تعداد خاصي از تماشگرها كه به قولي تو اون جايگاه تيفوسي ها ميشينن يه صدا و بدون وقفه از ابتداي بازي فقط و فقط امير قلعه نوعي رو تشويق ميكردن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
انگار امير قلعه نوعي داشت با الاتحاد بازي ميكرد !!!!!!
آخرش چي شد ؟ 10 دقيقه پاياني بازهم تيم امير خوان يه گل خورد و دقيقه 88 بازي رو به تساوي كشوند . البته فرصتهاي 90 درصد گل هم داشت استقلال كه طبق معمول !!!!
من يه سوال برام پيش اومد ؟؟ با اين همه تمرين و بازي تو ليگ و جا باشگاهها كي بايد به فوروارد ما گل زدن ياد بده كه هم تو بازي با پيام و هم تو اين بازي ما رو تا مرز سكته نكشونه ؟؟
به احتمال بسيار زياد جواب شما هم : امير خوان قلعه نوعيه !!
اگه بخواييم تقصير رو گردن كسي بندازيم هم تقصير قلعه نوعيه هم آشتياني .
قلعه نوعي چه جوري حق ميده به خودش كه 3 هفته مونده به پايان ليگ و تو حساس ترين شرايط دم از پيشنهاد 1.5 ميلياردي بزنه كه من كه فكر نميكنم از اين خبرها باشه !!
واعظ آشتياني هم مطمانا جو رو كاملا حس نكرده كه اينجوري داره يه كله تخته گاز ميره . اما اميدوارم كه ختم به خير بشه . هم بازيكن خوبي بگيره و هم مربيه خوب . اگه مربي خوب نيست تو ايران از خارج مربي خوب بياره .
اگه از چند روز ديگه ( حداثر 5 روز ديگه ) فعاليتهاي استقلال شروع شد تو نقل و انتقالات و گرفتن مربي ميشه به اين مدير عامل اميدوار بود . اگه نه من چشمم آب نميخوره استقلال فصل بعد حتي جزو 3 تيم اول باشه .
پس آقاي واعظ اين گوي و اين ميدان . فردا هم خيلي ديره . از همين الان شروع كن .
اولا برو تو تاپیکتنقل قول:
دوما تورو خدا از افتخارات آسیایی پرسپولیس بگو واسمون ما هم یاد بگیریم
پرسپولیس عقده ی فینال آسیا رو داره
واقعا نمیدونم با چه رویی میاین اینجا و این حرفها رو میزنین:27:
سلامنقل قول:
بزار بچه حرفشو بزنه ...
چرا میزنی تو ذوقش...
:31::27::31::27:
نقل قول:
امروز هم رفتيم استاديوم بازي با الاتحاد .
نكته اي كه خيلي براي من و خيليهاي ديگه جالب بود اينكه يه تعداد خاصي از تماشگرها كه به قولي تو اون جايگاه تيفوسي ها ميشينن يه صدا و بدون وقفه از ابتداي بازي فقط و فقط امير قلعه نوعي رو تشويق ميكردن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
انگار امير قلعه نوعي داشت با الاتحاد بازي ميكرد !!!!!!
آخرش چي شد ؟ 10 دقيقه پاياني بازهم تيم امير خوان يه گل خورد و دقيقه 88 بازي رو به تساوي كشوند . البته فرصتهاي 90 درصد گل هم داشت استقلال كه طبق معمول !!!!
من يه سوال برام پيش اومد ؟؟ با اين همه تمرين و بازي تو ليگ و جا باشگاهها كي بايد به فوروارد ما گل زدن ياد بده كه هم تو بازي با پيام و هم تو اين بازي ما رو تا مرز سكته نكشونه ؟؟
به احتمال بسيار زياد جواب شما هم : امير خوان قلعه نوعيه !!
اگه بخواييم تقصير رو گردن كسي بندازيم هم تقصير قلعه نوعيه هم آشتياني .
قلعه نوعي چه جوري حق ميده به خودش كه 3 هفته مونده به پايان ليگ و تو حساس ترين شرايط دم از پيشنهاد 1.5 ميلياردي بزنه كه من كه فكر نميكنم از اين خبرها باشه !!
واعظ آشتياني هم مطمانا جو رو كاملا حس نكرده كه اينجوري داره يه كله تخته گاز ميره . اما اميدوارم كه ختم به خير بشه . هم بازيكن خوبي بگيره و هم مربيه خوب . اگه مربي خوب نيست تو ايران از خارج مربي خوب بياره .
اگه از چند روز ديگه ( حداثر 5 روز ديگه ) فعاليتهاي استقلال شروع شد تو نقل و انتقالات و گرفتن مربي ميشه به اين مدير عامل اميدوار بود . اگه نه من چشمم آب نميخوره استقلال فصل بعد حتي جزو 3 تيم اول باشه .
متاسفانه تو ایران هیچ کس به فکر تیم نیست همه به فکر خودشونن
از بازیکن گرفته تا مربی و مدیر عامل
ارش برهانی هم که تو هر تیمی بود باید 10 تا موقعیت خراب کنه یکی گل بزنه
من که ازش خیلی بدم می یاد الهی زودتر بره یک تیم عربی ایران از دستش راحت بشه
اگه تو استقلال نبود 10 تا گل هم نمیزد
من یک پرسپولیسی هستم ولی از باخت استقلال ناراحت شدم
دوستان یک چیزی میگم ناراحت نشین ولی معلوم بود که استقلال حذف میشه
وقتی بازی های قبلی اش را تو لیگ قهرمانان اون جوری میباخت و مساوی میکرد قرار نبود معجزه بشه برای این دو تا بازی
به نظر من قلعه نوعی بیخود به هواداران تو برنامه 90 امید میداد
مثلا برهانی که همیشه باید موقعیت خراب کنه
یهو براش معجزه نمیشه که بیاد بشه یک مهاجم 6 دانگ
فيروز كريمي:
گفتهام براي مايليكهن قيم بگيرند
خوشحاليم كه قلعهنويي جان سالم به در برد
كسي كه اقرار ميكند ديوانهام، بايد به كمكش رفت
سرمربي تيم فوتبال صباي قم گفت: همهي عوامل بايد كمك كنند تا محمد مايليكهن به شرايط نرمال خود بازگردد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) ـ نمايندگي قم؛ فيروز كريمي صبح روز سهشنبه در جمع خبرنگاران گفت: از نظر وجداني هم كه باشد بايد قبول كنيم كه كه محمد مايليكهن براي فوتبال ايران زحمتهاي بسياري كشيده است اما، در شرايط فعلي او از حالت نرمال و عادي خارج شده و بايد به وي كمك كنيم.
وي افزود: بايد دست به دست هم دهيم تا مشكل مايليكهن رفع شود. چرا كه اين مشكل ممكن است براي هر كسي پيش آيد و اگر براي بنده هم روزي چنين شرايطي ايجاد شود، از ديگران انتظار كمك دارم.
كريمي تاكيد كرد: براساس اتهامي كه مايليكهن به بنده وارد كرده است، شكايتي را تنظيم و آن را تحويل دادگاه دادهام اما، چون خودش صراحتا اعلام كرده كه ديوانه است، به دليل حفظ موقعيت و شرايطي كه دارد، گفتهام قيمي در نظر بگيرند كه او به خودش و ساير دوستان صدمه نزند.
وي افزود: پس از اينكه در كلاس مربيگري فدراسيون فوتبال مايليكهن صندلي را به طرف امير قلعهنويي پرتاب كرد و با وساطت دوستان، قلعهنويي از مهلكه جان سالم به در برد، ما خدا را شكر ميكنيم كه اكنون قلعهنويي در كنار ماست. ما از فدراسيون فوتبال براي برگزاري چنين كلاسهاي پيشرفتهاي تشكر ميكنيم و البته تقاضا كرديم تا يگانهاي ويژه تمهيدات خاصي را براي اتفاقاتي كه در اين كلاس ميافتد، داشته باشند. بنده شخصا گارد امنيتي خاصي را تدارك ديدهام تا به طور نامحسوس محافظتم كند.
وي گفت: ما واقعا نگران مايليكهن هستيم. چرا كه جدا از مسايل و اتفاقاتي كه رخ داده، ممكن است او جراحت و صدماتي را به خودش نيز وارد كند. ما بايد دست به دست هم دهيم و به او كمك كنيم و البته فدراسيون فوتبال هم در اين زمينه اقدامات لازم را به عمل بياورد. چون اين مساله از بحث ديني ما نيز خارج نيست.
فيروز كريمي با اشاره به آيهاي از قرآن گفت: كسي كه اقرار ميكند ديوانهام بايد درصدد كمك او بشتابيم. در عين حال دادستان نيز اعلام كرده است ايشان با توجه به شرايط فعلياش قيمي نيز داشته باشد.
قلعهنویی با سپاهان قرارداد داخلی بست!! همه اختلافها از برنامه 90 شروع شد؛ جایی که امیر قلعهنویی وقتی با چهره آرام و متبسماش مقابل عادل فردوسیپور نشست و در تحلیل اینکه چه دلایلی باعث قهرمانی استقلال شد گفت: «استقلال در اول فصل خوب بسته شد. استقلال را فتحاللهزاده با دقت بسیاری محیای فصل کرد.»
... همه اختلافها از برنامه 90 شروع شد؛ جایی که امیر قلعهنویی وقتی با چهره آرام و متبسماش مقابل عادل فردوسیپور نشست و در تحلیل اینکه چه دلایلی باعث قهرمانی استقلال شد گفت: «استقلال در اول فصل خوب بسته شد. استقلال را فتحاللهزاده با دقت بسیاری محیای فصل کرد.» امیر آن شب به شدت از خریدهای فتحاللهزاده تعریف کرد تا به نوعی چنین تعبیری در افکار واعظ ایجاد شود که نقش مدیرعامل فعلی در قهرمانی استقلال کمرنگ شده است. همین تحلیل سبب ناراحتی واعظ شد تا اولین جرقههای اختلاف میان او و سرمربیاش روشن شود. آن شب واعظ همهاش در این تفکر بود که چگونه میتواند خود را با علی فتحاللهزاده در یک سطح ببیند؟ آیا نقش او در قهرمانی استقلال به اندازه فتحاللهزاده است؟ آیا فقط مدیریت پول او باعث قهرمانی استقلال شده؟ از آن روز تا به امروز واعظ و امیرقلعهنویی حتی یکبار هم یکدیگر را ندیدهاند. حتی اطرافیان واعظ مدعیاند امیر به درخواست واعظ مبنی بر مذاکره جدی برای فصل بعد پاسخ منفی داده است. آنها معتقدند از آن روز تا به امروز 2 بار از قلعهنویی خواسته شده تا سرمیز مذاکره بنشینند و درباره فصل آینده حرف بزنند اما امیر به گوش همکارانش رسانده که یکسری شروط که از سوی واعظ در قرارداد سال آتی تعیین شده مورد قبول او نیست. در حقیقت امیر برنمیتابد که چشم به روی دستیارانش ببندد یا برای جذب بازیکنان جدید مبتنی بر تفکرات مدیریت حرکت کند.
شروطی که امیر هرگز نمیپذیرد
واعظ برای مدیریت بر استقلال چارچوب مشخصی را تبیین کرده است. او قصد دارد مبتنی بر یکسری اصول مورد نظرش حرکت کند و این در لحن حرفهای او هم کاملا آشکار است. اگر بخواهیم ریشه اختلافنظرهای واعظ و امیر را بررسی کنیم باید نظری هم به گذشته بیندازیم. گذشتهای که فضای کاری میان واعظ و قلعهنویی را تا حدودی به چالش کشاند البته واعظ همواره در قبال امیرقلعهنویی با احترام حرف میزند، او را یک مربی ایدهآل میداند و به لحاظ فنی او را تایید میکند اما واعظ که نمیتواند چارچوب کاریاش را زیر پا بگذارد. او با همه علایقش در قبال همکاری با قلعهنویی سعی میکند یکسری اصول را رعایت کند. برای مثال رفتارهای قلعهنویی پس از برخی بازیها مورد تایید واعظ نبوده است. درگیری قلعهنویی با اکبرپور، جر و بحث با بیژن کوشکی و چند نمونه دیگر از جمله رفتارهایی هستند که واعظ آن را تایید نمیکند. برای همین یکی از شروط اصلی واعظ برای فصل بعد از همین نقطه نشات میگیرد. بله! «امیر قلعهنویی برای فصل بعد باید تعهد اخلاقی بدهد» و در مرحله دوم از همکاری با یکسری از دستیارانش صرفنظر کند البته این شرط تحت هیچ شرایطی از سوی قلعهنویی پذیرفته نخواهد شد تا از همین جا جدایی امیرقلعهنویی از استقلال قطعیت یابد و به این نتیجه برسیم که پایان دوره مربیگری قلعهنویی پس از کسب 2 جام به سرآمده و او فصل آینده در تیم دیگری فعالیت خواهد کرد.
هنوز هم امیر را میخواهند!
با همه این ابهامات اما واعظ آشتیانی هنوز هم امیر را میخواهد. او امیر را قلبا دوست دارد. به او احترام میگذارد و تصور میکند استقلال با او میتواند در جاده پیشرفت گام بردارد. واعظ خیلی دوست دارد امیر با یکسری اصلاحات رفتاری در استقلال بماند تا به نوعی این گروه موفق همچنان حفظ شود. آخرین گفت و گوهای غیرمستقیم هم حاکی از علاقه باشگاه استقلال به حفظ قلعهنویی است اما امیرقلعهنویی بر مواضع خود اصرار میکند و میخواهد کاری را انجام بدهد که خودش دوست دارد. در حقیقت امیر هم چنین میپندارد که اگر شروط واعظ را اجرا کند، اقتدار خود را زیر پا گذشته است. خصوصیات رفتاری امیر هم البته چنین ایجاب میکند که مقابل چنین خواستههایی ایستادگی کند اما باید پذیرفت که امیر هم تهدلش با استقلال است اما فضا طوری است که ادامه همکاری بسیار ناممکن جلوه میکند. پس باید گفت: «خداحافظ!»
آنها سراغم را نگرفتند
صبح دیروز امیرقلعهنویی صراحتا واکنش خود را نسبت به اتفاقات اخیر نشان داد. امیرقلعهنویی همانطور که پیش از این هم گفته بود به حفظ دستیارانش تاکید دارد. او عصرشنبه هم در تمرین استقلال به این موضوع تاکید کرد و از طرفی گفت: «10 درصد امکان دارد در استقلال بمانم.» اما ماندن قلعهنویی در استقلال از 10 درصد هم کمتر شده است! او پس از جام باشگاههای آسیا خداحافظی میکند. حرفهای امیرقلعهنویی کوتاه اما گویای همه واقعیتهای موجود است: «اصراری نیست. پس از 2 قهرمانی میروم. به هر حال باشگاه استقلال اختیار دارد. من هم توقع داشتم آنها سراغم را بگیرند اما خبری نشده است. در این شرایط باید رفت. البته حرفهای بسیاری برای گفتن دارم.»
قلعهنویی با سپاهان داخلی بست
امیر قلعهنویی با باشگاه سپاهان قرارداد داخلی امضا کرده است، این خبر چه شایعه باشد چه واقعیت میتواند خبری تکاندهنده برای هواداران استقلال باشد. فارغ از جماعت بیدردی که با نوازش بادهای موسمی، تغییر مسیر داده و این روزها بیدلیل سعی در رویارویی واعظ آشتیانی و امیر قلعهنویی داشتند که آخرین نمونه آن عربدهکشی در مقابل ورزشگاه دستگردی بود، هواداران اصیل استقلال امید بسیاری به استقلال قلعهنویی در لیگ نهم بسته بودند اما، یک روز پس از آنکه امیر شانس ماندنش در استقلال را 10 درصد خواند و واعظ آشتیانی هم تلویحا توپ را به زمین سرمربی تیمش انداخت، اتفاق دیگری رخ داد که دستان استقلال و امیر را از یکدیگر دورتر ساخت. شواهد همگی از توافقات امیرقلعهنویی با باشگاه سپاهان اصفهان حکایت دارد و حتی او با طلاییهای اصفهانی قرارداد داخلی نیز امضا کرده است.
نوش جون امير قلعه نوعي . هر چقدر هم كه گرفته . رئال مادريد با كاپلو قهرمان اسپانيا شد كه اگر بازي آخر رو نميبرد شايد اتفاقات ديگه اي ميافتاد . ولي يك هفته بعدش ديگه مربي رئال نبود . حالا آقاي آشتياني بايد مديريتش رو نشون بده .اول گرفتن يه مربي تراز اول ( بهتر از قلعه نوعي ) دوم خريدن بازيكنهاي در حد استقلال كه قهرماني رو بتونن تكرار كنن نه اينكه فصل بعد به سرنوشت پرسپوليس امسال دچار بشيم .
در ضمن مربي تراز اول يعني اينكه هم بتونه 2 تا جام ايران رو بگيره و هم تو آسيا تيم رو مدعي كنه . با تمام حاشيه ها ي اون . كه من همچين مربي رو تو ايران نميبينم !!!
پس اينكه قلعه نوعي رفت فداي سرتون . بايد ديد از اين به بعد چه ميشود ؟؟
خدا رو چه ديد شايد وضعيت به مراتب بهتر از فصلي كه گذشت بشه !
من همیشه اینجا سر میزنم ولی عموما چیزی نمیگم اما الان دیگه باید بگمنقل قول:
دوستان استقلالی آخه چرا ناراحت میشین .بعضیا ... سوخته که تیمشون خیلی در پیت هست و هیچ جامی نگرفتن اونوقت واسه اینکه دلشون رو خوش کنن به این چیزا گیر میدن !!!
یه نمونش هم رتبه بندی بود که چند روز پیش پخش شد و ان دوستان چه حالی کردن که بالا تر از استقلال قهرمان قرار گرفتن اما خوب ببینید خودشون هم به حرف من عقیده دارن که واقعا کم اوردن و فقط می خوان این خفت بی جامی رو یه جوری جبران کنن اینم پستش :
واقعا تنها افتخار باشگاهشون اینه که از یه تیم درجه چندم آسیا کمترن(منظورم یه تیم سنگاپوری هست که تو رنک بالاتر از اوناست)د :27:نقل قول:
البته قابل درک هست همه که قهرمان و سرور نیستن که
این نکتشو خیلی خوب اومدینقل قول:
همه اینجا شصت و چهار سالشونه خودت چند سالته؟؟نقل قول:
برو تاریخ باشگاهتونو نیگا کن با باخت هایی که تو آسیا دادین حیثیت فوتبال ایرانو بردین
نمونش:
الغرافه 5 - پرسپولیس 1
محمدان بنگلادش! 2 - 1 پرسپولیس
خیلی جالبه طرفدارای بی افتخارترین تیم آسیا به خودشون اجازه میدن درباره پرافتخارترین تیم آسیا اظهارنظر کنن.
به والله خجالت داره
یعنی باید مربی مدیر عامل تعین کن ؟نقل قول:
قلعهنويي: من و واعظ نميتوانيم با هم كار كنيم
بايد قبول كرد كه هرچند قلعه نويي 2تا قهرماني آورده امسال
اما يه جورايي شبيه ياد بيژن مورينيوه
از وقتي جباري رو گذاشت كنار تيم فلج بود و بي برنامه ( جباري همه تيمش بود)
اين اواخرم كه تازه مربي هاي ليگ فهميده بون 352 ضعفش چيه بدون هيچ تغيير تاكتيكي از طرف سرمربي جلوشون دست و پا بسته فوتبال بازي ميكرديم
تو آسيا تيم هاي ديگه بدجور به استقلال نشون دادن كه 352 منسوخه و پر مشكل
كنار زمينم كه اميرخان پلي استيشن بازي ميكرد نه مربي گري ( آرش برو راست حالا پاس بده يا خيلي چيزاي ديگه)
به هر حال با اينكه دوستش دارم كارش بدون ضعف نبوده و من از اين ميترسم كه با رفتنش معلوم نيست كي بياد و بعدش به چه سرنوشتي دچار بشيم .....
تازه حمايت شديد هوادارا كه ازش ميكردن فكر كنم بدجوري تيمو اذيت كنه
حداقل مزيتي كه داشت اين بود كه جلوي حاشيه ها دووم مياورد
( خسته شدم .....)
از این به بعد هر ی تو استقلال بیاد و 2 تا بازی نتیجه نگیره همه دوباره قلعه نویی رو تشویق میکنن
ولی خداییش آدم زرنگیه
وقتی خداحافظی کرد که همه ازش راضین
الان میره یه جای دیگه بعد 2 سال دوباره با عزت و احترام برمیگرده
اما واقعا بهترین مربیه تاریخ استقلاله
بهترین حسنش هم جمع و جور کردن حاشیه هاست
یادتون باشه تو فوتبال ایران جمع کردن حاشیه ها از تاکتیک و این چیزا مهم تره
والا بازیکن های ایرانی تو زمین کار خودشون رو میکنن
در واقع شعورشون نمیرسه که یه تاکتیک رو درک کنن
هر وقت یه تیمی هم خوب بازی میکنه مطمئن باشید اولا حاشیه هاش جمع و جور شده و ثانیا بازیکناش از لحاظ فردی سطحشون بالاست
علي انصاري:
آشتياني حتما نظر قلعهنويي را جلب خواهد كرد،قرعه سخت دليل حذف استقلال بود
عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران قرعه نامناسب و سخت را دليل حذف استقلال از ليگ قهرمانان دانست.
علي انصاري در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: استقلال در ليگ قهرمانان در گروه سختي قرار داشت، قرعه ما خوب نبود.
وي عملكرد استقلال در ليگ برتر را در شان نام اين تيم دانست و افزود: ما آن طور كه بايد ظاهر شديم و توانستيم قهرمان شويم.
انصاري درمورد رفتن امير قلعهنويي از استقلال گفت: او سرمربي تيم است. هيچ مشكلي در خانواده استقلال نيست. اگر هم چيزهايي گفته ميشود افرادي بيرون از خانواده استقلال براي او خواب ميبينند! مطمئنم با حضور واعظي آشتياني كه مديري كاردان است او تدبيري ميانديشد كه اين مشكلات از بين بروند.
وي درمورد اتمام قرارداد امير قلعهنويي گفت: قرارداد اصلا مهم نيست. واعظي آشتياني حتما در برنامههايش براي استقلال نظر قلعهنويي را جلب خواهد كرد.
اين در حالي است كه امير قلعهنويي سه شنبه پس از حذف استقلال از ليگ قهرمانان كنارهگيري خود را از استقلال اعلام كرد و گفت كه من و واعظي آشتياني نميتوانيم همكارهاي خوبي براي هم باشيم
سلام
يكي از رفقاي من ليدر باشگاه بود ( زمان حجازي) وقتي قلعه نوعي اومد.اونم از باشگاه اومد بيرون. ميگفت قلعه نوعي ليدرها رو ميخره.قلعه نوعي تعيين ميكنه كه رو سكو ها چه كسي رو تشويق كنن.چند بار هم كه خودم ورزشگاه بودم علي سياه ميومد ميگفت، اميرخان گفته كيو تشويق كنيم كيو تشويق نكنيم.
حالا كه قلعه نوعي رفته، فكر كنم بهترين جانشين واسه قلعه نوعي پرويز مظلومي باشه. هم استقلاليه، هم اينكه شخصيت آرومي داره و خودخواه و يه دنده نيست، مربي با دانشي هم هست، خودش هم هر بار كه استقلال دنبال مربي ميگشته گفته خيلي دوست دارم تو استقلال مربي گري كنم.
به نظر من جلالی گزینه ی بدی نباشه.
دیگه وقتی آدم از رو نمیره چی میشه گفت... بازم پست داد.نقل قول:
همه اینها رو بریزی رو هم چهار تا ناکامی دیگه هم اضافه کنی بهش به گرد پای باخت 5 هیچ به یه تیم قطری نمیشه : دی آبروی فوتبال ایران اونجا رفت... وگرنه همه میگن استقلال تو این بازی ها بدشانس بود. در ضمن به مدد گروه آسون و کنار کشیدن بقیه تیمها صعود کردن فایده ای نداره. مطمئن باش دور بعد حذف میشه پرسپولیس... فکر کن مثلا با الاتحاد بازی کنه ( همون تیمی که دیروز لوله شده بود ) خداییش پرسپولیسو سوراخ میکنه...
مثلا حقیقی تو دروازه باشه توپو فوت کنن میره تو گل... بعد رحمان رضایی هم مدافع باشه چپ و راست دریبل میخوره...
منم همینو میگم. رو نیست که ... : دینقل قول:
من فکر نمیکردم پرسپولیسیها بعد از اون 5 تا گلی که خوردن دیگه اینورها پیداشون بشه
ولی انگار....
ای بابا این میره اون میاد اون میره این میاد... حداقل یه مقامی چیزی میاوردید آدم یه جوری خودشو توجیه میکرد با این وضعیت اسفناکتون با چه رویی میاید اینجا پست میدید ؟نقل قول:
میشه بگی چند سالته
خوب لیگ آسیاا محدو به سن تو که نیست
چند سال فوتبال نگاه می کنی پسرم؟
استقلال تو لیگ قهرمانان فقط یه مهاج درجه یک کم داشت وگرنه به نظر من همه بازی هاش خوب بود. بازی با الجزیره و ام صلال و همین الاتحاد... بشمار ببین چند تا موقعیت گل رو هدر دادن مهاجما.... خوب اگه یکی دو تا از اونا گل شده بود الان استقلال جایگاهش اینجا نبود. وقتی یه مهاجم گل نزن تو تیم باشه و زحمت بقیه بازیکنها رو هدر میده... الان بازی با الاتحاد دفاع استقلال عالی بود خط هافبک هم خوب بود اما خط حمله افتضاح... باید حتما قبل از شروع این مسابقات یه مهاجم خوب میاوردن تا این اکبرپور و برهانی اینقدر حاشیه امنیت نداشته باشن که هر چه قدرم موقعیت خراب کنن بازم تو ترکیب اصلی هستن.نقل قول:
دوستان یک چیزی میگم ناراحت نشین ولی معلوم بود که استقلال حذف میشه
وقتی بازی های قبلی اش را تو لیگ قهرمانان اون جوری میباخت و مساوی میکرد قرار نبود معجزه بشه برای این دو تا بازی
به نظر من قلعه نوعی بیخود به هواداران تو برنامه 90 امید میداد
خیلی باحال بود کلی خندیدیم....نقل قول:
فقط تو ایران اینجوریه ها... همه افراد رو میبینن کسی تیم رو نمی بینه. مثلا یکی میگه فتح الله زاده تیمو خوب بست قهرمان شد. یکی میگه قلعه نویی حاشیه رو جمع کرد تیم قهرمان شد. یکی میگه واعظ مدیریتش خوب بود تیم قهرمان شد... کسی نمیگه استقلال قهرمان شد حالا با هر کسی که بود یا نبود مهم نیست. الانم قلعه نویی رفته.... خوب که چی ؟ تو تمام دنیا خیلی از مربی ها از خیلی از تیمها میرن... قلعه نویی مربی خوب و با تعصبیه و بین طرفدارا محبوبه اما طرفدارا باید بدونن تا ابد که نمیشه یه مربی بمونه.... حالا که رفته کسی نباید تو ورزشگاه قلعه نویی رو تشویق کنه چون این به ضرر استقلاله.... اگر طرفدار استقلال هستید باید تیم رو تشویق کنید نه یه فرد خاص رو....
اگه واعظ میخواد واقعا خودی نشون بده فردا باید بلند شه بره کریستوف دام رو با کخ بیاره
این دو تا بهترین زوج هی مربی گری هستند که با قیمت زیر 1 میلیون میشه اوردشون