یکی از دوستام امروز اومده بهم میگه علی امروز xbox 390 دیدم این گوشش یکم کج بود با xbox360 فرق میکرد!
واقعا نمیدونم در جواب این جور حرفا چی باید بگم!!؟؟ xbox 720؟؟؟!!!!!!!
یکی از دوستام امروز اومده بهم میگه علی امروز xbox 390 دیدم این گوشش یکم کج بود با xbox360 فرق میکرد!
واقعا نمیدونم در جواب این جور حرفا چی باید بگم!!؟؟ xbox 720؟؟؟!!!!!!!
Xbox 390 !:16::16::16:
Xbox یک ربع به 500 :31:
بچه هاسایتی ازskinهای ایکس باکس نیست؟
بالاخره اسلیم -- شد یا نه؟
بله ه-ک شدنقل قول:
ولی فعلا برای درایو های 9504
امروز زنگ زدم یه جا ، گفت سخت افزاری -- میشه فقط 95 تومن هم هزینه داره.صحت داره؟
بله ورژن 9504 به طور کامل ه-ک شد :27:نقل قول:
اینجا به طور کامل آموزش + توضیحات هستش
موفق باشید
به جای نقطه چین ها B A Z I C E N T E R قرار بدیدکد:http://forum.----------.com/showthread.php?t=32427
سخت افزاریش که صحت داره ولی 95 تومن خیلی چرت گفتهنقل قول:
فکر کنم 10-20 تومن بیشتر نباشه
تازه خیلی گرون گفتم
به جای غیر معتبر نده
میثم خودمون خیلی کارش درسته-حالا نمیدونم این کارو میکنه یا نه چون خیلی وقته باهاش تماس تلفنی نداشتم(تقریبا از پارسال:20:)
درسته میگن تمام باندلهای 250 .0225 هستند؟؟؟
چه دردسری داریم به خدا. یکی میگه آره یکی میگه نه. مجبورم انگاری بازش کنم دستگاه رو. دوست نداشتم پلمبش رو باز کنم!!!:41:
میلاد جان ، به نظر من برو یه آرکید بخر خودتو راحت کن - این اسلیم رو هم بذار برای لایونقل قول:
سلام بچه ها
میخوام هارد بخرم .میشه قیمتا رو بزارید .
ممنون.
به نظرم منظورش از سخت افزاری همون تعویض درایو اسلیم با فت بوده که هزینه رو بهتون اینقدر بالا گفته..........نقل قول:
اصلا توصیه نمیشه اینکارو بکنید چون برای دستگاه مشکل ایجاد میکنه.......
یا حق
پس به نظرتون اگه منتظر بمونم بهتره؟
اگه عجله نداری منتظر بموننقل قول:
اگه خیلی عجله داری و پول تو دستو بالته یه الیت بخرو حالشو ببر
دوستان اگه یه فلش مموری ویروسی رو به ایکس باکس بزنیم امکان داره که کنسول هم ویروسی بشه؟
نه هیچیش نمیشه !!
من یه ویروسی زدم :31:
مستر پوریا من دو سال پیش شنیدم قراره یه فن جدید ایکس باکس به بازار بیاد که یه طرف ایکس باکس رو میگیره و داخلش رو خیلی خنک میکنه من به خاطر درس زیاد پیگیرش نشدم شما اطلاعی دارید؟
حتما میدونی که یکی از مشکلات ایکس باکس داغ شدن بیش از حد در حین بازیه طوری که بعضی از طرفدارهای ps3 بهش لقب بخاری برقی دادن!:31:
فن رو که میشه تعویض کرد !! ( به تراکتور تبدیل میشه :31: )
تازه اونم برای برد فالکون بود !!
---------
دما هم طبیعی هست !! فقط یکسری نکات هست که باید بهش دقت کرد !!
اون دسته از افرادی هم که میگن بخاری هست ، شما هم در جواب بگید : "دلتون بسوزه ما با یه تیر دو نشون زدیم هم کنسول گرفتیم هم بخاری " :31:
ولی دور از شوخی اصلا نگران گرما نباش ( بیشتر منظورم به جاسپر هست )
به پست پوریا اضافه میکنم که:نقل قول:
بستگی داره ویروس با چه برنامه ای وشته شده باشه........
چون بیشتر ویروس ها مخصوص ویندوز هستن و فرمتشون EXE هستش روی کنسول ها نمیتونن تاثیر بزارن،البته ممکنه بعضی از ویروس های توی فلش به فلشی مکه همزمان با فلش ویروسی روی کنسول هستن نفوذ کنه ولی در هیچ صورت روی کنسول تاثیر نمیزاره........
نه پوریا جان منظور من عوض کردن فن نیست
یه فن جانبی که یکی از ابعاد ایکس باکس رو میگیره و داخلش رو خنک میکنه
یه چیزی تو مایه های این فقط به جای پنکه فن رو در نظر بگیر شرمنده نتونستم عکس مشابه دیگه ای پیدا کنم.:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه والا همچین چیزی تو تهران ( ایران ) ندیدم !! :41:
آره منم ندیدم قرار بود پارسال بیاد ولی فکر کنم اون شخص یه چیزی همینطوری پرونده بود!نقل قول:
در کل فکر نمیکنم نیازی هم باشه چون الان تعداد سه چراغه های ایکس باکس از تعداد انگشتان دست هم تجاوز نمیکنه.این سوال رو هم بیشتر به خاطر کسب اطلاعات بیشتر پرسیدم.
من خودم هر روز به طور متوسط 6 ساعت از ایکس باکس استفاده میکنم ولی تا حالا که آخ هم نگفته!
ممنون بابت تمامی راهنماییت دوست عزیز:40:
اون فنی که شما میگید به پشت کنسول وصل میش درست عقب فن کنسول که خودش هم دو تا فن داره که میشه گفت بله واقعا خنک میکنه...ولی اصلا توصیه نمیشه چون تجربه ثابت کرده که توصیه نشه....نقل قول:
دوست عزیز تجربه چی رو ثابت کرده اما دوستان می تونند با تهیه یک فن CPU و یه منبع تغذیه(منظور آداپتور هست) و اتصال دو سیم اصلی برق فن به منبع تغذیه.،و بعد در پشت دستگاه قرار بدید در این روش برقی از کنسول گرفته نمی شه و خطری هم به اون صورت نداره(هالا چرا فن CPU به این دلیل که قدرت فن بالا هست و کلا سگ جون تر هست) من خودم برای ای دی اس الم این رو ساخته بودم و تا یکی دو روز هم برای ایکس باکس می سازم (جالبی اینجاست دستگاه داغ نشده پشتش داره آتیش می گیره:31:)(من کنسولم رو همین امروز به دستم رسید:31:)
اینو ثبت هم کردید ؟نقل قول:
دوستان من دستگاه رو تازه گرفتم الان رفتم داخل تنظیماتش این رو نوشته بود
Dashboard: 2.0.12625.0
این خوبه چه طوره
مشکلی نداره
(کنسول رو از یکی از دوستانم خریدم:31:)
مبارک باشه دوست عزیز:20:نقل قول:
مدلش چیه چندگرفتی؟
از یکی از دوستانم داخل انجمن خودم(اینجا نمی تونم آدرس انجمن رو بدم:31:) اومد ازم اجازه بگیره تا یه پست برای فروش بزنه من هم بهش گفتم چرا راه دور می ری بیا خودم می خرم :31: قیمت 270 ت با پست (پست پست نمی کرد مجبور شدم آخر سر با ترمینال برام بفرسته) می شه 280 تنقل قول:
مشخصاتی که خودشون بهم دادن:
xbox 360 arcade
مادربرد جاسپر درایو Lite On به همراه كابل و اداپتور فابريك ( يك كابل HDMI به DVI هم دارم براي اتصال به مانيتور)
فردا پست فردا هم یک سیستم خنک کنند هیولا (دست ساز:31:) بهش اضافه می کنم و می ترکونم
دوستان سوالم رو جواب ندادن چرا (سوالم این پایینی هست)
نقل قول:
دوستان من دستگاه رو تازه گرفتم الان رفتم داخل تنظیماتش این رو نوشته بود
Dashboard: 2.0.12625.0
این خوبه چه طوره
مشکلی نداره
(کنسول رو از یکی از دوستانم خریدم:31:)
نه داداش این عکس مال خودم نیست تو گوگل پیداش کردم.:46:نقل قول:
اینم آدرسش
کد:http://sinajoker.blogfa.com/
قضیه این آپدیت جدید چیه؟که میگن اگه بشه هیچ کدوم از سی دی های کپی قدیم و جدی را نمیشه رو کنسول -- شده اجرا کرد؟؟!!(البته هنوز نیومده نمی دونم شایدم اومده ولی میگن نسخه بتا هست!!! )منکه گیج شدم
دوستان کسی نیست جواب سوالم رو بده(داخل صفحه قبلی هست)
حالا یه سوال دیگه دارم بازی های دو سی دی هم مگه ایکس باکس داره آخه یه سری بازی ها می زنند دو دیسک؟:18:
خبر ندارید ثبتش کرده یا نه ؟ این اختراع حیفه :31:نقل قول:
خیلی وقته که اکثر بازی های بزرگ رو 2 دیسک هستندنقل قول:
تازه کجای کاری؟ فاینال فانتزی 4 تا دیسکه!
اولین تصاویر منتشر شده از روند بازی Resident Evil Operation Raccoon City
این بازی نزدیک 6 ماه دیگه عرضه میشه
کد:http://dbazinews.com/index.aspx?siteid=1&pageid=141&newsview=3344
عجب چیز خوفیه !نقل قول:
لیون همون لباس قدیمیش تنشه ، این همون 6 هست یا فرق داره ؟
خیلی باحاله :31:
مثله اینکه همون 6 هستنقل قول:
ولی من شنیدم اویل 4 ps2 رو هم قراره بصورت hd روی 360 & ps3 بدن
طریقه کار کرد دیسک ها چه جوری هست مثلا دیسک یک تموم شد دیسک دو رو می زاری :18: فکر کنم قبلا یه همچین چیزی رو دیده بودم حال دوست عزیز سوال قبلیم رو جواب نمی دی:31: داخل صفحه قبلی هست
این بازی ها باید اول از همه نصب بشن به این صورت که شما دی وی دی اولی رو میذاری بعد یه پیغام میاد مبنی بر اینکه باید دی وی دی دوم گذاشته بشه بعد نصب که تموم شد دی وی دی اول رو میذاری و بازی میکنی همین!نقل قول:
راستی ایکس باکس شما چقدر حافظه داره؟
البته اویل 4 اول اولش مال نینتندو بود ، بعد نیتنتدو نتونست اون فروشی که تضمین کرده بود رو داشته باشه بازی از انحصاری خارج شد و مالتی شد ولی به جاش اویل 0 و اویل 1 ریمیک کماکان انحصاری نینتندو موندند و دو تا از شاهکار های اویل محصوب میشند .نقل قول:
ولی فکر کن اویل 4 HD چه شود :40: