سرويس gprs مشكل پيدا كرده؟؟؟؟
من نميتونم هيچ سايتي رو باز كنم!!!
سرويس gprs مشكل پيدا كرده؟؟؟؟
من نميتونم هيچ سايتي رو باز كنم!!!
بزودی !نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم نمیشه اما برعکسش میشه.نقل قول:
بستگی به محل زندگیت داره.نقل قول:
كلا از اينجور مشكلات پيش مياد؟؟؟نقل قول:
يا فقط براي من اينطوريه؟؟
بزودي يعني چي ؟
يعني اين امكان براي ايرانسلي ها وجود نداره كه مسيج بزنن براي صدا وسيما
شما لطف كن برو كلانتري و بگو من بسته حاوي سند و پوكه سيم كارتم رو گم كردم و يه برگه كه اسمش صورتجلسه هست رو پر مي كني و كاتنتري هم برات مهر و امضاء مي كنه و همون رو به جاي پوكه سيم كارت به كسي كه مي خواهي سيم كارت رو بهش بدي تحويل مي دي كه اگه يه روزي نياز شد داشته باشه.نقل قول:
در غير اينصورت براي تغيير مالكيت نيازي به بودن پوكه سيم كارت نيست.
نقل قول:آقا چرا اطلاعات غلط مي ديد؟نقل قول:
در هيچ جاي دنيا نميشه شماره بدي و اسم بگيري ولي شما تا چند ماهه آينده كه شماره 150 راه اندازي بشه مي توني اسم و مشخصات دوسستت رو بدي و و شمارش رو بگيري.
تازه به شرط اينكه اون طرف در اين بخش به درخواسته خودش شمارش رو ثبت كرده باشه در غير اينصورت اگه شمارش رو هم داشته باشيم نمي تونيم به كسي بدهيم.
چون اطلاعات شخصي مشتريه.
اين گزينه در كنترل حساب اينترنتي در قسمت خدمات ارزش افزوده / خدمات ارزش افزوده موجود / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود است كه مي تونيد براي خود فعال كنيد. اگه هم E-Care نداريد وقتي اين سرويس دهي فعال بشه تماس مي گيريد و براتون فعال مي كنيم.
راستي E-Care من براي خط اعتباريم درسته ها. ماله شما چي درسته؟
نقل قول:
:34::33:پيدا :38::26:شد:3::26:
دوستان من فايل مربوط به جشنواره جديد رو به روزرساني كردم.
كساني كه مايل هستند حتماً يه نگاهي بندازن.
[URL="http://mtnirancell.persiangig.com/document/"]http://mtnirancell.persiangig.com/document/[/URL]
حیف شد ....نقل قول:
تازه داشتیم حال میکردیم .....(شوخی کردم ها...)
man to do hafte hodode 200meg dariafti dashtam khodam hodode 100 meg az rapidshare dl kardam va az 130 va kontorol hesab interneti bedehimo chek mikonam hichi behesh ezafe nemishe be nazare shoma momkene badan hesabesh kone?
آقا شاهین من میخواهم خط دایم ایرانسلم را به کسی بفروشم . چطور باید به نام طرف بزنم ؟؟
من اصفهان هستم .