فعلا بعيده، مگه همراه اولم 2 کنهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Printable View
فعلا بعيده، مگه همراه اولم 2 کنهنقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
خو لااقل یه بسته برا 2 تا 8 صبح میزاشت جشنواره ای چیزی.زمانی که وایمکس داشتم 2 تا 8 مفتی بود گفتم سر طرح تعویض اون مودم خاک خورده خسته رو عوض کنم با این مودم جدیدا .میبینم ارزش نداره .در حال حاضر نامحدود همراه ایرانسل خدایی میکنه.تو روستا تو پاسگاه خدمت میکنم سرعت دانلود 3g سر 16مگابیت ثابته :n09:نقل قول:
لطف میکنید شماره دفتر ایرانسل رو بدیدنقل قول:
- - - Updated - - -
لطف میکنید شماره دفتر ایرانسل رو بدیدنقل قول:
یه td-i40 خریدم با بسته اولیه 90 گیگ 3 ماهه
نامردا محدودیت سرعت اعمال کردن
دانلود که میکنی 20-30 ثانیه اول سرعت رو 5 مگابایت بعد یهو قفل میشه رو 128
بسته های معمولی هم اینطوری ه ؟
راهی هست محدودیت رو برداشت؟
کسی از دوستان بسته نامحدود ۴ مگابیت رو تست کرده که پس از مصرف منصفانه آیا سرعت کاهش پیدا میکنه یا نه؟
یکی از دوستان یک تاپیک زده به اسم دزدی ایرانسل! که بعد از چند برابر سقف مصرف منصفانه، همچنان با سرعت اولیه دانلود میکنه! (جالبه که این تاپیک تازه برای ایرانسل تبلیغ شده!)
شخصا اگه واقعا بعد از مصرف منصفانه سرعت رو کاهش نمیده، همین فردا اقدام به خرید مودم میکنم.
لطفا یک جوانمرد هم پیدا بشه بگه مودم td-lte ایرانسل چی بگیریم که اذیت نکنه. چندتا مدل تو سایتهایی مختلف از جمله خود ایرانسل، دیجیکالا، راستین بازار و ... وجود داره: DT-350 / TK-2510 / GP-2101 / TD-i40 / TF-i60
اما هرچی نظرات رو در فروم و همین سایتها میخونم، مودمی نمیبینم که اکثریت ازش راضی باشند و از گیرندگی یا وایفای هر کدوم ایرادی گرفتن.
لطفا دوستانی که مطالعه و تحقیق بیشتری کردهاند، راهنمایی بفرمایند بهترین گزینه چی هست.
سپاسگزارم.
ظاهرا تو مودم های ثابت i60 بهترین هست که هم سیم lte ساپورت میکنه و هم سیم ۴.۵ g
تو دیوار بگردی با قیمت زیر ۲۰۰ میتونی پیدا کنی ( تو سایت ایرانسل ۳۶۰ هست قیمت)
Sent from my iPhone using Tapatalk
داداش گلم من 3نوع مودم ایرانسل دارم .تمام مودمهاش یکجورن.اگرواقعا میخای راحت باشی یک مودم انلاک اصلی هوواوی بخر.
چون خودشرکت هوواوی ساپورت نرم افزاروفرمورمیکنه
به صورتی که هرزمان بروزرسانی باشه خیلی ساده ازسایت اصلی مودم دانلودمیشه.مودمهای ایرانسل چون دستکاری شده مودم اصلی هستند
ونرم افزارهاوفرمورهای اصلی روشون نصب نمیشه بعضا مشکل انتن یاوایفایا....دارند.اگر مجبوری ازایرانسل بخری فکرکنم جدیدترین وپرفروشترینش همین tf-i60 باشه
کجاشما دیدی که بعدمصرف منصفانه سرعت تغییرنکرده !نقل قول:
بسته 1مگابیت (128کیلوبایت) خریدم فقط دوروزاول سرعت ثابت بود بعدمصرف 2 گیگ بیشتر اوقات سرعت دانلود زیر 90 کیلوبایت بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت با مودم tf-i60. و ۴ چراغ آنتن
Sent from my iPhone using Tapatalk