-
صدور رأي انضباطي فدراسيون فوتبال در مورد گيلائوري
خبرگزاري فارس: كميته انضباطي فدراسيون فوتبال رأي خود را در خصوص گيلائوري بازيكن تيم استقلال تهران صادر كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري فدراسيون، اين بازيكن به دليل حركت ناشايست خود از سوي كميته انضباطي يك جلسه محروم شد.
گيلائوري كه به علت دريافت كارت قرمز، تيم استقلال را مقابل صبا باتري همراهي نمي كند؛ علاوه بر اين محروميت بنابر حكم كميته انضباطي در ديدار بعد نيز غايب خواهد بود
-
درخواست كادر فني استقلال از بازيكنان
بازيكنان استقلال تهران صبح امروز در دفتر باشگاه حاضر شده و در كلاس تئوري كادر فني براي بازي با صباباتري شركت كردند.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ بازيكنان تيم استقلال تهران كه براي تماشاي فيلم بازيهاي تيم صباباتري به دفتر باشگاه آمده بودند، پيش از انجام اين برنامه، به صحبتهاي كادر فني و سرپرست استقلال گوش فرا دادند. در اين صحبتها به بازيكنان استقلال توصيه شد با بيتوجهي به شايعاتي كه حاشيهسازان براي استقلال درست ميكنند، آرامش خود را حفظ كرده و با اين كار مانع از افزايش مشكلات شوند.
در اين جلسه چند بازيكن استقلال نيز نسبت به نامشخص بودن وضعيت مالي باشگاه اعتراض كرده و خواستار توجه بيشتر مسوولان شدند.
اعضاي تيم استقلال بعد از تمرين بعدازظهر امروز در هتل المپيك اردو ميزنند.
-
براي رفتار هوادارانش در ديدار برابر فجر
تيم فوتبال استقلال تهران جريمه شد
خبرگزاري فارس: تيم فوتبال استقلال تهران براي رفتار تماشاگرانش در ديدار با فجر شهيد سپاسي شيراز جريمه شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، اقدام به فحاشي از سوي هواداران استقلال باعث شد كميته انضباطي فدراسيون اين تيم را به پرداخت ده ميليون ريال جريمه نقدي محكوم كند.
به گزارش پايگاه خبري فدراسيون، چون در اين فصل اين اقدام از سوي هواداران استقلال براي اولين بار صورت گرفته، كميته انضباطي به جريمه نقدي بسنده كرد؛ اما چنانچه در آينده نيز تكرار شود تنبيهات شديدتري از جمله انجام بازي بدون حضور تماشاگر، برگزاري ديدار خانگي در يك استان ديگر و ... اتخاذ خواهد شد.
-
پس از پايان هفته سوم
ليگ امارات 2 هفته تعطيل ميشود
پس از پايان هفته سوم ليگ دسته اول امارات اين رقابتها به مدت دو هفته تعطيل خواهد بود.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ هفته سوم ليگ فوتبال امارات طي روزهاي دوشنبه و سهشنبه دهم و يازدهم مهر برگزار خواهد شد و پس از پايان بازيهاي اين هفته رقابتهاي ليگ دسته اول امارات تا روز دوشنبه 24 مهر(16 اكتبر) تعطيل خواهد بود.
پس از پايان اين تعطيلات هفته چهارم با انجام شش ديدار در تاريخ 24مهر پيگيري خواهد شد و طي آن الامارات تيم رضا عنايتي وحسين كعبي مقابل الفجيره قرار خواهد گرفت. النصر كه برهاني و مجيدي را در اختيار دارد مهمان الاهلي خواهد بود، الشباب نيز كه ايمان مبعلي در آن بازي ميكند مقابل الوحده قرار خواهد گرفت.
علي سامره و جواد كاظميان در تيم الشعب ميهمان الوصل خواهند بود و شجاعي و خطيبي به همراه تيم الشارجه به مصاف الجزيره خواهند رفت.
-
در گفت و گو با فارس
اكبرپور: جاي نيكبخت در استقلال خالي نيست
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران عنوان كرد: اين درست نيست كه فكر كنيم جاي نيكبخت واحدي در تيم خالي است.
خط حمله استقلال مانند سال گذشته نيست و به همين دليل نياز به رسيدن سياوش اكبرپور به بازي با صبا باتري بيشتر از هميشه شده است. وي علاوه بر اينكه از وضعيت جسمانياش با خبرگزاري فارس حرف زد، صحبتهاي ديگري را هم مطرح كرد كه تازگي دارد.
* مصدوم هستي يا به بازي با صبا ميرسي؟
از ديروز دكتر نوروزي به من اجازه داد در تمرين شركت كنم. ديروز هم كه بازيكنان در شرايط مسابقه بودند و در تمرين حاضر نشدم. از بعد از بازي با صبا باتري ميتوانم در تمرينات شركت كنم. البته خوب شد كه ليگ به تعطيلي خورد تا بتوانم در اين 15، 16 روزي كه تمرين نكردم، خودم را به شرايط ايدهآل برسانم.
* بازي استقلال با صبا را چطور ميبيني؟
اين ديدار را استقلال كه ببرد، استارت قهرماني را زديم.
* البته بد نيست استقلال كمي هم زيبا بازي كند؟
نميدانم چرا همه از بازي خوب و بد حرف ميزنند. همين سال قبل مقابل خيلي از تيمها مثل ملوان، شموشك، فجر و صبا، استقلال بازيهاي عالي انجام داد؛ اما نتيجه نگرفت. فوتبال روز دنيا بر پايه نتيجهگيري است. نميگويم تيمي كه قدرت دارد، نميتواند ببرد؛ اما تا تيم قوي نباشد كه برنده نميشود. هيچ تيم ضعيفي برنده نيست. شايد بد بازي ميكنيم؛ اما تيم خوبي هستيم.
* نسبت به سال قبل ضعيف تر هستيد؟
ضعيف نشديم. بازيكنان با هم هماهنگ نيستند. بازيكنان خط هافبك سال قبل را به ياد آوريد. مجتبي جباري و علي نيكبخت را داشتيم. در خط حمله من و رضا عنايتي چشم بسته همديگر را در زمين پيدا ميكرديم؛ ولي هنوز نتوانستيم با بازيكنان جديد هماهنگ شويم.
* به نظر هم نميآيد خريدهاي فصل جديد در حد استقلال باشند.
در اين باره بايد از بعد از بازي با صبا نظر داد. هنوز ليگ جا نيفتاده است. تيم ما امسال آن وسط زمين يك رهبر كم دارد. اينطور كه با جباري در تماسم، او از هفته هفتم و هشتم ميرسد كه با آمدنش مشكلاتمان برطرف ميشود.
* استقلال امسال كار سختتري را پيش رو دارد؟
به نظرم ليگ امسال راحتتر از سال قبل است. تيمها در ليگ سال قبل پرقدرتتر بودند. سال پيش وقتي صبا باتري را در بازي اول چهار بر صفر برديم، سه، چهار تيم ديگر هم با ما استارت قهرماني زدند. تا هفتههاي 14، 15 خيلي خوب نتيجه ميگرفتيم و تيمهاي ديگر هم مثبت عمل ميردند. به نظرم پارسال رقابت بين تيمها بيشتر بود. امسال تيم قهرمان با 55،54 امتياز درصدر قرار ميگيرد. هر تيمي امسال بتواند زرنگي كند، قهرماني مال اوست.
* مثل اينكه وجود پرسپوليس را ناديد گرفتيد؟
آنها هميشه تيم خوبي هستند؛ حتي مواقعي كه همه از آنها انتقاد ميكنند. معتقدم پرسپوليس قوي است؛ اما با يك بازي نميشود روي قهرماني حساب باز كرد. جامعه خبري هميشه با يك برد تيمها را به عرش ميبرند و با يك باخت به قعر ميكشانند. پرسپوليس اول كه با آن بازي بد از ابومسلم باخت و بعد جام حذفي را واگذار كرد، به زحمت برق را برد و جلوي استقلال اهواز هم به خاطر ضعيف بودن تيم اهوازي بازي را برد. روي شناختي كه از آقا فيروز داشتم فكر ميكردم استقلال اهواز مدعي است؛ اما جلوي پرسپوليس هيچي نبودند. تيمهاي بزرگ را بايد جلوي تيمهاي بزرگ محك زد.
* پس آنها را مدعي قهرماني نميداني؟
آنها مدعي هستند. دوست دارم در ليگ دو تيم استقلال و پرسپوليس مدعي باشند. از وقتي به استقلال آمدم، قرمزها اصلا مدعي نبودند. اميدوارم تا آخر ليگ رقيب ما باشند. البته خدا كند مثلث طلايي شان (بادامكي، نيكبخت و معدنچي) هميشه اينطوري بازي كنند.
*بعضيها مي گويند جاي نيكبخت در استقلال خالي است؟
كدام بازيكن اين حرف را زده است؟ اصلا هم جاي او در استقلال خالي نيست. او 7 سال پيراهن اين تيم را پوشيد و بعد به دليل برخي مسايل به پرسپوليس رفت. نيكي بازيكن خوبي است و اميدوارم قدر خودش را بداند؛ ولي بازيكنان جايگزين ما به همان اندازه خوب هستند. بدون اينكه بخواهم كاري به كسي داشته باشم، خودم به خاطر علاقه اي كه به رنگ پيراهنم دارم، از گرسنگي هم در گوشه خيابان بيفتم، رنگ پيراهنم را تغيير نميدهم. به نظر من فقط جاي رضا خالي است.
* و از اين موضوع رنج ميبريد؟
واقعا احساس تنهايي ميكنم. دو سال كنار رضا زندگي كردم. چشم بسته همديگر را در زمين پيدا كرديم. جدايي او از استقلال برايم خيلي گران تمام شد و ميشود. من و او خيلي با هم رفيق بوديم و مطمئن باشيد اگر امسال قرارداد نداشتم، همراه او ميرفتم. رضا هرجا باشد من هم ميروم.
-
در گفت و گو با فارس
مرادي: از استقلال امتياز ميگيريم
خبرگزاري فارس: قائم مقام باشگاه صبا باتري تهران گفت: بازي جذابي مقابل استقلال ارايه ميكنيم و از اين ديدار امتياز ميگيريم.
عباس مرادي روز دوشنبه در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره وضعيت تيم صبا باتري اظهار داشت: بازيكنان براي رويارويي با استقلال آماده هستند. فكر ميكنم بازي تماشاگرپسند ميشود. اميدواريم طلسم بشكند و صبا در اين بازي هماني شود كه همه توقع دارند. البته بازيهاي اين دو تيم هميشه قشنگ و تماشايي بوده است.
وي درباره بازيهاي ضعيف صبا باتري در فصل جاري اظهار داشت: سال گذشته هم در اوايل فصل نتايج خوبي نميگرفتيم. بازي اول را مقابل همين استقلال باختيم. هفتههاي بعد هم يا مساوي گرفتيم يا باختيم. بنابراين امسال اگر اين نتايج را گرفتيم كاملا طبيعي است.
وي افزود: امسال هم كادر فني تغيير كرده و هم بازيكنان جديدي به تيم اضافه شدهاند و تاكنون هم هزينه اين تحولات را دادهايم. اميدوارم بازي با استقلال شوك خوبي براي بازيكنان باشد تا از اين شرايط بيرون بيايند.
مرادي درباره اينكه گفته ميشود فرهاد كاظمي فرصت زيادي براي ترميم وضعيت تيم صبا ندارد، گفت: هر تفكر جديد نياز به زمان دارد تا جا بيفتد. كساني كه بازي صبا را پيگيري كردهاند، حتما متوجه شدهاند تيم ما بازي به بازي بهتر شده است.
قائم مقام باشگاه صبا باتري خاطر نشان كرد: از بازيكنانمان براي بازي فردا توقع پيروزي داريم؛ اما يادمان نميرود طرف ديگر زمين استقلال است؛ با همه تماشاگران پرشورش.
-
جواد نكونام:
هنوز به شرايط مورد نظر "سيگاندا" نرسيدهام
حضور در لاليگا براي بازيكنان ايراني دور از دسترس نخواهد بود
هافبك بلند قامت و شوتزن سابق پاس تهران پس از مدت كوتاهي بازي در ليگ امارات و درخشش همراه با دو تيم الوحده و الشارجه ثابت كرد بدون دليل نيست كه باشگاههاي طراز اول اروپايي همواره از مشتريان پر و پاقرص او به شمار ميآيند.
جواد نكونام با پايان رقابتهاي جام جهاني آلمان دو پيشنهاد از هرتابرلين و اوساسونا داشت كه با توجه به قدرتي بودن ليگ اسپانيا، براي ادامه دوران حرفهاي فوتبال خود لاليگا را ارجحتر از بوندسليگا دانست و به عنوان نخستين فوتباليست ايراني شانس حضور در اين رقابتهاي معتبر را يافت.
گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ گفت و گويي را با جواد نكونام بازيكن باشگاه اوساسوناي اسپانيا ترتيب داده است كه ماحصل آن را در زير ميخوانيد:
آيا توانسته اي خودت را با تفكرات سرمربي اوساسونا خوزه آنخل سيگاندا تطبيق بدهي و خواسته هاي او را فراهم كني؟
فوتبال در تمام جهان يك جور است و فقط تفكرات مربيان و سليقههاي آنها با هم تفاوت دارد كه من هم در اوساسونا بايد ايدههاي سيگاندا را در زمين پياده كنم و بتوانم براي باشگاهي كه به آن تعهد دارم مثمرثمر واقع شوم.
تيمهاي حاضر در لاليگاي اسپانيا بيشتر مواقع بازيكنان اروپايي را پذيرفته اند و كمتر به سمت و سوي آسياييها ميروند؛ برخورد هواداران يك تيم صاحبنام اروپايي با جواد نكونام كه يك بازيكن ايراني محسوب ميشود چگونه است؟
مردم شهر پامپلونا كه اكثرا طرفدار اوساسونا هستند همانند ساير بازيكنان با من برخورد ميكنند و براي آنها آسيايي و اروپايي فرقي ندارد، هر فردي كه بيشتر در تيم بدرخشد در كانون توجهات هواداران تيم اوساسونا قرار ميگيرد.
به عنوان اولين فوتباليست ايراني كه تجربه بازي در لاليگاي اسپانيا را پيدا كرده است چه احساسي داري؟
بسيار خوشحال هستم كه توانسته ام در رقابتهايي اين چنين معتبر حضور پيدا كنم و رسيدن به اين موفقيت را دور از دسترس ساير بازيكنان ايراني نميبينم.
اوساسونا در 5 هفته نخست لاليگا به 2 پيروزي، 2 شكست و يك تساوي دست پيدا كرده ولي در گلزني با زدن تنها 4 گل بسيار ناموفق نشان داده است. آيا با اين نظريه موافق هستي؟
هنوز براي قضاوت درخصوص موفقيت يا عدم موفقيت اوساسونا در لاليگا كمي زود است، ولي اينكه مهاجمان تيم نميتوانند از فرصتهاي به دست آمده نهايت استفاده را ببرند و گلزني كنند را قبول دارم. در همين ديدار اخير مقابل اسپانول كه 90 دقيقه در تركيب نهايي سيگاندا قرار داشتم دو فرصت مسلم گلزني را مهاجمان هدر دادند و بازي با نتيجه تساوي بدون گل به پايان رسيد.
به شخصه تا چه اندازه رضايت سيگاندا را براي قرار گرفتن در تركيب نهايي اوساسونا جلب كردهاي؟
هنوز به حد ايدهآل سرمربي اوساسونا نرسيدهام، اما طي اين مدت كه در كنار تيم بودم و در برخي موارد هم به ميدان رفتم سيگاندا احساس رضايت داشت.
اوساسونا در ليگ قهرمانان اروپا مقابل هامبورگ شكست را پذيرفت و از گردونه رقابتها كنار رفت؛ پس از اين شكست در رقابتهاي جام يوفا حاضر شد و به لطف گل زده در خانه ترابوزان اسپور تركيه به دور بعد و مرحله گروهي راه پيدا كرد. تجربه حضور در اين دو ليگ معتبر اروپايي چقدر توانسته در پيشرفت فوتبال نكونام مؤثر باشد؟
پس از حضور مهدي مهدويكيا، علي كريمي، علي دايي، وحيد هاشميان و رحمان رضايي به عنوان ششمين بازيكن ايراني هستم كه تجربه بازي در ليگ قهرمانان اروپا را به دست آورده ام اما افسوس كه اوساسونا زود از اين پيكارها حذف شد و به جام يوفا راه يافت؛ تمام تلاش و هدف كادر فني اوساسونا بر اين اساس استوار شده است كه بتوانيم در اين رقابتها به جايگاه مناسبي دست پيدا كنيم و به شخصه از اين بابت به خودم ميبالم.
حرفهاي بودن تيمهاي حاضر در لاليگا را با ليگ كشورهاي آسيايي همچون ايران چطور مقايسه ميكني؟
براي رسيدن به سطح ليگ اسپانيا خيلي كار داريم و شايد اين شرايط براي بسياري از تيمهاي ايراني مثل يك رويا باشد، تيمها چندين زمين تمرين و ورزشگاه اختصاصي دارند در حالي كه مسابقات ليگ حرفهاي ايران به دليل مشكل نور دچار نابساماني ميشود و سازماندهي سازمان ليگ به هم ميخورد.
در هفته بعد رقابتهاي لاليگا بايد به مصاف راسينگ سانتاندر برويد. از اين تيم چه شناختي داريد و آيا مربيان اوساسونا نقاط ضعف و قوت اين تيم را به بازيكنان يادآور شدهاند؟
درهفته آينده لا ليگا به دليل بازي تيم ملي اسپانيا تعطيل خواهد شد، اما پس از وقفه كوتاه و يك هفتهاي با راسينگ سانتاندر ديدار خواهيم كرد كه در جايگاه هجدهم جدول قرار گرفته و براي به دست آوردن امتياز به آب و آتش خواهد زد.
آيا اخبار مربوط به ليگ حرفهاي ايران و تيم پاس را از اسپانيا دنبال ميكني؟
بله، ليگ در آستانه هفته پنجم قرار دارد و تيم محبوبم پاس به غير از نتيجه ديدار نيمه تمام مقابل فجر سپاسي توانسته يك شكست مقابل مس كرمان، يك پيروزي مقابل فولاد و يك تساوي با صباباتري دست پيدا كند.
آيا براي ديدار مقابل چين تايپه به تيم ملي ملحق خواهي شد؟
با تمام وجود در اختيار تيم ملي كشورم خواهم بود و براي اعتلاي آن از جان و دل بازي ميكنم.
-
انتقاد سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا از ليست جديد قلعهنوعي:
نيمكت نشينان ليگ ايران در تيم ملي!
سايت رسمي كنفدراسيون فوتبال آسيا امروز دوشنبه 10 مهر در گزارشي به تحليل ليست دعوت شدگان به تيم ملي ايران پرداخته است.
در اين گزارش ضمن اعلام اين مطلب كه ليست اخير امير قلعهنوعي انتقاد رسانهها را برانگيخته است، نوشت: اين تيم براساس بازيكنان حاضر در ليگ ايران شكل گرفته و با مشكلاتي كه به دليل ناهماهنگي تاريخ مسابقات با تقويم فيفا وجود دارد امكان حضور بازيكنان ايراني شاغل در تيمهاي اروپا يي غيرممكن است.
در ادامه اين گزارش به نقل از امير قلعهنوعي سرمربي تيم ملي ايران آورده شده است كه احتمال دارد علي كريمي و آندرانيك تيموريان به جمع بازيكنان در چين تايپه اضافه شوند.
سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا در بخش ديگري از اين گزارش به تحليل مفصلي از موقعيت و سابقه نفرات دعوت شده از سوي امير قلعهنوعي پرداخته و با لحني منتقدانه نوشته است: وحيد طالبلو دروازهبان استقلال كه در 3 بازي اين فصل نيمكتنشين بوده به اين اردو دعوت نشده است و جاي خود را به رحمان احمدي دروازهبان سايپا داده است.اين در حاليست كه احمدي تنها در دو بازي از چهار بازي اخير سايپا حضور داشته است. موضوع دعوت از بازيكناني از تيمهاي ته جدولي كه حتي بازيكن ثابت تيم خود نيز نبودهاند با انتقاد گسترده روزنامههاي ورزشي در ايران روبرو شده است.
اين گزارش دليل انتخاب اين بازيكنان را از قول ناصر ابراهيمي مربي تيم ملي چنين نقل ميكند: من فكر ميكنم كمتر كسي است كه به اين بازيكنان اعتقاد نداشته باشد. اينها از بهترين بازيكنان تيمهاي خود در بازيهاي هفتههاي اخير ليگ برتر بودهاند.
در بخش ديگر از اين گزارش دعوت پژمان نوري به تيم ملي مورد توجه قرار گرفته است، سايت كنفدراسيون فوتبال آسيا در اين باره مي نويسد: در بين چهرههاي دعوت شده به تيم ملي ميتوان به پژمان نوري هم اشاره كرد كه بعد از چند سال دوري به تيم ملي فرا خوانده شده است. او در مقطعي كه براي ملوان و پگاه بازي ميكرد در اغلب اردوهاي تيم ملي حضور داشت و حتي در چند بازي هم به ميدان رفت. نوري يك بار هم در بازي با بلاروس از فاصله 30 متري دروازه اين تيم را باز كرد. او اين روزها بازيهاي خوبي براي پرسپوليس انجام ميدهد و شايد در ميان تازهواردها، شانس بيشتري داشته باشد تا در غياب لژيونرها فرصت بازي پيدا كند.
امير قلعهنوعي اعلام كرده كه بعد از اين بازيها چند بازيكن خط ميخورند تا جاي خود را به لژيونرها و بازيكنان احتمالي ديگري از استقلال يا احتمالا صباباتري يا بازيكنان مقيم امارات مانند عنايتي بدهند.
ايران قرار است روز 19 مهرماه در بازيهاي انتخابي جام ملتهاي آسيا در سال 2007 با چين تايپه بازي كنند.
ايران در تورنمنت اردن روز 12 مهر با عراق بازي ميكند و بعد از بازي روز 14 مهر مقابل اردن، روز شنبه 15 مهر از طريق دوبي و هنگكنگ به چين تايپه ميرود تا پنجمين بازي خود در رقابتهاي انتخابي جام ملتهاي آسيا را برگزار كند.
-
با پيشنهاد فدراسيون
جلسه مشترك مسوولان صنعت نفت و فدراسيون فوتبال برگزار ميشود
تا اوايل هفته آينده جلسهاي ميان مسوولان باشگاه صنعت نفت آبادان و فدراسيون فوتبال برگزار خواهد شد تا در خصوص حضور اين تيم در ليگ برتر بحث شود.
حميد مقدم نيا وكيل باشگاه صنعت نفت آبادان ضمن بيان مطلب فوق افزود: قرار است هيئت مديره باشگاه صنعت نفت آبادان به زودي در فدراسيون فوتبال جلسهاي را برگزار كنند و طي آن شرايط حضور اين تيم در ليگ برتر بررسي شود. البته قرار بود جلسه كميته فني براي حضورصنعت نفت در ليگ برتر برگزار شود ولي ظاهرا اين جلسه قرار است به طور مشترك با مسئولان باشگاه انجام شود.
وكيل باشگاه صنعت نفت همچنين در مورد صحبتهاي اخير "رفيعي" كه در گفتههايش به عنوان وكيل فدراسيون فوتبال معرفي شده است اظهار كرد: من نميدانم چرا آقاي مصطفوي و ديگر مسوولان فدراسيون فوتبال جوابي به حرفهاي ايشان نميدهند. تا جايي كه من ميدانم ايشان وكيل آقاي دادكان بود و نه وكيل فدراسيون فوتبال. خواهش من اين است كه اگر فدراسيون فوتبال ايشان را به عنوان وكيل فدراسيون قبول دارد اعلام كند تا ما هم از جايگاه و موضع حقوقي برخورد كرده و جواب ايشان را بدهيم اما اگرايشان فقط وكيل دادكان است از رسانهها خواهشمندم با ارائه نظرات اشخاص و موضعگيريهاي فردي باعث متشنج شدن جو نشوند.
وي ادامه داد: من رسما ادعاهاي اخير را رو ميكنم ، حتي وكلايي كه در فيفا هم كار ميكنند اعلام كردهاند تصيمگيري مقام قضايي براي پرونده فوتبال اشكال ندارد. اين صحبتها اعتراض و نوعي توهين به جايگاه يك مقام قضايي محسوب مي شود و قابل پيگرد است.
-
قائم مقام باشگاه سپاهان:
اثر انگشت قابل جعل نيست
تمامي مدارك ورود عمادرضا به ايران موجود است و اگر پرسپوليسيها بخواهند به اين مورد ايراد بگيرند، در حقيقت تمامي ارگانهاي كشور را زير سوال بردهاند.
مسعود تابش قائم مقام باشگاه سپاهان اصفهان ضمن بيان مطلب فوق افزود: تا جايي كه من اطلاع دارم هيچ دو انساني اثر انگشت يكسان ندارند و اگر صحبت پرسپوليسيها در مورد عدم حضور عمادرضا در زمان ثبت قرارداد صحيح باشد بايد متعجب شويم زيرا اثر انگشت فردي كه به قول پرسپوليسيها در زمان قرارداد در اصفهان حضور داشته و پاي قرارداد را به جاي عمادرضا امضا كرده است با اثر انگشت عمادرضا يكي بوده است.
وي تاكيد كرد: به نظر من پرسپوليسيها دنبال مسائل واهي هستند، آنها از اين موضوع ناراحت هستند كه عمادرضا توانسته است پنالتي را گل كند.
قائم مقام باشگاه سپاهان اظهار كرد: مطمئن باشيد كه اين موضوع صحت ندارد. زيرا تمامي مدارك ورود عمادرضا به ايران موجود است و اگر پرسپوليسيها بخواهند به اين مورد ايراد بگيرند، در حقيقت تمامي ارگانهاي كشور را زير سوال بردهاند.
تابش در پايان گفت: پرسپوليسيها وارد يك بازي شدهاند كه در آخر روسياهي براي خودشان باقي خواهد ماند.