من یه لب تاب acer aspire 6930 خریدم .گاهی لزش هست گاهی خیلی زیاد میشه گاهی هم اصلا نیست.lcd رو که تکون میدم لرزش زیادو کم میشه
Printable View
من یه لب تاب acer aspire 6930 خریدم .گاهی لزش هست گاهی خیلی زیاد میشه گاهی هم اصلا نیست.lcd رو که تکون میدم لرزش زیادو کم میشه
سلام.ببخشید یه سوال واقعا مبتدیانه
یه مودم adsl دو پورت دارم. با usb وصله به pc و باهاش کار میکنم یه پورت lan داره
میخوام وصل کنم به لپتاپ که اینترنت داشته باشم چیکارکنم؟ چه تنضیماتی انجام بدم؟
سلامنقل قول:
تنظیم خاصی نیاز ندارد فقط کافی است یک کابل UTP به پورت LAN مودم و کامپیوتر وصل کنید .
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
سلامنقل قول:
به شما عرض کردم گاهی ایراد از بد اسمبل کردن است ممکن است کابل LCD شل باشد.
سلام به دوستان. من لب تاپم سونی وایو هستش. متاسفانه باطری نداره و یه بار که برق قطع شد، دیگه سیستم بالا نمیاد. یعنی سه تا چراغ کنار دکمه پاور روشن میشه . ولی صفحه سیاه هست و ویندوز بالا نمیاد.
ممنون میشم راهنماییم کنین
سلام به دوستان. من لب تاپم سونی وایو هستش. متاسفانه باطری نداره و یه بار که برق قطع شد، دیگه سیستم بالا نمیاد. یعنی سه تا چراغ کنار دکمه پاور روشن میشه . ولی صفحه سیاه هست و ویندوز بالا نمیاد.
سلام به همه
دوست من لپ تاپ 5741 g ایسر رو داره
امروز هیمنجوری وسط ویندوز دید که کیبوردش کار نمیکنه ولی تمام چیزای دیگه درست بودن و با موس تمام کارارو میکرد
لپ تاپو خاموش کرد ولی یه ساعت که بعد خواست روشنش کنه دیگه روشن نشد و حتی وقتی برق رو بهش وصل میکنه لامپ شارژ اون روشن نمیشه وقتی دکمه پاور رو هم میزنی هیچ اتفاقی نمی افته باتری و آداپتور رو هم چک کردیم و مشکل از اون نیست
به نظر شما این مشکل از چیشه ؟ لپ تاپش تا june گارانتی داره گارانتیش هم سازگار ارقام هست
مشکل سخت افزازیه ؟
چکار باید بکنیم ؟ ببریمش گارانتی ؟
این هم مشخصات سخت افزاری
Core i5
500 G
5470 ATI
4G DDR3
ویندوزش هم 7 هست
به نظر من بهترین کار اینه که ببریش گارانتینقل قول:
گارانتی سازگار هم که گارانتی معتبری است
نقل قول:نقل قول:دوست عزیز میتونی وارد Setup سیستم شی؟نقل قول:
لطفا کمک کنید به نظرتون مشکل از چیه ؟نقل قول: