1v1 بدونه شیلتر شکن بالا میاد ؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
1v1 بدونه شیلتر شکن بالا میاد ؟؟؟؟نقل قول:
والا مال من که بدون هیچ نرم افزار کمکی بالا اومدهنقل قول:
اقا اگه دوستانه پایه هستی خوشحال میشم
اگه دوسته دیگه ای هم باشه که دیگه معرکه میشه
سلام دوستان ببخشید این سوال رو میپرسم آخه دنبال جواب گشتن بین 566 صفحه سخته........
من این بازی رو از سایت میهن دانلود دانلود کردم و بعد آپدیتش کردم بعد با هزار ذوق و شوق وقتی روی play کلیک کردم یه صفحه سیاه اومد.گفتم مال نته بالا خره بالا میاد ولی 20 دقیقه گذشت و هیچی نیومد.تو اینترنت هم خیلی کسایی بودن که به خیال خودشون مشکلو حل کرده بودن ولی من هر چی راه گفته بودن رو رفتم حتی کار های رو که سایت lol گفته بود انجام دادم به غیر یکی اونم دانلود دوباره بازی.خواهش میکنم حتی اگر مطمعن نیستید 100% عملیه ولی برای خودتون جواب داده به من هم بگید.:n28::n28::n28::n28:
سلام
می گم شما یک بار سر صبح (ساعت 7 تا 9 صبح) تست کن ببین این مشکل رو داری ، معمولا اون موقع ها اینترنت fix ه ، اگر مشکل داشتی ، معلومه مشکلت از نت نیست ،بزن repait شه شاید درست شد.
آفا من مشکل log in و پینگ ندارم ولی جدیدن بعد champion select یا اصلا بالا نمیاد یا اینکه اگه بیادمم 100% میشه بعد میپره چیکارش کنم اینو؟ repair هم امتحان کردم نشد:n27:
ببخشید اونوقت repair دیگه دانلود نمی خواد .نا سلامتی ما تو ایرانیم.:n27::n27::n27::n27::n27::n27::n27:
برا من که حتی Login هم نمی کنه لا اقل برم توی Spectate این Aatrox رو ببینم ...نقل قول:
دوستان به نظرتون از honبیام این ؟؟
حجم مصرفی در ساعت چه قدره ؟
دوست عزیز امروز جمعه است، روز انتخابات ه، آی لاو یو pmc:n02:نقل قول:
ببخشید آقا امروز که داغونه فردا صبح ساعت 7 الی 9 تست کن.
hon که در مقابل لول به نظر شخصی من آشغالی بیش نیست.نقل قول:
دوستان به نظرتون از honبیام این ؟؟
حجم مصرفی در ساعت چه قدره ؟
حجم مصرفیش هم زیاد نیست، شاید فوقش 20 مگ در ساعت. (اگه 24/7 بازی کنی و توی تیم فایتا باشی)
از همین میسوزیم دیگه، دز هر ثانیه شاید چندین بایت دیتا بفرسته (به کیلوبایت هم نرسه!) اما با این مقدار ناچیز همچنان لگه :n04: