مال من که یه طرفست...دریافت از قمرواره(!):31:سند با ADSL :20:
.
اون دو طرفه هم میشه برقرار کرد اما ال ا ن ب ی مخصوص می خواد و اگر بگیرنتون حکم جاسوسی رو داره و مشمول جریمه و حبس میشین! :46:
Printable View
مال من که یه طرفست...دریافت از قمرواره(!):31:سند با ADSL :20:
.
اون دو طرفه هم میشه برقرار کرد اما ال ا ن ب ی مخصوص می خواد و اگر بگیرنتون حکم جاسوسی رو داره و مشمول جریمه و حبس میشین! :46:
موافقم،بد جور موافقم.نقل قول:
من دهنم سرويس شده،اين همه پول ميدم حالا كه ميخوام تو تعطيلات استفاده كنم سرعت دانلودم شده 12 بيت در ثانيه:18::18::18::18::18:
خيلي خوب بشه به 15 كيلو بايت ميرسه!!!!:41::41::41::41::41:
بايد يه كمپين عليه پارس آنلاين راه انداخت و گر نه از اين به بعد به هر بهانه ايي از اين كارا ميكنه و ما مشتركين هميشگي ضرر ميكنيم.
سرعتم تا دیروز خوب بود
ولی الان افتضاحه
بزور برسه به 20
منم از الان می رم تو گروه مخالفا :27::31:
نقل قول:به اینجا مراجعه کنید کامل و جامعهکد:http://www.parsonline.com/fa/services/adsl/adsl_access_map
سرعت منم دقیقا همین طور شده!!نقل قول:
آره درسته.منم منظورم از اینکه میشه ولی پیشنهاد نمیشه همین بود!:31:نقل قول:
آره میشه ولی فقط یه LNB و د ی ش میخواد که 5-6 میلیون پات میوفته!!!!!:31::31::31:نقل قول:
100% هم پیشنهاد نمیشه چون تو جیک ثانیه نیروی انتظامی در خونتون رو میزنه و به عنوان مفسد میبرتت لالا...:27::27::27:
خوب شد دوستان گفتن
می خواستم از پارس سروییس بگیرما !!!!!!!!
دوستان سرعت دانلودم 5 روزه ، فیکس 220 هستش :8: حدودا 25 گیگ دانلود کردن تو این 5 روز
البته اکانت 1 مگ یکی از دوستاست ، اکانت خودم که صفحه هم باز نمیکنه :41:
کلا پارس همه اکانت 1 و 2 مگی هارو حال داد تو این تعطیلات ، اما بقیه ول معطل بودن :41:
من خطم 1 مگ هست و طی 5 روزی هست که وصل شده سرعت بالاتر از 45 ندیدم تازه مرکز مخابراتی هم خیلی خلوته،پارس مگه خط 2مگ هم داره؟