مثلا مخابرات یه قانون دیگه به نام شارژ شبانه داره ؟ حالا این چی هست بذارید تا براتون بگم : هر کی ترافیکش را تا آخر استفاده کنه قاعدتا باید اینترنتش قطع بشه تا یا دوباره شارژ بزنه یا صبر کنه تا ماه بعدی که شارژ ماهیانه زده میشه اما طی این قانون به محض اینکه اینترنت را تا آخر مصرف کنید مخابرات خودش بدون اجازه شما دوباره براتون شارژ میزنه و پولش روی قبض تلفن میاد ( اسمش را هم گذاشتن شبانه و گفتن اگر اینترنت در شب خلاص بشه این اتفاق می افته !!! اما بعدش ما دیدم توی روز هم به محض خلاص شدن اینترنت مخابرات خودکار شارژ میزنه )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین ماه قبل اینترنتم نزدیک بود تموم بشه و حدود 50 مگ ترافیک داشتم تا خلاص بشه جالبش این بود که روز 31 ماه بود گفتم یک روز را صبر می کنم و توی اینترنت نمیرم تا شارژ اضافه خودکار برام زده نشه و فرداش برام شارژ ماهیانه زده بشه گذشت و فرداش دیدیم شارژ ماهیانه زده نشد روز دوم ماه هم گذشت و شارژ ماهیانه را نزدن آخر مجبور شدم خودم شارژ اضافه بزنم بعدش دیدم شارژ ماهیانه روز سوم زده شد . حالا من برای این ماه دو گیگ دارم که شارژ ماهیانه را اگر در مدت یک ماه استفاده نکنم سوخت میشه
تمام این سیاست ها در این جهت که کاربر را مجبور به زدن شارژ اضافه کنن و پول بیشتری بگیرن و گرنه چرا چنین قانونی میذارن؟ چرا ترافیک مخابرات این قدر زود تموم میشه ؟ چرا قانونی درست کردن که هرکی اینترنتش تموم بشه خودکار دوباره براش شارژ زده بشه ؟ هر کی بخواد خودش دوباره شارژ میزنه
بابا مخابرات دیگه شورشو در آورده :n21:
البته قانون سوخت شدن ترافیک را بقیه شرکت ها هم دارن اما عوضش اونا شبانه رایگان و سرعت بهتر و ... ارائه میدن که مخابرات نمیده :n18: