کسی خبر داره بلوری پلایر sony s760 حدودا کی وارد بازار می شه ؟ ممنون
Printable View
کسی خبر داره بلوری پلایر sony s760 حدودا کی وارد بازار می شه ؟ ممنون
جناب رایان عزیز،نقل قول:
شما میدونی از این بلوری پلیر 717 pioneer با همین مشخصات به صورت جدا (بدون سینما) موجود هست یا نه؟
خیلی ممنون
خواهش ميكنم masiha عكس از سينماخانگي پايونير ٧١٧بزاريد چون من ميخوام ظاهرشو ببينم واينترنتي بخرم اينجانيست واقعاًممنون ودعاگوميشم در ضمن شما بلوري در دستگاهتان ديديد؟
دوست عزیز من در حال اسباب کشی هستم و وسایلم رو الان جمع کردم. ولی خوب اگه ظاهرش رو می خواهید ببینید که عکس های توی سایت Pioneer گویای همه چیز هست.نقل قول:
نه هنوز فرصت بلوری دیدن پیدا نکردم و فقط توی یک روزی که تستش کردم، WiFi و پخش فرمت های مختلف تصویریش رو تست کردم. ان شا ا... هفته دیگه مستقر میشم و همه این ها رو تست می کنم و تصویر هم براتون می گذارم.
تصاویر رو می تونید از طریق لینک زیر ببینید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز متشكرم پس منتظرميمانم تاعكس بزاريد چون من خيليها ميگن بلندگوهاش ظريف نيست
قیمت حدود 300 توماننقل قول:
DZ640K SONY
دوستان نظرتون در مورد این سینمای خانگی چیه؟
با 300 تومن می تونید مدل S480 سونی رو تهیه کنید.بلوری پلیر خوبی هستش.ولی من یک نکته ای رو عرض کنم من مشخصات خیلی از بلوری پلیرها رو چک کردم ولی هیچکدوم حرفی از ساپورت فرمت flac نزده بودند.در مورد زیرنویس فارسی هم حتما فیلم مورد نظرتون رو برای تست ببرید تا قبل از خرید تست کنید به دلیل اینکه بلوری پلیرها تو این زمینه ساپورت خوبی ندارند من هم اطلاعات دقیقی در این مورد ندارم.ولی این مدل سونی تصویر و صدای خیلی خوبی داره.همچین ساپورت فرمت ها از ورودی USB رو نیز شامل میشه.نقل قول:
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------
تو قیمت خودش سینمای خوبیه.نمیشه گفت عالی ولی خوبه.نقل قول:
---------- Post added at 02:40 AM ---------- Previous post was at 02:37 AM ----------
نه نیست.شما می تونی بلوری پلیر LX53 یا LX54 پایونیر رو تهیه کنید.نقل قول:
الان XVision توی بازار مطرحه و مدلهای 131 و 333 ایکس ویژن خوبند. هم طراحی زیبایی دارن و هم امکانات و گارانتیشون خوبه ولی 333 جدیدتره و یه کابل hdmi هم داره و قیمتش حدود 80 تومنه.نقل قول:
شما 333 با قیمت 80 پیدا کردید بنده 50 تا خریدارم.:41:نقل قول:
نیست عزیز.
اگر پیدا بشه زیر 105 تومن نیست.