با سلام خدمت همه!
این وبلاگ واسه 4 نفره اول کنکور 88 که تو یه اتاقن تو خوابگاه
مشاوره ی درسی خواستین میتونن کمکتون کنن
4sharif.blogfa.com
اگه قبلا کسی گفته بود ببخشید
Printable View
با سلام خدمت همه!
این وبلاگ واسه 4 نفره اول کنکور 88 که تو یه اتاقن تو خوابگاه
مشاوره ی درسی خواستین میتونن کمکتون کنن
4sharif.blogfa.com
اگه قبلا کسی گفته بود ببخشید
من گفتم که ارتباط مطالب میتونه برای طراح سوژه باشه. اما فکر میکنم طراحان ادبیات در سالهای اخیر کمتر به این موضوع توجه کردند. موضوعی مثل تاریخ ادبیات ظرفیت این نوع ترکیب را داره و با شما موافق هستم.نقل قول:
در مورد معارف اگه دقیقتر بررسی کنید، میشه. مثلا فرض کن رابطه طولی و عرضی هم سال دوم داریم هم پیش. برخی آیات بین کتابها مشترک هستند و موارد دیگه. شاید پیدا کردن این نوع ارتباط بین مطالب کمی سخت باشه، ولی طراحان کنکور هم بیعلاقه نیستند اینجور سوالها را مطرح کنند:27:
اگه منظور یه کتاب کمک آموزشی برای سال دوم هست من توصیه می کنم گاج سفید رو بگیرید.نقل قول:
خوب اگه شما می تونین
این ایات مشترک رو پیدا کنین
و ذکر کنین که کار ما هم راحت تر بشه!
سلامنقل قول:
راستش سر کلاس های دینی که معلم درس میده اگر آیه مشترکی باشه یا کلا توی متن درس هم مطلب مشترکی باشه میگه ما آدرس صفحه و توضیحاش رو مینیویسم.
مثلا چند تا از موردهای مهمش ایناس:
1. آیات صفحه 69 پیش و صفحه 20 دوم
2. آیه بسیار مهم صفحه43 پیش در مورد اهتمام به عمل صالح در صفحه 120 دوم
3. یا مثلا صحبت در مورد دوران جوانی و نوجوانی در صفحات 171 ، 58 ، 113 ، 141 دوم و صفحه 9 پیش
4. مطالب مهم در مورد مرجعیت علمی در صفحات 68 و 66 و 121 و 164 و 168 سوم
5. مطالب خیلی مهم در مورد ولایت معنوی در صفحات 74 ، 71 ، 75 ، 76 ، 81 ، 131 ، 139 ، 164 سوم
6. آیه مشترک در مورد عزت در صفحات 140 دوم و 198 سوم
7. ارتباط معنایی مهم (پیشبینی امسال) آیات 126 دوم و 118 و 119 سوم
8. آیه در مورد توحید عملی و نظری در صفحه 114 و 68 دوم و صفحات 19 و 25 و 30 و 31 پیش
9. مطالب و آیات در مورد نفس و روح در صفحه 74 و50 و 51 دوم
10. مطالب معاد جسمانی در صفحه 74 و 81 دوم صفحه 72 پیش(غیرمستقیم)
11. توحید در مالکیت در صفحه 18 پیش با صفحات 11 و 20 دوم
12. توحید در ربوبیت در صفحه 19 پیش با صفحات 114 و 68 و 25 و 170 دوم
و .........
دفترچه کنکور دانشگاه ازاد نمیاد امسال ؟؟؟
گویا دیگه نیازی به شهریه ندارن، دانشجو نمی خوان بگیرن!!!نقل قول:
فکر کنم شنبه یا یکشنبه دیگه بیاد این دفترچه...
خب معملومه که کارشناسی ارشد براشون با ارزشتره .... ولی من از یکی دو تا از مسئولینش شنیدم که شنبه حتما میادنقل قول:
ظاهرا دوشنبه میاد... خبرش تو تاپیک دانشگاه آزاد هست ...نقل قول:
اینا نیازی به پول ندارن؟!! :31: تازه امسال فکر کنم ظرفیتا افزایش پیدا کنه ( به دلایلی که خودتون حتما میدونین!30yaC) :41:نقل قول:
سلام بچه ها.همون طور که قبلا 1000 تا سوال (:31:) در مورد امتحان نهایی پرسیدم و شما جواب دادین این یکیم جواب بدین
من برای فیزیک(3)تست گاج میزنم (که خودتون هم میدونین چقد تستای آبکی و تکراری داره)چون معلممون همه امتحاناش تستیه که در حد مرگ سخته:19:.خب شما که همتون پارسال امتحان نهایی دادین بنظرتون:
1.اگه همینطور پیش برم امتحان نهایی فیزیک میتونم 20 بگیرم یا باز کتاب دیگه بگیرم.یعنی اصلا تستای گاج با امتحان نهایی شباهتی داره یا نه؟
2.برا حسابان هم بالاخره مبتکران گرفتم.بدرد امتحان نهایی میخوره ؟