تایید میشه....نقل قول:
Printable View
تایید میشه....نقل قول:
به هر حال من هم به شرکتت ارم نت رایانامه زدم و از کیفیت شکایت کردم و هم به آسیاتک!سه شنبه هم با هر دوشرکت تماس نلفنی می گیرم!!من الان یک صفحه ساده (سایت روزنامه صر ارتیاط)رو باید 10 بار بازیابی(refresh)تا باز بشه!!!!اینم اینترنته؟؟؟
به نظرم از همه دوستانی که از ارم نت سرویس دارند به آسایتک شکایت کنند و به پشتیبانی و یا مدیریت ارم نت هم شکایت خودشون رو ببرند!شاید بلکه ای بشه!شاید!
سلام
اینترنت ارم نت به صورت اتوماتیک کانکت نمیشه(pppoe)،با کانکشن کانکت میشه.شما هم این مشکل رو دارید؟
با دروود
امکان استفاده از حلت ppoe هم هست!شاید مشکل شما در جایی دگیر باشد!
هرچند من خودم این مورد رو نیازمودم اما دوستانی دارم که از این حلت استفاده می کنند.
سلام دوستان ، سرعت دانلود 256 برای شما چقدر هست؟
دروود
از کدام سرویس دهنده؟کدام مرکز مخابراتی؟
من ارم نت هستم،درخواست سرویس 128 رو داشتم که مانند روال پیشین بایستی 2 مگابیت می بود که متاسفانه اینگونه نیست و بیشترین سرعتی که تجربه کرده ام 70 کیلوبایت بوده است!
تقریبا 512!
رفتم مخابرات دستغیب میگم 1 هفته شده هنوز خطم از رانژه در نیومده میگه مخابرات تجهیزات نداره !!!!
یعنی باید ر. . . توی همچین مملکتی
بچه ها کسی خبر نداره اسم رئیس مرکز مخابرات دستغیب چیه؟
حدس میزدم تا از رانژه در بیارن ک... ادمو پاره میکنن.... باید زنگ بزنی بپرسی اسم رئیس چیه... ولی بازم فکر نکنم کارت راه بیوفته.... من دوستم 2 ماه بدون اینترنت موند....
تا چند ماه پیش یه نفر بود به اسم آقای محمدی...یه روز در هفته هم ملاقات مردمی داشت برای رفع مشکلات..دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم دوشنبه بود.زنگ بزن روزشو بپرس!!!نقل قول:
---------------------------------------
دوستانی که از ارم نت سرویس دارن سرویس 128 دانلود روزانه و شبانه و پینگش چطوریه؟!
روز = 2 مگابیت = 240 کیلوبایت / شب=90 تا 100 کیلو بایت= البته باید چند تا فایل رو با هم بزاری که مجموعش بشه 90 تا 100 / پینگ 4.2.2.4 معممولا بین 200 تا 300 . شبا یه خورده تایم اوت زیاد میشه.نقل قول: