البته آقا امین یکی از بچه های فروم تو چند صفحه قبل نوشته بود که فیزیک پیش فار با 1000 تست منتشر می شود.منبع خبر رو هم آقای سبزمیدانی نوشته بود!!!!حالا چه قدر معتبره نمی دونم:13:نقل قول:
البته آقا امین یکی از بچه های فروم تو چند صفحه قبل نوشته بود که فیزیک پیش فار با 1000 تست منتشر می شود.منبع خبر رو هم آقای سبزمیدانی نوشته بود!!!!حالا چه قدر معتبره نمی دونم:13:نقل قول:
راستی فیزیک خیلی سبز 1و2 پیش منظورته برای فیزیک اول و دوم دبیرستان چی بگیرم هندسه پایه یه کتابی که کم حجم باشه ولی عالی درسو تست کار کرده باشه رو معرفی کنید انتشارات دریافت خوبه یا مبتکران
کسی میدونه schritte plus از کجا میتونم گیر بیارم؟
بابا جواب بده خونمون تا اهواز 170 کیلو متر فاصله داره :18::31:نقل قول:
pdf دو کتاب اموزش و تست گسسته فار تو وبلاگ فار هستش ولی فکر می کنم سخت بشه دانلودش کرد واسه همین روی rapid اپلود کردم . اینم لینکاش :
وبلاگ فارکتاب ازمونکد:http://entesharatefar.blogfa.com
کد:http://rapidshare.com/files/421206474/_Megafileupload_gosaste_1_.azmon1.pdf
کتاب اموزش
کد:http://rapidshare.com/files/421207184/_Megafileupload_gosaste_1_.amozesh1.pdf
خواهشا دوستان کتاب اموزش (لینک سوم) رو ببینن . فکر می کنم اموزشش خیلی خیلی کمه . انتظار از کتاب های اموزشی مثل اکثر کتاب های موجود اموزشی اینه که هفتاد هشتاد درصد کتاب اموزش باشه بقیه تمرین یا تست . ولی این کتاب اموزش گسسته فار برعکسه . حتی خودش تو راه نمای کتاب گفته ما خلاصه درس داریم و قرار نیست به شما اموزش کامل بدیم و.. به نظر شما این میشه کتاب اموزشی؟ دقیقا کتاب های تستی این جورین یعنی خلاسه درس و تست دارن .
(شایدم من اشتباه می کنم . لطفا ببینید!)
فیزیک پایه گفتم که یا گاج سفید یا انرژی اتمی(هر 2 تا 2جلدی اند)نقل قول:
هندسه هم فکر کنم مبتکران کارتو راه بندازه!!!!
دریافتو ندیده ام.ولی یه قسمت هایش تو سایتش باید باشه!!!:13:
خیلی خیلی از پاسخ هاتون ممنونم واقعا امیدوار شدم.همین امروز میرم دنبال کتابها:11:
گسسته چی بخرممممممم
اموزش عالی میخوام
انؤزی اتمی خوبه
خواهش میکنم زود بگیننن
نقل قول:
ببین من تو جواب pm هم بهت گفتم:46:.گسسته مطالب آموزشی اونقدر زیاد نداره کتابه درسی هم کلا 100 صفحه است.خب ولی نحوه طرح سوال از موضوعات مختلف خیلی زیاد تو گسسته از تمام دروس تخصصی باید بیشتر تست زد تا مطلب دست بیاد و بتونی مسلط بشی.رمزینه می آد مثال ها رو در طی درس می آره ولی فار اول مطالبو می گه بهد با تست و پاسخ های مفهومی برات جا میندازه!!!!
گسسته رو بادی اول فهمید بعد این قدر تست بزنی تا برات جابیفته.حتی معلم گسسته ما می گفت فصل نظریه اعداد رو اگر تا سه بار خوندی هیچی نفهمیدی عادیه:41::41:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد من کجا گفتم که فار مثل رمزینه است که شما این 2 تارو باهم مقایسه میکنی؟؟؟؟
من حتی توی پست5774 ص587 گفتم اگه جزوه خوب معلم هم داشته باشی فار خیلی خیلی بهتره!!!:8:
یه چند تا مثال می زنم برات:5: ببین تو قسمت گراف یه مبحث گراف های همبند و نا همبند است تو رمزینه 3< 4تا فرمول فرمول گفته شرط همبندی این فرمول-شرط ناهمبندی یه فرمول دیگه و
فار با گفتن یه جمله همه رو حل کرد.
تو مبحث دور و مسیر رمزینه 5 ال 6 تا فرمول مختلف گفته فار همه رو با استفاده از اصل جایگشت حل می کنه!!!!
باز هم میگم توی گسسته اول باید بفهمی بعد به تعداد زیاد تست بزنی.
ضمنا اگه شما امسال دانش آموز پیش(4ام) باشی با کمبود وقتی که داری که هم جزوه معلمو بخونی هم یه کتاب آموزشی مثل رمزینه هم به تعداد زیاد تست بزنی!!
سیاست مفهوم جا انداختن توی کتاب فار با حل تست های مختلف و فراوونه که کاملا درسته!!!می تونی از هر معلم گسسته درس و حسابی بپرسی همینو به تو خواهند گفت.
اینا تجارب من بود باز هر جور شما با هر کتابی راحتی:11::8:.
گسسته مهر و ماه خوبه
؟؟؟
اخه مولفش دبیر دبیرستان انرژی اتمیه